Find de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Ernæringsvidenskab

De, der er interesseret i at forfølge deres bachelorgrad vil typisk bruge omkring fire år at modtage de akademiske akkreditiver, at dette program kræver. Denne grundlæggende grad er ofte brugt som et springbræt til en karriere valg, mange gange kræves for beskæftigelsen.

Hvad er en bachelor i Ernæring? Denne grad kræver dybe studier i videnskab og praksis af kost og dens indflydelse på den generelle sundhed og wellness. Denne vigtige fagområde forbereder eleverne til at rådgive folk om, hvad fødevarer at spise og undgå for deres livsstil og specifikke sundhedsmæssige mål. Programmet vil typisk kræve kurser på menneskers sundhed og patologi, samt kurser, der lægger vægt livsstil, motion, og wellness som den vedrører tilfredsstillende ernæring.

Der er mange fordele, der trækker studerende til en grad i videnskaben om ernæring.Jobbet Udsigterne for ernæringseksperter og diætister er meget lovende, fordi marken vokser som flere mennesker se til mad for at forebygge og behandle sygdomme. Med en bachelor i Ernæring, kan dit indtjeningspotentiale og din tiltrækningskraft som medarbejder være mere sikker og stigende.

Fra ét program og område af verden til den anden, vil omkostningerne ved at modtage en fire årig grad i ernæring spænder fra meget overkommelige til noget dyr. Fordi omkostningerne afhænger af, hvor og hvornår du vælger at gå på college, er det en god ide at kontakte din skole for mere information.

En række faglige indstillinger er behov for ernæringseksperter, herunder sygehuse, plejehjem, skole cafeterier, medicinske klinikker, offentlige faciliteter, forskningsinstitutter og meget mere. Derudover er der mange ernæringseksperter er selvstændige, kører deres egen praksis, og som har deres egne kunder og patienter. Mange fokus på specialiserede områder, såsom før og efter fødslen, pædiatri, sport og geriatriske.

En bachelor i Ernæring kan sætte en verden af ​​sundhed, velvære og kost ved hånden. For at finde ud af mere, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere

Grad I Fødevarekvalitet Og Ernæring

Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior Agrária (ESAV)
på universitet Fuldtid 3 år October 2016 Portugal Viseu

Kendskab til mad fra produktion, gennem sin industriel forarbejdning, vurdere den kvalitative og ernæringsmæssigt under kvalitet synspunkt, fødevaresikkerhed og næringsværdi i forhold til forskellige brugerbehov; [+]

. Mål og kompetencer Kendskab til mad fra produktion, gennem sin industriel forarbejdning, vurdere den kvalitative og ernæringsmæssigt under kvalitet synspunkt, fødevaresikkerhed og næringsværdi i forhold til forskellige brugerbehov; Etablere to-vejs forholdet mellem produktion og forbrug af fødevarer i et perspektiv forbedring / diversificering af fødevareproduktionen og ernæringsmæssige forhold i befolkningen. Karriere Fødevarer og ernæringsmæssige uddannelse; Superior Quality Control tekniker; Mad management (børnehaver, kantiner, 3. alder boliger, restauranter, etc.); Uddannelse for fødevareforbrug; Agroindustri fremstilling; Industries Food Biotechnology; Laboratorieanalyse; Virksomheder / institutioner fødevarer af høj kvalitet; Uddannelse virksomheder (Agro-husdyr, Manufacturing, analyselaboratorier, rådgivning); F & U-aktiviteter; Uddannelse; Consulting. [-]

Bachelorgrad I Global Ernæring Og Sundhed

Metropolitan University College
på universitet Fuldtid 7 semestre September 2016 Danmark København

Er du bekymret for tilstanden for Folkesundhed Ernæring og Livsstil i dit hjemland eller på regionalt / globalt plan? Har du lyst til at gøre en forskel i verden? [+]

Hvis din interesse i sundhed er ud over dine umiddelbare omgivelser, så er dette program er for dig. Du vil studere sundhed ud fra et globalt perspektiv og udforske forskellige faktorer, der påvirker en sund livsstil. Programmet undersøger, hvordan kultur og samfund udvikler visse livsstil og afdækker de forskellige tilgange til sundhed og ernæring på verdensplan. Den Bachelor i Global Nutrition and Health til formål at skabe en bæredygtig fremtid. Vi uddanner de ernærings- og sundhedsanprisninger fagfolk i morgen. Efter eksamen vores studerende øve hele verden for at hjælpe folk leve et sundere liv. Din studerende værktøjskassen indeholder elementer fra naturlige, sociale, menneskelige og sundhedsvidenskab. Denne synergistisk cocktail af mangefacetterede vinkler og tilgange giver dig i stand til at nærme kompleksiteten af ​​de globale udfordringer sundhed og ernæring. Den Bachelor i Global Nutrition and Health er en international 3½ år videregående uddannelse undervises på engelsk og fører til en professionel bachelorgrad. Programmet er en fuldtids studieprogram svarende til 210 ECTS-point og er åben for både danske og internationale studerende. Fokus er på de globale udfordringer og rettet mod det internationale arbejdsmarked. Vores program er ved at blive opdateret for September 2016 i forhold til pensum, struktur og indhold. Dette afspejler vores forpligtelse til at sikre profilen af ​​Global Nutrition and Health kandidater er altid udstyret til indtastning af Global Nutrition and Health erhverv. Fra September 2016 vil programmet kun har én specialisering betyder, at alle studerende på uddannelsen vil følge den samme vej for undersøgelse. Programmet kan stadig formes til dine præferencer via valgfag og tværfaglige kurser. Den nye struktur af programmet vil inkorporere elementer i den nuværende fundament år og de to nuværende specialiseringer. For at få en idé om, hvad det aktuelle program indebærer, skal du se gennem oplysninger på vores hjemmeside, men vær opmærksom på, at programmet vil være anderledes i september 2016. Studerende gennemføre en obligatorisk praktik som en del af deres andet år studier. Anvendelse viden fra programmet udlandet eller i Danmark er med til at konsolidere læring. Tjek hvordan og hvor vores studerende har interneret. ... [-]

