University of Tasmania (UTAS)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Opnå den ekstraordinære

Velkommen til University of Tasmania

Ændring af verden er ikke enkel. Det tager tanke, tid, vedholdenhed, og indsigt. Men mest af alt, det tager noget ekstraordinært. Så på University of Tasmania, har vi gjort forfølgelsen af ​​den ekstraordinære en uendelig engagement.

Det påvirker alt, hvad vi gør. Den måde, vi underviser. Den måde, vi forske. Den måde, vi lærer. Og den måde, vi lever.

Et miljø lavet til læring

Velkommen til en af ​​verdens mest spektakulære naturlige miljøer. Indrammet af strande, Snemarker og vildmark, fra vores fantastiske ø hjem i Tasmanien er vi frie til at tænke på en større skala. Uanset om det er i vores undervisning, forskning, eller endda studerende livsstil, har dette unikke landskab forberedt os for at oprette forbindelse til verden. Vi er også heldige at være rigtigt i Tasmanien pulserende kulturelle centrum. Fra vores MONA inspireret kunst boom til vores etablerede mad, vin og kaffe kultur, Tasmanien byer og byer er så kosmopolitisk som overalt i Australien. Venligt, levende og altid skiftende, til Tasmaniens så godt et sted at leve, som det er at lære.

Fra bunden af ​​verden, til toppen

Vores placering i top to procent af universiteter verden over afspejler vores vilje til konstant at udfordre os selv. Vi har aldrig været bange for at tage på verden - noget vi videre til hver af vores mere end 29.000 lokale, nationale og internationale studerende. Gennem hele deres karriere, dette understøtter succes 90.000 alumner, vi har fordelt på mere end 120 lande.

Internationalt anerkendt undervisningsprogrammer og forskningsinstitutioner som den australske Maritime College (AMC), Menzies Institut og Institut for Marine og Antarktis Undersøgelser har bygget vores omdømme. Med deres vision og succes, vi står ud som et pædagogisk fyrtårn og en global stemme læring.

Vores engagement i den ekstraordinære fortæller verden en ting. Uanset hvor du er fra - og hvor du er på vej hen - på University of Tasmania har du mulighed for at bruge uddannelse til at blive hvem eller hvad du vil.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • English

Se Master »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Master

Master Of Farmaceutiske Videnskab (MPA)

på universitet Fuldtid Deltid 2 - 5 år January 2017 Australien Hobart + 1 mere

Master of Pharmaceutical Science omfatter fire semestre og betragtes en 2,0 årig grad (dvs. semestre 1, 2, 3 og 4), der skal tilbydes på Hobart. Kandidater vil have opnået viden i den farmaceutiske og farmakologiske videnskaber, og udviklet færdigheder i skriftlig og mundtlig kommunikation på disse områder. De vil have leveret tre præsentationer til deres kammerater og undervisere under afslutningen af ​​kurset, og ekstensivt udnyttet informationsteknologi. Kandidater vil have oplevet problemløsning i den farmaceutiske videnskaber, og vil have studeret den globale kontekst af lægemidler. Sociale og etiske konsekvenser af disse undersøgelser vil blive understreget. [+]

Master of Pharmaceutical Science omfatter fire semestre og betragtes en 2,0 årig grad (dvs. semestre 1, 2, 3 og 4), der skal tilbydes på Hobart. Kandidater vil have opnået viden i den farmaceutiske og farmakologiske videnskaber, og udviklet færdigheder i skriftlig og mundtlig kommunikation på disse områder. De vil have leveret tre præsentationer til deres kammerater og undervisere under afslutningen af ​​kurset, og ekstensivt udnyttet informationsteknologi. Kandidater vil have oplevet problemløsning i den farmaceutiske videnskaber, og vil have studeret den globale kontekst af lægemidler. Sociale og etiske konsekvenser af disse undersøgelser vil blive understreget. Som vores sundhedssystem bliver mere avancerede, farmaceuter, lægemidler og apotek forskning spiller en stadig større rolle. Som ledere i farmaci uddannelse og forskning, Apotek division i SUND tilbyder en række kurser, der trækker på ekspert færdigheder og viden om deres akademikere og forskere i enheden for Medicin Outcomes Research og Uddannelse (Umore). Karriere Farmaceuter er medicin eksperter, og apotek anses for at være en af ​​Australiens mest betroede erhverv. Farmaceuter praktiserer i sundhedssystemet er fokuseret på at opnå de bedste resultater fra medicinforbrug. Apotek tiltrækker også folk med interesse for kemi eller biologi. Der er mange forskere, der arbejder med forskning og udvikling i hele verden, der har en stærk baggrund i farmaci og farmaceutisk videnskab. EF-apotek Hospital farmaceut Industriel farmaceut regeringen farmaceut Konsulent farmaceut [-]

Kontakt
Postadresse
University of Tasmania
HOBART TAS 7001

Tasmania, AU
Besøgsadresse
Tasmania, AU