Walden University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til Walden University

Påvirke din verden med en grad fra Walden. Start i dag!

Walden grad og certifikat programmer er designet til bearbejdning af fagfolk. Indsend formularen til højre for at lære, hvordan du kan gøre en forandring og fremme din karriere.

For mere end 40 år, Walden University, en akkrediteret institution, har hjulpet arbejder fagfolk nå deres uddannelsesmæssige mål. Walden grad og certifikat programmer er designet til at hjælpe eleverne udforske nuværende markedstendenser, får relevante færdigheder, der kan anvendes umiddelbart i den virkelige verden, og skabe positiv social forandring i deres liv og samfund.

Eleverne bliver undervist af videnskabelige medarbejdere, der er både forskere og praktikere, bringer akademisk perspektiv og praktisk erfaring i online klasseværelse.

Hvorfor vælge Walden?

 • Valg: Walden tilbyder i øjeblikket mere end 80 uddannelser, mere end 370 specialer og koncentrationer, og mere end 50 certifikat programmer, så du kan finde det program eller område af undersøgelsen, du behøver.
 • Peer-netværk: I Walden samfund, som består af mere end 127,600 studerende og tidligere studerende, har du et netværk af jævnaldrende, der kan støtte dig på din rejse.
 • Mange perspektiver: Walden forskelligartede studerende kommer fra alle 50 amerikanske stater og mere end 150 lande.
 • Ekspert fakultet: Walden er mere end 3.000 fakultet medlemmer er eksperter inden for deres områder, der bringer den virkelige verden erfaring til deres kurser.
 • Studerendes tilfredshed:. 91% af Walden kandidater, der reagerede på en 2013 Walden undersøgelse angivet at være meget tilfredse eller tilfredse med deres alma mater *
 • Kilde: www.WaldenU.edu/DATA, 2012-2013

Indlæggelser

Walden Universitets adgangskrav varierer efter programmet og grad niveau. Walden tilmelding rådgivere er til rådighed til at hjælpe dig med alle trin i online-ansøgning, fra at beslutte, hvilket program er det rigtige for dig at søge om økonomisk støtte. Tilmelding rådgivere kan også forklare Walden s overførsel af kreditpolitikken for tidligere lærerig oplevelse.

Undervisningen og Financial Aid

Betaling for din uddannelse kan være en udfordring, men Walden hjælper dig med at identificere de mange finansieringsmuligheder, der er tilgængelige for dig, herunder stipendier, tilskud, samt føderale og private lån. Du kan også tjekke med din arbejdsgiver for at se, om de tilbyder undervisning refusion til dine kurser. En Walden indskrivning rådgiver kan hjælpe dig med at afgøre, hvilke midler er tilgængelige for dig. Derudover kan du spare tid og penge ved at overføre optjent tidligere. De fleste Walden kandidatuddannelser giver dig mulighed for at overføre op til 50% af dine nødvendige kreditter.

Støtte din succes

Walden mål er at hjælpe dig med at nå dit. Fra din første forespørgsel gennem hvert trin i dine studier, kan du drage fordel af en bred vifte af studerende support services designet til at hjælpe dig lykkes i din dannelsesrejse. Walden giver følgende ydelser til studerende: Personlige Rådgivere: Modtag personlig opmærksomhed fra rådgivere i indskrivning, finansiel støtte, akademikere og andre supporttjenester til at gøre mest muligt ud af din online-program.

Teknisk bistand: Undersøgelse ubekymret at vide, du har 24/7 adgang til Walden teknisk support.

Brugerdefineret Støtte til Online Learners: Findes overalt med internetadgang, Walden online bibliotek ejer mere end 64.000 fuldtekst tidsskrifter, mere end 100 databaser, og mere end 3 millioner afhandlinger. En række ydelser er skræddersyet til online ph.d.-studerende, herunder et fakultet ekspertise mappe og bistand med afhandling forskning og mundtlige forsvar.

Skrivning Center: Skærp dine skrivefærdigheder med støtte fra Walden Skrivning Center, som byder på ressourcer og online tutoring af fuldtidsansatte professionelle redaktører og vejledere.

Akademiske Residencies: Netværk med fakultet, personale og kammerater på i-personers boliger, der er designet til at give dig yderligere forskning og skrive support til din master's- eller ph.d.-niveau undersøgelse.

Career Services: Walden s Career Services Center tilbyder en-til-en rådgivning og en online portefølje af ressourcer til at hjælpe dig med kritiske opgaver, såsom CV skrivning, jobsøgning, og interview strategier.

Online Learning

Walden fleksibilitet og support sætte din uddannelse inden for rækkevidde. Du vil nyde godt af en omfattende online læreproces, der omfatter:

 • Praktisk starten går hele året.
 • Orientering, der forbereder dig til succes i et online-miljø.
 • Evne til at fuldføre kursusaktiviteter, når og hvor det passer dig.
 • Adgang til kurser og materialer på din smartphone eller tablet.
 • Ressourcer Multimedie designet til at øge elevernes læring: videoer, casestudier, simuleringer, artikler, tidsskrifter og diskussionsemner.
 • Et globalt online fællesskab af fakultetet, studerende og tidligere studerende.