Grad I Ernæring Og Holistisk Wellness

ITESM - Campus Ciudad de Mexico
på universitet Fuldtid 13 semestre July 2017 Mexico Monterrey

Han er specialist inden for ernæring, motion, adfærd ledelse og passende vaner i sundhed og sygdom, der handler med etik og humanistisk professionel. [+]

. Denne beskrivelse svarer til det program undervises her i Mexico City Campus. Han er specialist inden for ernæring, motion, adfærd ledelse og passende vaner i sundhed og sygdom, der handler med etik og humanistisk professionel. Tendenserne af ændringen i den demografiske struktur advare os til at være opmærksomme på at skabe en bevidsthed om konsekvenserne af menneskelige aktiviteter på livskvaliteten for individer og samfund at fremme en omfattende udvikling af den enkelte. Programmet Bachelor i ernæring og Integrativ Wellness (LNB) ITESM profesionista danner eksperter inden for ernæring, motion og fremme og forbedring af den integrerede gode for den enkelte til at forberede befolkningen til at tilpasse sig ændringer i den demografiske struktur og fremme deres udvikling. Dannelsen af ​​Bachelor of Nutrition og Integrativ Wellness (LNB), tilbyder fremragende funktioner ved samtidig udøvelse af teoretiske og praktiske aktiviteter inden for Motion og Wellness, forskning, klinisk ernæring, fødevarer og ernæring Services i Fællesskabet. Det giver de studerende mulighed for at interagere og internationale ophold i tværfaglige grupper af sundhedsområdet. Denne forberedelse kan du forstå den epidemiologiske transition, der opstår i vores land, og giver mulighed for at designe og gennemføre relevante protokoller ernæring intervention i områder som food service, fødevareindustrien og sundhedspolitikker offentlige. Beskrivelse af de særlige kendetegn ved kandidatgrad i Ernæring og Integrativ Wellness. (Hvem er det?). Den Bachelor of Nutrition og Integrativ Wellness (LNB) er en professionel involveret i forebyggelse, diagnosticering og behandling af problemer i forbindelse med sundhed. Det er en leder inden for ernæring fagfolk, der har ekspertise på området tager sigte på at fremme og forbedre sundheden gennem fysisk, psykisk og social velvære. Hvad er ansvar kandidatgrad i ernæring og Wellness? Den Bachelor of Nutrition og Integrativ Wellness (LNB) er en professionel stand til at: - Diagnosticere betingelser ernæringsmæssige, fysiske og velvære af enkeltpersoner og samfundet. - Formulere ernæring interventionsprogrammer, motion og adfærdspåvirkning grupper på lokalt, regionalt og nationalt plan. - Analysere, hvordan de økonomiske, sociale og kulturelle forhold i relation til ernæring og fysisk aktivitet determinanter for sundhed og sygdom, og for at forstå betydningen af ​​de enkelte faktorer i genrejsningsproces sygdom. - Definer programmer og aktioner til fremme af sundhed og sygdomsforebyggelse, sundhed og indgå i tværfaglige teams. Hvor du kan arbejde en kandidatgrad i Ernæring og Wellness? Den Bachelor of Nutrition og Integrativ Wellness (LNB) er en ekspert på området for ernæring professionelle, motion, fremme sund adfærd og vaner, samt trivsel, i stand til at udføre på følgende forretningsområder: - Kliniske og offentlige og private sygehuse - Sundhedssektoren Institutioner - akademiske institutioner - sportsklubber og fitnesscentre - kan arbejde selvstændigt og konsulentvirksomheder produkter og tjenester (fødevareindustrien, ernæring, fødevare tjenester) - Forretninger - Sygepleje - Pleje - food service af enhver art (restauranter, sundhedspleje, industrielle kantiner) - statslige eller private institutioner, der arbejder i forebyggende programmer - forskningsinstitutter og folkesundhed [-]

Grad I Human Ernæring Og Diætetik

Universidad Isabel I
Online Fuldtid 4 år September 2016 Spanien Burgos

Degree i Human Ernæring og diætetik er en af ​​de nyeste i vores sortiment af kvalifikationer. [+]

Degree i Human Ernæring og diætetik er en af de nyeste i vores sortiment af kvalifikationer. Den studerende opnår en fremragende uddannelse, som vil gøre dig i stand til at udvikle orienteret mad og ernæring af enkeltpersoner og grupper i forskellige fysiologiske og / eller patologiske tilstande i overensstemmelse med principperne om beskyttelse og fremme af sundhed, forebyggende aktiviteter kost-og ernæringsmæssige sygdomme og behandling. Interessant at bemærke, at den grad i Human Ernæring og diætetik er stærkt knyttet til den fysiske videnskaber og Sport kommer til at være en særdeles vigtig uddannelse enhed til brug i det andet felt: Dette felt er knyttet til psykologi med disse tre kvalifikationer, der gør vores Sundhedsvidenskabelige Fakultet. Som i alle Grader, International University Isabella I af Castilien byder specifik kors, der adskiller vores uddannelser og fundet tjenesten af ​​studerende: første kursus, Computer Science, engelsk, mundtligt og skriftligt udtryk; fjerde klasse og etik, etik og viden om faglige standarder. ... [-]


