University of Nicosia School of Humanities, Social Sciences and Law

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vores filosofi

Den Philosophy of School of humaniora, samfundsvidenskab og jura er, at målene for uddannelsen udbydes, bør være af højeste niveau, så vores studerende får mulighed for at tilegne sig den viden og de færdigheder og dyrke de evner, som vil hjælpe dem til at lykkes i deres karriere, berige deres liv, og med held imødegå de vanskeligheder, men også de muligheder, som de vil møde. Vi mener, at nogle af de største udfordringer og muligheder vil for mange af vores studerende, stammer fra Cyperns tiltrædelse af Den Europæiske Union.

Vores studerende

I de forskellige afdelinger af School of Humanities, Samfundsvidenskab og lov, vi har omkring syv hundrede cypriotiske og internationale studerende og omkring halvtreds studerende i kandidatuddannelser.

Vores fakultet

Vores studerende bliver undervist af femogfirs internationalt rekrutteret fakultet. Du kan se flere oplysninger om deres kvalifikationer, forskning interesser og publikationer i de følgende sider.

Vores afdelinger

Skolen tilbyder en bred vifte af programmer med det formål at tilbyde de studerende et godt afrundet uddannelse. Programmerne er organiseret i syv afdelinger.

Hver afdeling tilbyder en række programmer og specialiseringer, der er indbyrdes forbundet, så de studerende har mulighed for at kombinere kurser i afdelingen, fra andre afdelinger på skolen, og endda fra andre skoler, i henhold til deres interesser og evner.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se MSc »

Studier

Denne skole tilbyder også:

MSc

Master Of Science I Retsmedicinske Mental Sundhedsvidenskab

på universitet Fuldtid Deltid 2 år September 2016 Grækenland Athen Cypern Nicosia + 3 mere

The Master 's Degree i Forensic Mental Health tilbyder en omfattende uddannelse i retsmedicinske mental sundhed, som dækker de teoretiske og praktiske aspekter af strafferetlige, civilretlige, Correctional miljø, terapeutiske miljøer, lovovertrædere og ofre, og voksen, barn, og familien retsmedicinske mental sundhed. [+]

Varighed (år): 2 år Kvalifikation Tildelt: Master of Science i Forensic Mental Health Sciences Kvalifikationsniveau: Bachelor Degree (1st Cycle) Undervisningssprog: Engelsk og græsk Mode Undersøgelse: Fuld tid eller deltid Minimum Credits: 36 Minimum ECTS-point: 120 Profil af programmet: Den Kandidatgrad i Forensic Mental Health tilbyder en omfattende uddannelse i retsmedicinske mental sundhed, som dækker de teoretiske og praktiske aspekter af strafferetlige, civilretlige, Correctional miljø, terapeutiske miljøer, lovovertrædere og ofre, og voksen, barn, og familien retsmedicinske mental sundhed. Den er designet til at give uddannelse, kvalifikationer og ekspertise, der kræves i den retsmedicinske mental sundhed på arbejdspladsen. Karrieremuligheder: Programmet er designet til fagfolk, herunder læger, tale patologer, ergoterapeuter, politi personale, sygeplejersker, psykologer, socialrådgivere og andre fagfolk interesseret i at få denne ekspertise. Programmet er også åbent for medlemmer af den juridiske profession og Correctional personale. Dette program kan eller ikke kan føre til professionel licensure, afhængigt af de tidligere grader optjent, valgfag for de studerende og den nationale lovgivning i deres land. De studerende er ansvarlige for at sikre, at dette program opfylder deres faglige ambitioner og fremtidige karrieremål. Adgang til yderligere undersøgelser: Kandidater af programmet kan accepteres i tredje cyklus grader (Doktorgrad Degree) Graduation Krav Den studerende skal udfylde 120 ECTS og alle krav program. Et minimum kumulative kvotient (CPA) på 2,0 er påkrævet. Selv om en "D-" er en bestået karakter, med henblik på at opnå en CPA på 2,0 en gennemsnitlig kvalitet af "C" er påkrævet. Learning Outcomes Efter en vellykket gennemførelse af dette program, bør den studerende være i stand til: 1. Effektivt anvende de videnskabelige metoder, der anvendes i retsmedicinske mental sundhedsvidenskab; 2. Vurdere historiske og aktuelle videnskab involveret i retsmedicinske sager og anvende evidensbaserede metoder; 3. Effektivt gennemføre undersøgelser via data fortolkning og statistisk evaluering; 4. Anvend juridisk og retsmedicinsk viden til deres forskning og sager, og vide, hvornår yderligere retlige eller psykoterapeutisk konsultation er berettiget; 5. Være en kompetent ekspert vidne i retsmedicinske sager; 6. Kompetent være ansat i retsmedicinske og Correctional miljøer; 7. Anvende deres evidensbaseret praktisk kendskab til kriminel adfærd, narkotikarelateret adfærd, undersøgende interview, afsløre bedrag, og kriminelle scene genopbygning; 8. Bidrage til efterforskning af kriminalitet ved at undersøge spørgsmål som psykologisk obduktion [-]