Walden kurser fokuserer på praktiske færdigheder og strategier, du kan anvende med det samme på arbejdspladsen. Du vil blive opfordret til at bruge, hvad du lærer at overveje innovative løsninger på virkelige verdens problemer, og mange programmer giver mulighed for at anvende det, du har lært gennem et practicum oplevelse. Kurserne tage hensyn aktuelle forskning og casestudier at styrke kritisk tænkning. Vores online format fremmer samarbejde og diskussion, så du kan lære af andre fagfolk i dit område.

Fakultetet

Walden videnskabelige medarbejdere er fokuseret på din succes. Vores ekspert fakultet omfatter akademikere, forskere og fremtrædende ledere, der er udvalgt til deres akademiske og industri legitimationsoplysninger samt for deres pædagogiske evner. De fungerer som mentorer og rådgivere og fremme et støttende og inkluderende læringsmiljø.

Her er tallene: 86% af Walden fakultet medlemmer holder mindst en ph.d.-grad, og de tilsammen har modtaget mere end 900 priser for deres faglige resultater og fremragende bidrag til deres marker. Walden fakultet omfatter også 26 Fulbright Scholars eller specialister. De har en bred vifte af erfaringsmæssige og kulturelle baggrunde, og udmærke sig ved at integrere deres ekspertise ind i klasseværelset.

Alumni Fællesskab

Walden University har mere end 79,800 alumner tværs 135 lande i hele verden. Vores alumner understøttes af en aktiv alumneforening, der holder kandidater forbundet til studerende, undervisere og kolleger alumni af den større Walden samfund. Alumner deltage i regionale aktiviteter og forblive engageret gennem Alumni ambassadør Program, myWaldenAlumni-vores alumner portal-og universitetet underskrift publikation, Walden magasin, der fremhæver resultaterne af vores alumner to gange om året.

Akkreditering

Walden University er akkrediteret af Higher Learning Kommissionen og et medlem af North Central Association, www.ncahlc.org.

Walden er stolt over at have tjent specialiserede akkrediteringer fra følgende organisationer:

 • Nationale Råd for Akkreditering af læreruddannelsens (NCATE)
 • Akkrediteringsrådet for Business Schools og programmer (ACBSP)
 • Kommissionen om Collegiate Sygeplejerskeuddannelsen (CCNE)
 • Råd for Akkreditering af Rådgivning og beslægtede Undervisningsprogrammer (CACREP)
 • Project Management Institute (PMI) ® Global Akkreditering Center (GAC) for Project Management Education Programs
 • Accreditation Board for Engineering and Technology, Inc. (ABET)

Akkreditering validerer, at et universitet og dets programmer er af høj kvalitet og tilbyde relevant indhold. Walden University akkreditering betyder:

 • Programmerne og kurser er af høj kvalitet.
 • Studerende, der kvalificerer har adgang til føderal studerende støtte.
 • Optjent er lettere at overføre end optjent ved ikke-akkrediterede institutioner.

Ved evalueringen legitimationsoplysninger, arbejdsgivere og universiteter ofte ser for ansøgere, der har optjent en grad fra et godkendt universitet.

Find oplysninger om omkostninger, erhverv typer, gennemførelsesprocenter og median lån gæld for disse programmer på http://www.waldenu.edu/programdata.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk

Se MSc » Se PhDs » Se Master »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Master

Føreren Af ​​sundhedssektoren (MHA )

Online Fuldtid Deltid September 2016 USA Minnesota, MN

Kandidatuddannelsen i Healthcare Administration (MHA) på Walden University er oprettet for at udvikle ekspertise inden for sundhedsvæsenet ledelse og for at give dig målrettet færdigheder. [+]

Det er nødvendigt at have specialiserede færdigheder for at kunne forblive på forsiden af ændringerne inden for sundhedsvæsenet. Kandidatuddannelsen i sundhedssektoren ved Walden University er oprettet for at udvikle ekspertise inden for sundhedsvæsenet ledelse og for at give dig målrettet færdigheder. Walden's Master of Healthcare Administration (MHA) er helt online baseret, hvilket giver dig en bekvem studiet. Du kan også vælge at få en practicum (ekstraudstyr) for at få førstehånds erfaring inden for sundhedsforvaltningen. Dette vil give dig en chance til at anvende den viden og færdigheder, som du har opnået i dit studie. Den Walden Master of Healthcare Administration blev skabt som en reaktion på en analyse af industriens standarder, og da samarbejdet med førende sundhedsydelser foreninger til at tilbyde en relevant og af høj kvalitet pensum. Dette vil give dig mulighed for at: ... [-]