Terapeutisk Ernæring

Palestine Polytechnic University
på universitet Fuldtid 4 år August 2016 Palæstina Hebron

Vores fireårige Terapeutisk Nutrition program er specielt designet til studerende med en stærk interesse i ernæring og sundhed videnskab, der ønsker at bruge deres viden til at hjælpe med at forebygge og behandle sygdomme som registreret diætist. Terapeutiske Ernæring studerende vil lære, hvordan fødeindtagelse og kostbehov kan ændres ved sygdom, og hvordan man anvender terapeutiske diæter til behandling af sygdomme [+]

. Bekymringer og interesser om ernæring, kost og sundhed har dramatisk øget i løbet af de seneste årtier. Faktisk ernæring vaner og livsstil påvirker vores sundhed og livskvalitet. Endvidere kostfaktorer impliceret ca. 50% af de vigtigste dødsårsager på verdensplan. Fedme, diabetes, hjerte-kar-sygdomme, forhøjet blodtryk, fordøjelsessystemet sundhed, lever sundhed, og nyresygdomme er de vigtigste spørgsmål af menneskers sundhed. Derfor sund ernæring er en vital og lovende tilgang til at behandle og håndtere sådanne problemer. Mod herpå i 2015, har Palæstina polytekniske universitet etableret et nyt program, nemlig Terapeutisk Ernæring under fakultetet of Applied Sciences. Vores fireårige Terapeutisk Nutrition program er specielt designet til studerende med en stærk interesse i ernæring og sundhed videnskab, der ønsker at bruge deres viden til at hjælpe med at forebygge og behandle sygdomme som registreret diætist. Terapeutiske Ernæring studerende vil lære, hvordan fødeindtagelse og kostbehov kan ændres ved sygdom, og hvordan man anvender terapeutiske diæter til behandling af sygdomme. Program Mål: At give diætister med nok viden i ernæringsterapi for personer, der har behov for særlig sundhedspleje. At gennemføre anvendt videnskabelig forskning og projekter i forskellige grene af ernæring og fødevarer videnskaber, der opfylder behovene community. At tjene lokalsamfundet ved at forbedre sundhed og ernæringsmæssige bevidsthed gennem workshops og uddannelsesprogrammer. MISSION: Missionen for terapeutiske Nutrition program er at forberede kvalificerede kandidater, der med succes kan opfylde de udfordringer oversætte ernæringsvidenskab i praktisk kostråd for at fremme sundhed og til at behandle en bred vifte af medicinske lidelser. Diætisten kandidat vil hjælpe folk med at ændre deres fødeindtagelse og tilbyde praktiske råd til at gøre kostomlægning. BESTEMT Læringsudbytte: Den uddannede vil kunne kende og forstå det grundlæggende og principper for ernæring, mad og forholdet af fødevarer for menneskers sundhed. Den uddannede skal kunne kommunikere og samarbejde med andre og til at yde rådgivning, vejledning og videnoverførsel. Den uddannede kunne demonstrere faglig og etisk ansvarlighed og vurdere de sundhedsmæssige risici som følge af uagtsomhed på dette område. Den kandidat vil vise de værdier, der kræves i moderne sundhedsvæsen, herunder medfølelse, venlighed, empati, og også respekt for patienternes privatliv, værdighed og individualitet Områder, hvor kandidater forventes AT ARBEJDE: Sundhedsministeriet Undervisningsministeriet. Statslige og private sygehuse Ernæringsmæssige centre. Ernæringsmæssige pleje institutter (plejehjem). Forskningscentre specialiseret inden for ernæring og kost terapi. Sport institutioner som en sport ernæring specialist. Standarder og tilsynsorganer. [-]

Bachelor I Ernæring

American University of London
Online Fuldtid Deltid 1 år August 2016 Det Forenede Kongerige London + 1 mere

Programmet omfatter følgende aspekter af ernæring: <ul> <li>Introduktion til ernæring og fødevarer,</li> <li>Kemi hovedtyper næringsstoffer - proteiner, fedt, kulhydrater, vitaminer og mineraler - og deres betydning i kost og energiindtag og energiforbrug </ul> [+]

Programmet omfatter følgende aspekter af ernæring: Introduktion til ernæring og fødevarer, Kemi hovedtyper næringsstoffer - proteiner, fedt, kulhydrater, vitaminer og mineraler - og deres betydning i kost og energiindtag og energiforbrug. Kost af børn, Kost af voksne, Kost af de ældre, Kost og sundhed dvs øvelse, hjertesygdomme og kræft. [-]

Bachelor I Diætetik

British College Warsaw
på universitet Fuldtid 6 semestre October 2016 Polen Warszawa

Institut for Fysioterapi og Sundhedsvidenskab hjerteligt inviterer dig til retningen af ​​bachelor - Dietics! [+]

. Institut for Fysioterapi og Sundhedsvidenskab hjerteligt inviterer dig til retningen af ​​bachelor - Dietics! I dag, vi observerer en stigning i interessen for korrekt ernæring og en sund livsstil. Samtidig data om forekomsten af ​​hjerte-kar-sygdomme og fedme, som er forårsaget, blandt andre, er forkert ernæring bekymrende. Af hensyn til den offentlige sundhed, de i stigende grad gennemført omfattende forebyggende foranstaltninger, herunder spørgsmål om ernæring. Dette resulterer i en stigende efterspørgsel efter specialister inden for diætetik. Knight diætist kombinerer ernæring rådgivning og kompetence terapeut og levnedsmiddeltekniker. Ved at tage en grad i diætetik opnå ekspertise inden for medicinske videnskaber, sundhedsvidenskab og fysisk uddannelse. Hos os du har styr bl.a. Planlægning rationel ernæring for folk i alle aldre, raske og syge, hvis sammensætning og forberedelse af retter, der indgår i den enkelte kost i henhold til den nuværende klassificering af Fødevareøkonomisk Institut og Ernæring, og også lære, hvordan at evaluere ernæringsstatus, kost og genkende fejlernæring. Undersøgelse diætetik, hvis du har empati, er du konsekvent, tilgivende og diskret. Vi lægger stor vægt på overførsel af ekspertise inden for human ernæring og sundhed af patienten og teknologien til at forberede retter, samt gennemførelsen af ​​den praktiske gennemførelse af erhvervet diætetik og udvikling w / i personlighedstræk. Vi lægger stor vægt på gennemførelsen af ​​praktiske og faglige praksis. Kombinere gevinst praktisk viden om den teoretiske udstyre dig med de nødvendige færdigheder på arbejdsmarkedet. Indsamling et højt kvalificeret personale, skaber vi en unik mulighed for at lære af de bedste specialister. Læringsmål udarbejdelse af dokumentation i enheder, ernæringsmæssige og medicinske planter catering, tilvejebringe omfattende viden og færdigheder inden for medicinske videnskaber, sundhedsvidenskab, farmaceutiske videnskaber og fysisk uddannelse, der ruster de studerende med den viden og faglige kompetencer inden for diætetik, og også gøre det muligt at forstå og anvende handling til forebyggelse og behandling af sygdomme diethoxy-afhængige og ledende sundhedsuddannelse, der fremmer ordentlig ernæring som en vigtig del af den offentlige sundhed, at udvikle færdigheder i planlægning, gennemførelse og overvåge fodring af individuelle og kollektive sunde og syge menneskers, Konstrueret til drift med raske mennesker og syge inden for human ernæring og madlavning teknologi, sociale holdninger under hensyntagen til etiske standarder, åbenhed over for den kulturelle mangfoldighed, pabilities uddannelse og vurdering af ernæringstilstand, kost og ernæringsmæssige krav til raske og syge menneskers, organisere og overvåge alle led i produktionen af ​​fødevarer, herunder risikoanalyse og kritiske kontrolpunkter, rådgivning kosten og gennemføre pædagogiske aktiviteter inden for ernæring. Efter endt uddannelse Som kandidat i diætetik kan åbne EGEN STUDY kost eller tage sin karriere i: offentlige og private sundhedsfaciliteter, faciliteter og storkøkkener, der leverer mad til sygehuse og andre institutioner catering (catering) forbrugerorganisationer, sportsfaciliteter, i uddannelse - efter endt specialisering af lærerne (i henhold til standarderne for uddannelse som forberedelse til lærergerningen). Som kandidat i en ernæringsekspert get: uddannelse og erhvervsuddannelse inden for human ernæring og sundhed hos patienten og forbereder fødevareteknologi, viden og færdigheder til at planlægge rationelt ernæring for forskellige befolkningsgrupper, planlægning og forberedelse af retter inkluderet i den enkelte kost henhold til den godkendte klassificering, forberedelse til vurdering af ernæringsstatus, kost og anerkendelse af fejlernæring, præparat til forebyggelse diethoxy-afhængig, og evaluere den gensidige påvirkning af medicin og ernæring, forberedelse til at kontrollere kvaliteten af ​​fødevarer og betingelser for opbevaring og forarbejdning af fødevarer i overensstemmelse med systemet af risikoanalyse og kritiske kontrolpunkter (analyser Hazard og kritiske kontrolpunkter - HACCP) viden og færdigheder til at vurdere virkningen af ​​sygdommen på den ernæringsmæssige status og virkningen af ​​ernæring på resultaterne af behandling af sygdomme, forbereder sig på at organisere fodring af individuelle, kollektive og medicinsk tilpasset alder og sundhedstilstand patienter og gennemføre ernæringslære, forberedelse og uddannelse umiddelbart i sundhedsvæsenet. [-]

Kandidat: Ernæring

Universidade do Grande Rio Professor José de Souza Herdy (UNIGRANRIO)
på universitet Fuldtid March 2017 Brasilien Rio de Janeiro

Forløbet af Nutrition sigter mod uddannelse af generalister, humanistiske og kritiske fagfolk står over de sundhedsmæssige behov i befolkningen, primært søger, forebyggelse og vedligeholdelse af sundhed for den enkelte. [+]