Master Of Public Administration (MPA) - Sundhedspolitik

Online Fuldtid Deltid 11 uger September 2016 USA Auburn + 1 mere

Health Policy specialisering fokuserer på de trin, der er involveret i at udvikle, finansiere og levere sundhedsydelser i USA. [+]

Master of Public Administration (MPA) - Health Policy Health Policy specialisering fokuserer på de trin, der er involveret i at udvikle, finansiere og levere sundhedsydelser i USA. Få en forståelse af de spørgsmål, som offentlige administratorer står på det lokale, statslige og føderale niveau og de juridiske og lovgivningsmæssige udfordringer, der kan opstå, når de forsøger at gennemføre ændringer inden de offentlige sundhedssystemer. Denne specialisering udforsker ansvarlighed blandt organisationer og de etiske valg, der er involveret i sundhedssektoren politiske beslutningsproces. Kursusaktiviteter fokuserer på ledelse og strategisk planlægning færdigheder, som er nødvendige for at opretholde frugtbart samarbejde på tværs af alle sektorer. Afslutning Krav 61 total kvartal kreditter Foundation kursus (1 cr.) Core kurser (40 cr.) Specialisering kurser (15 cr.) Capstone Seminar (5 cr.) Denne sekvens er den mindste tid til færdiggørelse. Tid til afslutning kan variere fra studerende, afhængig af individuel fremskridt og kreditter overført, hvis det er relevant. Kurser Programmets kurser er 11 uger i længden og leveres i en foreskreven sekvens. MMPA 6200 Principper for Offentlig Administration MMPA 6115 Fundamenter til Graduate Study MMPA 6405 Etik og social retfærdighed MMPA 6420 Organizational Management og Leadership MMPA 6431 Finansiering og budgettering for den offentlige sektor MMPA 6435 Human Resource Management: Opbygning af en stand Workforce MMPA 6465 Strategisk planlægning: Samarbejde, samarbejde og koordinering MMPA 6451 Public Policy Analysis MMPA 6480 Anvendt forskning og evalueringsmetoder MMPA 6840 Health Policy and Management MMPA 6400 Folkesundhed Lederskab og systemtænkning MMPA 6421 Sundhedsøkonomi MMPA 6910 Capstone Seminar Højdepunkter Udviklet af ledere i den offentlige, private og nonprofit sektor, Master of Public Administration program fokuserer på at forbedre din kritisk tænkning og problemløsning færdigheder, så du kan: Lær principper og processer i forbindelse med finansiering, økonomi og menneskelige ressourcer og anvende dem på en lang række offentlige serviceorganisationer og alle regeringsniveauer. Gennemføre og anvende forskning for at fremme demokratiske processer og fremme social forandring. Kommunikere og interagere produktivt med forskellige og skiftende arbejdsstyrker og samfund. Udvid dit perspektiv af public service gennem globale begreber og teorier. Som studerende i Walden online-master i offentlig forvaltning program, kan du vælge, hvornår, hvor og hvordan du lærer takket være vores online format og MobileLearn®. Gennem denne uddannelse teknologi, kan du lytte til kurser på din MP3-afspiller, adgang til din klasseværelse fra din iPhone, downloade kurser til din bærbare computer, og mere. Learning Outcomes Kandidater i dette program vil være parat til at: Beskrive centrale lederskab begreber og teorier, der kan bruges til effektivt at lede og styre i den offentlige sektor. Bestem relevante kvalifikationer, der er nødvendige for at deltage i og bidrage til offentlige og nonprofit politiske processer. Kritisk vurdere strategier for løsning af den offentlige orden og administration problemer i en global økonomisk og politisk miljø. Udvikle etiske løsninger for at fremme og forbedre livet for borgere og organisationer. Anvende modeller, der repræsenterer den bedste praksis i at udnytte forskellige perspektiver i lokale, statslige, nationale og internationale offentlige organer. [-]

Mester Af Sundhedsydelser Administration (MHA) (kompetence-baseret)

Online Fuldtid Deltid September 2016 USA Minneapolis

Forbered dig på at fremme din karriere og forbedre sundhedssektoren levering systemer ved at tjene en Master of Healthcare Administration (MHA) gennem Tempo Learning ™, Walden Universitets kompetencebaseret uddannelse mulighed. [+]

Forbered dig på at fremme din karriere og forbedre sundhedssektoren levering systemer ved at tjene en Master of Healthcare Administration (MHA) gennem Tempo Learning ™, Walden Universitets kompetencebaseret uddannelse mulighed. Som en leder i sundhedssektoren uddannelse, er Walden dedikeret til at opfylde behovene hos studerende, sundhedssektoren og arbejdsgivere. Den kompetence-baserede MHA programmet er på linje med de faglige kompetencer, der kræves af nutidens sundhedspleje arbejdsgivere. Tjene din uddannelse på dine vilkår Leveret gennem Tempo Learning ™ af Walden, kompetencen-baserede MHA program giver dig mulighed for at lære på din egen tidsplan, i dit eget tempo-bygning på din eksisterende færdigheder, viden og erfaring. For én all-you-can-lære pris, du videre gennem programmet ved at mestre en række kompetencer og færdiggøre vurderinger. [-]

Mester Af Sundhedsydelser Administration (MHA) (kompetence-baseret)

Online Fuldtid Deltid September 2016 USA Minneapolis

Forbered dig på at fremme din karriere og forbedre sundhedssektoren levering systemer ved at tjene en Master of Healthcare Administration (MHA) gennem Tempo Learning ™, Walden Universitets kompetencebaseret uddannelse mulighed. [+]

Forbered dig på at fremme din karriere og forbedre sundhedssektoren levering systemer ved at tjene en Master of Healthcare Administration (MHA) gennem Tempo Learning ™, Walden Universitets kompetencebaseret uddannelse mulighed. Som en leder i sundhedssektoren uddannelse, er Walden dedikeret til at opfylde behovene hos studerende, sundhedssektoren og arbejdsgivere. Den kompetence-baserede MHA programmet er på linje med de faglige kompetencer, der kræves af nutidens sundhedspleje arbejdsgivere. Tjene din uddannelse på dine vilkår Leveret gennem Tempo Learning ™ af Walden, kompetencen-baserede MHA program giver dig mulighed for at lære på din egen tidsplan, i dit eget tempo-bygning på din eksisterende færdigheder, viden og erfaring. For én all-you-can-lære pris, du videre gennem programmet ved at mestre en række kompetencer og færdiggøre vurderinger. [-]

Mester Af Sundhedsydelser Administration (MHA) (kursus-baserede)

På universitet eller online Fuldtid Deltid September 2016 USA Minneapolis

Få indsigt i de love, regler, domstolsafgørelser, og sundhedspolitikker, at virkningen udbydere gennem Walden Master of Healthcare Administration (MHA) program. [+]

Få indsigt i de love, regler, domstolsafgørelser, og sundhedspolitikker, at virkningen udbydere gennem Walden Master of Healthcare Administration (MHA) program. Lær de kernekompetencer og bedste praksis for erhverv, herunder økonomistyring, strategisk planlægning, og økonomisk analyse. Opbygge et solidt fundament i sundhedsvæsenet ledelse gennem vores høje kvalitet, relevant pensum er udviklet i samarbejde med førende sundhedseksperter. Specialiseringer (ud over det generelle program) Ledelse og organisationsudvikling Systemer og Politik [-]

PhD

Læge Af Socialt Arbejde (DSW) - Medicinsk Socialt Arbejde

Online Fuldtid Deltid September 2016 USA Auburn

Handicap, fremskreden alder, og kronisk sygdom kan præsentere et unikt sæt af udfordringer for enkeltpersoner og familier. [+]