Kurset Forløbet af Nutrition sigter mod uddannelse af generalister, humanistiske og kritiske fagfolk står over de sundhedsmæssige behov i befolkningen, primært søger, forebyggelse og vedligeholdelse af sundhed for den enkelte. Den professionelle er kvalificeret til at vide, vurdere, forklare og gribe ind i sundhedstilstand, især for fødevarer og human ernæring i deres individuelle og kollektive. Den professionelle vil blive dirigeret til opfylde følgende færdigheder og evner: planlægning, organisering, ledelse og overvågning af fødevarer og ernæring tjenester; vurdering af individuelle ernæringstilstand og kollektive; forberedelse og levering af hospitalsbehandling, ambulant og kontor for ernæring og diætetik med recept, planlægning, organisering, overvågning og evaluering kost for de syge. University Ranking Sheet 2015: 1. plads blandt private universiteter i Rio. Varighed: 4 år Træning seværdighed: Graduation Næste klasse: 2016,1 Åbningstider: 3700 timer [-]

Grad I Human Ernæring Og Diætetik

Universidad Europea del Atlántico
på universitet Fuldtid 4 år September 2016 Spanien Santander

Den voksende videnskabelige beviser, der vedrører den type mad og sundhed gør det nødvendigt for tilstrækkeligt uddannede fagfolk i Human Ernæring og diætetik involverer sundhed. Læseplanen i Human Ernæring og diætetik ved European University af Atlanten har en frisk kvalitet uddannelse og anvendes på alle erhverv, hvor du kan udfolde ... [+]

. Grad i Human Ernæring og diætetik Den voksende videnskabelige beviser, der vedrører den type mad og sundhed gør det nødvendigt for tilstrækkeligt uddannede fagfolk i Human Ernæring og diætetik involverer sundhed. Læseplanen i Human Ernæring og diætetik af den europæiske Atlantic University tilbyder en kvalitet træning og nu anvendes på alle erhverv, hvor du kan udfolde diætist, også giver mulighed for en større specialisering af de studerende gennem tilbyde valgfag rådighed. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet har moderne faciliteter, der tillader de studerende til i udstrakt grad at udvikle de praktiske færdigheder Grado, herunder tekniske laboratorier (Fysiologi og Biokemi, Food Science and Food Technology, og Culinary Teknologi og Gastronomi) og servicecenter ernæringsmæssige hvor studerende kan udøve deres færdigheder i samråd i en helt levende miljø og dermed gøre en første kontakt med patienterne, før deres praktikophold. Professionelle Udflugter Diætisten-Nutritionist kan udvikle deres arbejde på følgende områder: Klinisk: fodring virker på enkeltpersoner eller grupper af raske eller syge mennesker (i dette tilfælde, efter at medicinsk diagnose), under hensyntagen til både de fysiologiske og / eller patologiske behov såsom personlige præferencer, socioøkonomiske, religiøse og / eller kulturelle . Fællesskabet og den offentlige sundhed: virker på specifikke grupper af befolkningen, med det formål at udføre forebyggelse og sundhedsfremme. Catering: styrer og organiserer food service, sikre kvaliteten og sikkerheden af ​​fødevarer tjente. Den er ansvarlig for den løbende uddannelse af personale samt menu planlægning og vurdering af den ernæringsmæssige balance i fødevareforsyningen. Branche: involveret i udviklingen af ​​nye fødevareprodukter og produktionsprocesser i social marketing relateret til fødevarer, i det videnskabelige foretagende teknisk juridisk rådgivning og på forskellige niveauer. Undervisning: fungerer som en træner i offentlige og private centre, hvor viden om mad, ernæring og sundhed bliver undervist. Forskning: tværfaglige teams er involveret i forskning og udvikling, især dem med fokus på området med mad, ernæring og sundhed. Tosproget undervisning I øjeblikket er en af ​​de væsentlige redskaber i international kommunikation, og nøglen, der åbner mulighederne for at finde et godt job i både Spanien og i udlandet, er engelsk. I vores land, 80% af jobtilbud længere kræve en fremragende beherskelse af sproget og i mange tilfælde, er dette kriterium pålagt i andre som posten eller karriere. Det er derfor, de europæiske Atlantic University studerende i alle grader fra sophomore studerer engelsk som obligatorisk fag, og fra at forfølge tredje år også komplette kurser på dette sprog. For det foregående niveau i engelsk er ikke en hindring for adgang til uddannelse, UNEATLANTICO giver personlig instruktion, især i det første år, således at alle studerende opnå en tilstrækkelig engelskkundskaber at kunne overvinde disse emner af karriere. Således uanset deres niveau i engelsk starter med en global support plan baseret på mentorordninger, specifikke materialer og meget små arbejdsgrupper, de studerende kan følge undervisningen i en spansk / engelsk tosproget system, og gradvist end tosprogede færdigheder vil erhverves for udøvelsen af ​​deres erhverv. Udøve dit erhverv Campus Den Europæiske Atlantic University er designet til studerende til at sætte i praksis sit erhverv fra det første år. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet har moderne faciliteter, der tillader de studerende til i udstrakt grad at udvikle de praktiske færdigheder Grado, herunder flere tekniske laboratorier (biokemi og fysiologi, fødevarevidenskab og fødevareteknologi, kulinariske teknologi og gastronomi), edb-rum og Nutritional Care Centre, hvor de studerende kan udøve deres færdigheder i samråd i en helt levende miljø og gøre en første kontakt med rigtige patienter. Lærerteam opfordrer college studerende til at blive involveret i campus liv, guider dem til at sætte projekter og idéer, der sætter dem i stand til at udvikle deres karriere fra dag ét op. Den pædagogiske model er ikke begrænset til at opfylde de skemalagte aktiviteter for de studerende, men for at sikre deres teoretiske og praktiske uddannelse og fuld inddragelse af de studerende i deres faglige miljø. Hertil kommer, at universitetet har mange praktikplads aftaler med virksomheder fra forskellige sektorer, der supplerer universitetet læring og fremme udviklingen af ​​overførbare færdigheder, der vil være nødvendige, når ansøger om et job. Lærere, vejledere er ansvarlige for at vejlede og føre tilsyn med arbejdet i de studerende og dermed fremme optimeringen af ​​kontakt med erhvervslivet. Den Europæiske Atlantic University hjælper dig med at implementere dine drømme. [-]

Bachelor I Ernæring

Universidade do Vale do Paraíba (UNIVAP)
på universitet Fuldtid 4 år March 2017 Brasilien São José dos Campos

Studieordningen er organiseret til at sikre integrationen af ​​studerende fra forskellige baggrunde i sundhed, og for at fremme respekten for grundlæggende og specifikke emner, basere på Science for Fødevarer og ernæringsmæssige behov hos enkeltpersoner og befolkninger. [+]

I løbet Studieordningen er organiseret til at sikre integrationen af ​​studerende fra forskellige baggrunde i sundhed, og for at fremme respekten for grundlæggende og specifikke emner, basere på Science for Fødevarer og ernæringsmæssige behov hos enkeltpersoner og befolkninger. Den samlede viden over uddannelse mulige ydeevne i en lang række områder, fra den mest traditionelle til den mest aktuelle, såsom urtemedicin, genom, gerontologi. De kandidater af Univap har generalist, der tager sigte på fødevaresikkerhed og kosten omhu i alle områder af ekspertise i mad og ernæring præsenteres grundlæggende for at fremme, bevare og genoprette sundhed og forebyggelse af sygdomme hos individer eller populationer . Arbejdsmarkedet Jobmuligheder for kandidater fra universitetet i Vale do Paraíba er talrige, fordi det er af stor økonomisk potentiale region med mange industrier, der kræver ordentlig struktur i sundhedssystemet og velfærd, restauranter og de industrier, selv som felt arbejde. Ikke at nævne, at der ikke er et tilstrækkeligt antal videregående uddannelsesinstitutioner til at imødekomme efterspørgslen af ​​alle Paraíba dalen og omegn, som regionen Serra da Mantiqueira, nordkysten og Historic Valley (Arapeí, Areias, Bananal, Queluz, Silveira'er og São José do Barreiro). Kursus Højdepunkter Tværfaglig uddannelse, grundlaget for discipliner anvendes på specifik viden om sundhed, kontakt Foregribelse til arbejdsmarkedet, gennem pensum etape obligatorisk fra 3. år Discipliner tilpasset til den aktuelle arbejdsmarked, som Nutritional Genomics, Nutritional Epidemiology, urte og Nutraceuticals. Kursus mål Form bevidst professionelle på din rolle og ansvar, i stand til at tage dem lovligt og fuldt ud, at pålægge sig selv som en kvalificeret og kompetent medlem af et tværfagligt team af sundhed og uddannelse, møde de behov og interesser bredt eksisterende arbejdsmarked for Nutritionist . Søg dannelsen af ​​en professionel teknisk kvalificeret til at planlægge, organisere, lede, overvåge og evaluere mad og ernæring tjenester, der arbejder i ernæring uddannelse og bistand til samfundet eller til enkeltpersoner, sunde eller syge, i offentlige eller private institutioner, tværfaglige teams, såvel som i forskning af nogen art i forbindelse med mad og ernæring. Den agter også at give uddannelse, der omhandler de sociale sundhedsmæssige behov, med vægt på Unified Health System (SUS). Varighed 8 semestre, fire år. [-]

Fysisk Uddannelse

UNESC
på universitet Fuldtid 4 år March 2017 Brasilien Criciúma

De kursus danner fagfolk Physical Education i 40 år og har en krop højt kvalificeret lærer med læger, mestre og eksperter. [+]