Doctor of Social Work (DSW) - Medicinsk Socialt Arbejde Handicap, fremskreden alder, og kronisk sygdom kan præsentere et unikt sæt af udfordringer for enkeltpersoner og familier. Denne specialisering er designet til at hjælpe dig med at udvide din viden og kompetencer som en medicinsk socialrådgiver. Programmet hjælper dig med at dyrke en bedre forståelse af de ressourcer og support til rådighed for sårbare befolkningsgrupper, herunder dem, der er uhelbredeligt syge, handicappede eller beskæftiger sig med akut eller kronisk sygdom. Du kan bruge din viden til at samarbejde med andre sundhedsprofessionelle som en del af en pleje team i et hospital, plejehjem eller anden sundhedspersonale. Afslutning Krav 77 total fjerdedel kredit timer Core kurser (36 cr.) Specialisering kurser (15 cr.) Klinisk seminar (6 cr.) Action forskningsprojekt (20 cr.) En 6-dages ophold Denne sekvens er den mindste tid til færdiggørelse. Tid til afslutning kan variere fra studerende, afhængig af individuel fremskridt og kreditter overført, hvis det er relevant. Curriculum SOCW 8000 Foundations of Graduate Study SOCW 8110 Advanced Social Work teori og praksis SOCW 8116 historie og udvikling Socialt Arbejde SOCW 8800 Klinisk Seminar I SOCW 8137 Contemporary Issues, Social Change, og socialpolitik SOCW 8138 Program og praksis Evaluering SOCW 8140 Action Research Methods i Socialt Arbejde SOCW 8117 Mangfoldighed og multikulturalisme SOCW 8204 Medicinsk Social Work I SOCW 8210 Survey Research Methods SOCW 8801 Klinisk Seminar II SOCW 8205 Medicinsk Social Work II SOCW 8600 Action Research Project SOCW 8815 Contemporary Gerontologi / Geriatric Psykologi Karrieremuligheder Med en Doctor of Social Work (DSW) fra Walden, kan du få de nødvendige færdigheder til at blive en avanceret praktiserende læge. Dette doktorgrad program kan også forberede dig til at blive en førende inden for design, implementering og vurdering af sociale programmer og politikker velfærd. Indtast en High-Growth Field Muligheder for socialt arbejde fagfolk forventes at stige med 25% fra 2010 til 2020-hurtigere end gennemsnittet for alle andre erhverv. Karrieremuligheder for sundhedspersonale social ventes at vokse med en hastighed på 34% gennem 2020. Udvid din karriere muligheder En DSW kan forberede dig til at forfølge roller på forkant med det sociale arbejde profession: Leader i agenturer og organisationer Programdirektør Evaluator af socialt arbejde praksis og agenturer Tilsynsførende i socialt arbejde organisationer Karriere muligheder kan kræve yderligere erfaring, uddannelse eller andre faktorer ud over den vellykkede afslutning af denne grad program. Højdepunkter På linje med Walden Universitets mission social forandring, dette program kan du: Udvikle ekspertise i et bestemt område af det sociale arbejde, såsom misbrugsproblemer eller medicinsk socialt arbejde, blandt andre. Brug forskning til at slå til lyd for ændringer, der understøtter dine kunder og samfund gennem en handling forskningsprojekt. Dette projekt giver dig mulighed for at fokusere på en dagligdags problem eller udækket behov inden for dit samfund (fx lange ventetider i din lokale hospitalets ER eller adgang til lægehjælp for mennesker med hjertesygdomme) og udarbejde en plan for remediering problemet. Gennemføre effektive analyser af socialpolitikken. Opnå færdigheder til at udforme og gennemføre sociale velfærdsprogrammer. Learning Outcomes Kandidater i dette program vil være parat til at: Udnyt nuværende forskning, bedste praksis og teori til at fremme forebyggelse og interventionsstrategier at imødegå sociale problemer og behov sociale grupper. Anvende forskellige forskning og statistiske værktøjer til at finde data, der anvendes til at løse ætiologien og dynamik sociale problemer og sociale behov. Vurdere rolle forskning og evaluering i socialt arbejde med at forbedre de sociale indsatser og fremme teoriudvikling. Kritisk vurdere historien om socialt arbejde, sin mission, og dets kerneværdier. Fremme social forandring ved at samarbejde med ledere, agenturer og universiteter til at slå til lyd for politikker og programmer, der fremmer den økonomiske og sociale velfærd kulturelt mangfoldigt klientel. Demonstrere evne til at vurdere den rolle, mangfoldighed i karakterisering og forme den menneskelige erfaring. Påfør etisk beslutningstagning og praksis i det sociale arbejde. [-]

Læge Af Sundhedssektoren (DHA)

Online Deltid September 2016 USA USA Online

Har du stræber efter at blive en leder og innovator i administrationen sundhedsområdet? Walden Universitets Doctor of Healthcare Administration (DHA) program kan forberede dig med den viden, færdigheder og legitimationsoplysninger, du har brug for at [+]

Har du stræber efter at blive en leder og innovator i administrationen sundhedsområdet? Walden Universitets Doctor of Healthcare Administration (DHA) program kan forberede dig med den viden, færdigheder og legitimationsoplysninger, du har brug for at påvirke sundhedssektoren landskabet og gøre en positiv forandring i din karriere og fællesskab. I denne fuldt online, tværfagligt program, kan du: Uddybe din forståelse af, hvordan den overkommelige Care Act og andre reformtiltag har påvirket den aktuelle sundhedspleje miljø. Opnå beslutningstagning og problemløsning færdigheder til effektivt at håndtere leveringen sundhedspleje krav sundhedsorganisationer og de samfund, de tjener. Opnå et nyt niveau af professionel troværdighed og anerkendelse og positionere dig til at flytte ind i executive-niveau karriere roller. En mere overkommelig løsning end mange lignende online-programmer, kan Walden online doktorgrad i sundhedssektoren forberede dig til ledende lederroller i indstillinger som hospitaler systemer, konsulentfirmaer, lægepraksis, universiteter, og mange typer af pasningsmuligheder. [-]

Læge Sygeplejepraksis (DNP)

Online Fuldtid Deltid September 2016 USA Minneapolis

Nå det højeste niveau af sygepleje praksis og oplev hvordan man kan fremme en mere effektiv og effektivt sundhedssystem.Dette program giver dig de legitimationsoplysninger, du har brug for at påtage sig en større [+]

Doctor of Nursing Practice (DNP)

Nå det højeste niveau af sygepleje praksis og oplev hvordan man kan fremme en mere effektiv og effektivt sundhedssystem. Dette program giver dig de legitimationsoplysninger, du har brug for at påtage sig en større lederrolle inden for en sundhedsfaglig organisation, og det kan hjælpe dig med at bidrage til forbedrede patientresultater og sundhedspleje levering. Du kan bygge videre på din ekspertise til at forbedre patientplejen, få den viden og færdigheder er nødvendige for at uddanne den næste generation af sygeplejersker, og omsætte teori til en avanceret sygepleje praksis, der beriger sundhed befolkninger og samfund.