. Differentialer De kursus danner fagfolk Physical Education i 40 år og har en krop højt kvalificeret lærer med læger, mestre og eksperter. Infrastruktur med fitnesscentre, miniauditório, fitness rum, dans og styrketræning, swimmingpool, atletikbane, sportsbaner, fodboldbaner og fysiologi laboratorier for året, kinanthropometry, anatomi, biokemi og pædagogiske studier, samt bibliotek med omfattende videnskabelig litteratur. Inklusion på arbejdsmarkedet feltet med færdiggørelsen af ​​ikke-obligatoriske praktikophold. Udveksling med forskergrupper, organisationer, klubber, sportshaller, skoler og universiteter. Faciliteter til afslutningen af ​​kurset Den studerende integrerer kursusaktiviteter, kan deltage i forskningsprogrammer på beslægtede tekniske områder, der udgør videnskabelig initiation stipendieprogrammer og også i programmer i forbindelse med artikel 170 og udvidelse projekter. Desuden kan du regne med studier af støtteprogrammer såsom Credit Pravaler hvis simulering af det månedlige gebyr kan foretages direkte på sitet UNESC. Hvad vil du lære Forståelse de flere menneskelig bevægelse relateret til fysisk aktivitet, sport, fritid og sundhed, så samspillet mellem det teknisk-videnskabelige viden og samfund. Plan, koordinere, strømline og gennemføre tjenester, programmer, planer og projekter med kreativitet og kritikalitet, respekt for den menneskelige og etiske værdier. tematisk Inddelinger Degree og Bachelor of Physical Education har, i deres foreslåede undervisning områder som almen viden og pædagogiske fundament, biologisk viden til fysiske aktiviteter, undervisning sporten, menneskelig bevægelse kultur og vedrørende uddannelsesaktiviteter, samt praktikophold og akademisk-videnskabelige-kulturelle aktiviteter. Arbejdsmarked studentereksamen - akademier, forskningscentre og laboratorier, idrætsforeninger, rekreative aktiviteter, tværfaglige grupper og sundhedsinstitutioner, sport uddannelsescentre, sportsbegivenheder, vurdering og motion recept for individuelt og kollektivt sundhed. Faglig profil studentereksamen - Emne, der er humanistisk, kritisk og reflekterende, kvalificeret sig til professionel praksis baseret på videnskabelig og intellektuel stringens regerede etiske princip. Stand til at handle professionelt i de forskellige indsatsområder med henblik på at løse problemerne på en teknisk måde, videnskabelig og menneskelig, der bidrager til at opbygge en bedre verden. Handler i fremme og rehabilitering af sundhed gennem motion vejledning individuelt og kollektivt, Søger forbedring af fysisk kondition relateret til ydeevne og sundhed gennem motion. Discipliner 1. fase Indlæring og motorisk udvikling Introduktion til Physical Education Videnskabelig metode og forskning Metode dans og rytmiske aktiviteter I Fritid og Fritid 2. fase jeg anatomophysiology Fundamentals og metode inkluderende undervisning Færdigheder og evner Motor Spil, Spil og legetøj Metode Fights Produktion og Tekst Tolkning sociologi Trin 3 anatomophysiology II Opkald Emergency Primary kinesiologi I Metode af Vandaktiviteter I Metode Ketsjer Sport Psykologi for Læring fase 4 Aktivitet Academy I Almen biokemi og Motion kinesiologi II Metode of Sport Læring Metode af Vandaktiviteter II Atletik Metode Volleyball Metode Trin 5 Aktivitet Academy II morfologisk evaluering trin I Fysiologi Basketball Metode Metode Football og Futsal Trin 6 Udstrækning og Fleksibilitet Idræt og Medier Epidemiologi og folkesundhed trin II Håndbold Metode General Nutrition og Motion elektiv I Motion recept og Orientering Trin 7 Biostatistik Etik og Professional Ethics fase III gymnastik Metode for Dans og Rytmisk Aktiviteter II Sport Organisation og Ledelse Forskning i idræt Sport træning 8. etape Aktiviteter i naturen Entreprenørskab og Management i idræt trin IV Metode Capoeira Metode af Tilpasset Sports elektiv II Arbejde Afslutning selvfølgelig - TCC valgfag Fællesskabets aktioner i idræt Primær pleje rehabiliteringsprogrammer Fysisk aktivitet og sundhedsfremme Fysisk aktivitet for de ældre Krop Træning efter skade dans Sund aldring ergonomi Extreme Sports Fysisk træning for særlige populationer Instrumental English pounds af Bordspil Metode Public Policy relateret til idræt Uddannelse Long Term og Sports Talent Funktionel træning udvælgelsesprocessen Det sker gennem indgangen eksamen og når der er ledige stillinger, også via UNESC SIM-programmet - Tilmeld dig Merit System i institution. De tilbydes 45 ledige stillinger hvert semester. [-]

Ernæringsmæssige Videnskaber

Instituto Piaget
på universitet Fuldtid 4 år October 2016 Portugal Lisboa

Give den studerende viden og færdigheder, der gør det muligt for professionelle fremtid gribe ind i sundhedsfremme og sygdomsforebyggelse gennem rådgivning og ernæringsmæssig uddannelse, ernæringsterapi, strømstyring grupper, kvalitetskontrol og fødevaresikkerhed, innovation metoder og teknikker, design, organisation og ledelse af fødevarer løsninger, beslutningsstøtte om udbud og forskningspolitikker. [+]