[-]

Ph.d. I Det Sociale Arbejde - Medicinsk Socialt Arbejde

Online Fuldtid Deltid September 2016 USA Auburn

Den medicinske socialrådgiver spiller en afgørende rolle i omsorgen for personer på hospitaler, plejehjem eller andre behandlingsanlæg. [+]

Ph.D. i Socialt Arbejde - Medical Socialt Arbejde Den medicinske socialrådgiver spiller en afgørende rolle i omsorgen for personer på hospitaler, plejehjem eller andre behandlingsanlæg. Denne specialisering hjælper dig med at udvikle og vurdere de bedst mulige strategier i praksis interventioner med enkeltpersoner og familier står over for kronisk eller terminal sygdom, handicap, og spørgsmål i forbindelse med aldring. Kursusaktiviteter giver muligheder for at skabe, analysere og udvide kendskabet til metoder, som medicinsk socialrådgivere at imødekomme behovene hos klienter og familier, navnlig den aldrende befolkning. Afslutning Krav 77 total fjerdedel kredit timer Core kurser (42 cr.) Specialisering kurser (15 cr.) Afhandling (20 cr.) Fire Ph.D. residencies Denne sekvens er den mindste tid til færdiggørelse. Tid til afslutning kan variere fra studerende, afhængig af individuel fremskridt og kreditter overført, hvis det er relevant. Curriculum SOCW 8000 Foundations of Graduate Study SOCW 8110 Advanced Social Work teori og praksis SOCW 8116 historie og udvikling Socialt Arbejde Rsch 8100W Research teori, design og metoder SOCW 8204 Medicinsk Social Work I SOCW 8137 Contemporary Issues, Social Change, og socialpolitik SOCW 8138 Program og praksis Evaluering Rsch 8200W Kvantitativ Ræsonnement og analyse SOCW 8205 Medicinsk Social Work II Rsch 8300W kvalitative ræsonnement og analyse SOCW 8815 Contemporary Gerontologi / Geriatric Psykologi SOCW 8550 Skrivning af en kvalitet prospekt Rsch 8250W Advanced Quantitative Ræsonnement og analyse eller Rsch 8350W eller Advanced kvalitative ræsonnement og analyse eller Rsch 8450W eller avanceret Blandet Metoder Ræsonnement og analyse SOCW 9000 Dissertation Karrieremuligheder Walden University online Ph.D. i Socialt Arbejde program kan hjælpe dig med at få de nødvendige færdigheder til at løse sociale problemer gennem forskning eller undervise på et universitet indstilling. Uanset hvilken vej du vælger, vil dette doktorgrad program forbereder dig til at arbejde i en række forskellige erhverv i den offentlige eller private sektor. Indtast en High-Growth Field Muligheder for socialt arbejde fagfolk forventes at stige med 25% fra 2010 til 2020, hurtigere end gennemsnittet for alle andre erhverv. Beskæftigelsesmuligheder for kollegium professorer forventes at stige med 17% mellem 2010 og 2020. Udvid din karriere muligheder En Ph.D. i Socialt Arbejde kan give dig større muligheder for at flytte din karriere fremad som en: Socialrådgiver Forsker Evaluator Agenturets leder Politisk analytiker Pædagog / professor / fakultet medlem Tilsynsførende i det sociale arbejde feltet Programdirektør Karriere muligheder kan kræve yderligere erfaring, uddannelse eller andre faktorer ud over den vellykkede afslutning af denne grad program. Højdepunkter På linje med Walden Universitets mission social forandring, dette program kan du: Lær af nationalt anerkendte eksperter i erhvervet. Fokus dine studier i et relevant område, der flugter med dine interesser, såsom afhængighed, medicinsk socialt arbejde, eller klinisk ekspertise. Gain strategier og færdigheder til at offentliggøre og præsentere forskning. Gør din faglige udvikling ved at deltage i et residency program. Opnå en forståelse for, hvordan mangfoldighed former den menneskelige erfaring. Design, implementere og analysere din egen forskning relateret til det sociale arbejde profession. Learning Outcomes Kandidater i dette program vil være parat til at: Udnyt nuværende forskning, bedste praksis og teori til at fremme forebyggelse og interventionsstrategier at imødegå sociale problemer og behov sociale grupper. Anvende forskellige forskning og statistiske værktøjer til at indsamle data, der anvendes til at løse ætiologien og dynamik sociale problemer og sociale behov. Vurdere rolle forskning og evaluering i socialt arbejde med at forbedre de sociale indsatser og fremme teoriudvikling. Kritisk vurdere historien om socialt arbejde, sin mission, og dets kerneværdier. Fremme social forandring ved at samarbejde med ledere, agenturer og universiteter til at slå til lyd for politikker og programmer, der fremmer den økonomiske og sociale velfærd kulturelt mangfoldigt klientel. Demonstrere evne til at vurdere den rolle, mangfoldighed i karakterisering og forme den menneskelige erfaring. Påfør etisk beslutningstagning og praksis i det sociale arbejde. [-]

Ph.d. I Folkesundhed - Epidemiologi

Online Fuldtid Deltid 72 måneder September 2016 USA Auburn + 1 mere

Smitsomme og kroniske sygdomme kan ødelægge hele samfund. Epidemiologi specialisering udvider din forståelse af, hvordan disse sygdomme påvirker befolkninger og udforsker strategier for at opretholde sundhed samfund. Undersøge, hvordan forekomsten af ​​kroniske sygdomme som kræft og diabetes kan stresse samfund og lære at skabe uddannelser, der kan hjælpe med at forhindre spredning af kronisk sygdom. Som en del af din ... [+]

Ph.D. i Folkesundhed - Epidemiologi Smitsomme og kroniske sygdomme kan ødelægge hele samfund. Epidemiologi specialisering udvider din forståelse af, hvordan disse sygdomme påvirker befolkninger og udforsker strategier for at opretholde sundhed samfund. Undersøge, hvordan forekomsten af ​​kroniske sygdomme som kræft og diabetes kan stresse samfund og lære at skabe uddannelser, der kan hjælpe med at forhindre spredning af kronisk sygdom. Som en del af dine kurser, vil du foretage en epidemiologisk feltstudie, der omfatter original forskning. Track I er designet til studerende med en Master of Public Health (MPH), eller en MS i Folkesundhedsvidenskab. Afslutning Krav 84 total kvartal kreditter Grundkurser (2 Cr.) Core kurser (38 cr.) Specialisering kurser (24 cr.) Forskning forslag, afhandling og mundtlig fremlæggelse (20 cr.) Fire Ph.D. boliger de svarer til et minimum på 16 dage Du kan være berettiget til at overføre maksimalt 46 graduate-niveau kreditter i programmet. Denne sekvens er den mindste tid til færdiggørelse. Tid til afslutning kan variere fra studerende, afhængig af individuel fremskridt og kreditter overført, hvis det er relevant. Kurser Opbygning af en tværfaglig tilgang til sundhed Global Sundhed og problemstillinger i Sygdomsforebyggelse Kommunikation, Marketing og Public Relations for Public Health Ledere Forskning Theory, Design og metoder Sundhedsinformatik og overvågning Kvantitativ Ræsonnement og analyse Folkesundhed Leadership, Management og systemtænkning Advanced Kvantitativ Ræsonnement og analyse Økonomi og finansiering af de offentlige sundhedssystemer Avancerede Biostatistik Skrivning af en prospekt Avancerede Epidemiologi Metoder Epidemiologi Emner Seminar Avanceret analyse af sekundære data Folkesundhed Dissertation Learning Outcomes Kandidater i dette program vil være parat til at: Udnyt kritisk tænkning og vurdering færdigheder for at analysere barrierer, vurdere behov, og fremme viden og praksis af den offentlige sundhed. Vurdere og anvende befolkningsbaserede teorier og strategier, der anvendes i forebyggelsen af ​​sygdomme og handicap. Bly og informere professionel kommunikation, marketing og PR om centrale emner i den offentlige sundhed. Påfør skattemæssige og organisatoriske principper for folkesundhedsprogrammet lederskab. Demonstrere avanceret kompetence i sundhedsinformatik og overvågning teknikker, der anvendes på offentlige sundhedsprogrammer. Påfør den offentlige sundhedsforskning at fremme positive sociale forandringer vedrørende sundhed af forskellige befolkningsgrupper. Kast dig ud i den videnskabelige undersøgelse, der fremfører videngrundlaget for forskning og praksis i epidemiologi. Anvende epidemiologiske begreber og analytiske tilgange til folkesundhedsproblemer. Karrieremuligheder Uanset om du er interesseret i at øge offentlighedens bevidsthed om sundhedsspørgsmål, administrerende sundhedsorganisationer, eller bidrage til den politiske proces, folkesundhedsområdet tilbyder en bred vifte af karrieremuligheder. Karriere muligheder omfatter: Sundhed afdeling direktør Sundhed officer Folkesundhed informationsmedarbejder Biostatistiker Epidemiolog Sundhedspolitik rådgiver Folkesundhed forsker Fakultetet / professor Ph.d.-stipendiat Global sundhed professionel / konsulent Folkesundhed konsulent Folkesundhed politisk rådgiver Karriere muligheder kan kræve yderligere erfaring, uddannelse eller andre faktorer ud over den vellykkede afslutning af denne grad program. [-]

Ph.d. I Offentlig Politik Og Administration - Sundhedspolitik

Online Fuldtid Deltid September 2016 USA Auburn

Healthcare har gennemgået omfattende ændringer over de sidste mange år. De store virksomheder, der nu styrer branchen har ændret den måde sundhedsydelser leveret. [+]