pædagogiske mål: Give den studerende viden og færdigheder, der gør det muligt for professionelle fremtid gribe ind i sundhedsfremme og sygdomsforebyggelse gennem rådgivning og ernæringsmæssig uddannelse, ernæringsterapi, strømstyring grupper, kvalitetskontrol og fødevaresikkerhed, innovation metoder og teknikker, design, organisation og ledelse af fødevarer løsninger, beslutningsstøtte om udbud og forskningspolitikker. Aktiver fremtidige professionelle til at gribe ind på forskellige områder (sundhed, sport, uddannelse, restaurering, sociale institutioner, produktion og distribution af fødevarer, og kommuner), hvilket resulterer planer i offentlig intervention sundhed og i betragtning af Food and Nutrition Policy. Aktivér den studerende til den professionelle uafhængige, videnskabeligt og teknisk streng motion, under overholdelse af grundlæggende etiske principper og faglig etik. Fremme udviklingen af ​​videnskabelig forskning og produktion i området. beskæftigelsesegnethed: Kandidater i Nutritional Sciences vil udføre rådgivende funktioner og ernæring uddannelse, fremme sundhed og forebygge sygdom; ernæringsterapi; gennemførelse af individuelle eller kollektive spise planer; kvalitetskontrol og fødevaresikkerhed, organisation og ledelse af fødevarer løsninger på hospitaler, sundhedscentre, klinikker, social støtte institutioner, hoteller, restauranter og andre institutioner. Professionel status: Kvalifikationen er anerkendt af Sammenslutningen af ​​ernæringseksperter. Den faglige titel Ernæringsforsker kræver indskrivning i Ernæringseksperter. For afslutningen af ​​1. cyklus af undersøgelser i Nutritional Sciences, skal eleverne opfylde et curriculum består af 240 point, der kræves ECTS. Den 1. cyklus af undersøgelser i Ernæring Sciences vil give de nødvendige færdigheder til at: Forståelse og fortolkning af biologiske fonde, sociale, økonomiske, kulturelle, politiske og adfærdsmæssige der begrunder samspillet mellem organismen og dens mad. kapacitetsanalyse af ernæringstilstand og bestemme de ernæringsmæssige behov. Mulighed for at integrere viden fra forskellige videnskabelige områder og gælder for fødevarer til at opnå og fastholde det bedste niveau sundhedsstatus enkeltpersoner og samfund, gennem rådgivning og implementering af individuelle eller kollektive måltid planer, ernæringslære, catering ledelse eller kontrol kvalitet og fødevaresikkerhed. Mulighed for at undersøge, lære, organisere og administrere fødevarer løsninger inden lokalsamfund ved at indgå i tværfaglige teams. beslutningstagning og kommunikation i professionelt miljø og i samfundet. Autonomi for fortsat påskønnelse og videnskabelige, tekniske og faglige læring. Respekt for etiske standarder. [-]

University Of Wollongong: Bachelor I Ernæring Videnskab

International Studies Abroad
på universitet Fuldtid September 2016 Spanien Sevilla Australien Wollongong USA Helena + 4 mere

Den Bachelor of Nutrition Science giver en stærk forankring i områder, herunder ernæring og motion, mad kemi, biokemi og metabolisme, samt uddannelse i ernæring forskning. Kandidater fra denne grad vil blive tildelt associeret medlemskab af Diætister Association of Australia (DAA). [+]

. Den Bachelor of Nutrition Science giver en stærk forankring i områder, herunder ernæring og motion, mad kemi, biokemi og metabolisme, samt uddannelse i ernæring forskning. Du vil være i stand til at anvende din viden til en række samfunds-indstillinger. Disse omfatter arbejde med organisationer og industrier til at skabe bedre ernæringsmæssige standarder og politikker, virksomhed forskning og arbejde med lokalsamfund for at støtte sundhed gennem ernæring. Programmet er designet til at opfylde de grundlæggende betingelser for optagelse i Master of Ernæringslære og diætetik, som er nødvendig for akkreditering som en diætist / ernæringsekspert. Kandidater fra denne grad vil blive tildelt associeret medlemskab af Diætister Association of Australia (DAA). Med yderligere erhvervserfaring kan du kvalificere sig til at blive placeret på et register over ernæringseksperter føres af Nutrition Society of Australia. [-]

Bachelor I Ernæring Og Fødevarer Videnskaber

Kilroy Norway
på universitet Fuldtid Deltid 3 år August 2016 Australien Adelaide + 1 mere

Dette program giver de studerende med den praktiske og teoretiske viden til at blive involveret i fødevaresikkerhed, udvikling af innovative fødevarer, kost og livsstil for sundhed, samt forskning [+]

Bachelor i Ernæring og Fødevarevidenskab

 

Tildeling Krop:

University of South Australia

 

Dette program giver de studerende med den praktiske og teoretiske viden til at blive involveret i fødevaresikkerhed, udvikling af innovative fødevarer, kost og livsstil for sundhed, samt forskning i de funktionelle ingredienser til forbedret velvære.

 

De to strømme inden denne grad fører kandidater til diverse beskæftigelsesmuligheder. Ernæring naturvidenskabelige kandidater normalt går på at arbejde i sundhedssektoren. Kandidater Fødevarevidenskab er mere tilbøjelige til at blive ansat i mad og drikke selskaber. UniSA har stærke forbindelser til fødevareindustrien, og dele af programmet vil blive undervist under branchens besøg eller repræsentanter for industrien.... [-]


Bachelor I Ernæring Og Fødevarevidenskab

University of South Australia (UniSA)
på universitet Fuldtid Deltid 3 år January 2017 Australien Adelaide + 1 mere

Med den stigende bevidsthed om betydningen af ​​mad og ernæring til sundhed, vores kandidater er i stor efterspørgsel. Dette program forbereder dig til at arbejde i sundhedssektoren og fødevareindustrien udvikle innovative fødevarer, fremme og styring af kostvaner og livsstil for optimal sundhed og udføre forskning for øget velvære. Du vil få mulighed for at vælge mellem to strømme - ernæring eller fødevarevidenskab. [+]

. Med den stigende bevidsthed om betydningen af ​​mad og ernæring til sundhed, vores kandidater er i stor efterspørgsel. Dette program forbereder dig til at arbejde i sundhedssektoren og fødevareindustrien udvikle innovative fødevarer, fremme og styring af kostvaner og livsstil for optimal sundhed og udføre forskning for øget velvære. Du vil få mulighed for at vælge mellem to strømme - ernæring eller fødevarevidenskab. De første to år af programmet udforske begge strømme gennem undersøgelser i grundlæggende videnskaber tilknytning til mad og ernæring, sundhed undersøgelser, fødevarer videnskab og human ernæring. I det tredje år, fag fokusere på din valgte stream. [-]