Ph.D. i Public Policy og Administration - Health Policy Healthcare har gennemgået omfattende ændringer over de sidste mange år. De store virksomheder, der nu styrer branchen har ændret den måde, sundhedsvæsenet er leveret, og ledere skal hurtigt at tilpasse sig at blive en succes. En specialisering i Health Policy vil hjælpe dig med at få værdifuld viden om sundhedsområdet, sundhedspolitik, sundhed administration og sundhed finanscentre, så du kan styre effektivt og med succes i dette unikke miljø. Afslutning Krav 82 total kvartal kreditter Core kurser (35 cr.) Specialisering kurser (15 cr.) Fondens Forskningsenhed Sequence (12 cr.) Afhandling (20 cr.) Professionel udviklingsplan Fire Ph.D. boliger de svarer til et minimum på 16 dage Minimum 8-9 kvartaler indskrivning afhængigt af meritoverførsel tildelt Denne sekvens er den mindste tid til færdiggørelse. Tid til afslutning kan variere fra studerende, afhængig af individuel fremskridt og kreditter overført, hvis det er relevant. Core Kurser PPPA 8000 Foundations for ph.d. Study, eller PPPA 8000i Foundations til ph.d.-studier for internationale studerende PPPA 8405 Etik og social retfærdighed PPPA 8431 Finansiering og budgettering for den offentlige sektor PPPA 8465 Strategisk planlægning: Samarbejde, samarbejde og koordinering PPPA 8111 Ledelse og Organizational Change PPPA 8115 Skrivning af en kvalitet prospekt PPPA 8112 Governance og Public Policy Vælg en af ​​de følgende tre kurser for at fuldføre Core Kurser krav: Rsch 8450 Advanced Blandet Metoder Ræsonnement og analyse Rsch 8350 Advanced kvalitative ræsonnement og analyse Rsch 8250 Advanced Quantitative Ræsonnement og analyse Specialuddannelser PPPA 8841 Health Policy and Management PPPA 8401 Folkesundhed Lederskab og systemtænkning PPPA 8420 Sundhedsøkonomi Fondens Forskningsenhed Sequence Rsch 8100P Research teori, design og metoder Rsch 8200P Kvantitativ Ræsonnement og analyse Rsch 8300P kvalitative ræsonnement og analyse Afhandling PPPA 9000 Dissertation Karrieremuligheder Uanset om du er interesseret i at fremme din egen forskning eller indtaste den private sektor, en Ph.D. i Public Policy og administration kan placere dig til en række karriere. Karriere muligheder omfatter: College professor Akademisk administrator Senior niveau offentlig udøvende Lovgivningsmæssig aide Offentlige anliggender officer Senior niveau nonprofit leder Politisk analytiker Forskningschef Privat konsulent Karriere muligheder kan kræve yderligere erfaring, uddannelse eller andre faktorer ud over den vellykkede afslutning af denne grad program. Learning Outcomes Kandidater i dette program vil være parat til at: Diskuter lederskab begreber og teorier, der er blevet anvendt til effektivt at lede og styre i den offentlige sektor. Analyser evidensbaseret forskning, teorier og modeller, der anvendes til at fremme deltagelse i offentlige og nonprofit politiske processer. Udvikle løsninger til problemer i forbindelse med den offentlige orden og den offentlige forvaltning ved hjælp af teori og forskning. Etisk anvende de store teorier og begreber til den offentlige orden og den offentlige administration i organisationer. Vurdere modeller og bedste praksis anvender forskellige perspektiver i lokale, statslige, nationale og internationale offentlige organer ved hjælp af evidensbaseret forskning. [-]

Ph.d. I Psykologi - Sundhedspsykologi

Undervisning både online og på universitetet Fuldtid Deltid 72 måneder September 2016 USA Auburn + 1 mere

Udvikle den stærke teoretiske baggrund er nødvendig for at designe og forske i de biologiske, psykologiske, adfærdsmæssige, sociale, kulturelle og miljømæssige faktorer, der bidrager til sundhed og sygdom. Ved at lære at anvende avancerede forskningsmetoder, kan du fremme positive sundhedsadfærd og tilskynde forandring som forsker i akademiske, indstillinger medicinske, erhvervslivet, staten og samfund ... [+]

Ph.D. i psykologi - Sundhedspsykologi Udvikle den stærke teoretiske baggrund er nødvendig for at designe og forske i de biologiske, psykologiske, adfærdsmæssige, sociale, kulturelle og miljømæssige faktorer, der bidrager til sundhed og sygdom. Ved at lære at anvende avancerede forskningsmetoder, kan du fremme positive sundhedsadfærd og tilskynde forandring som forsker i akademiske, indstillinger medicinske, erhvervslivet, staten og lokalsamfundet. Afslutning Krav 106 total kvartal kreditter Kurser (71 cr.) Valgfag (15 cr.) Afhandling (20 cr.) Ph.D. Residencies (4 fire-dages sessioner) Denne sekvens er den mindste tid til færdiggørelse. Tid til afslutning kan variere fra studerende, afhængig af individuel fremskridt og kreditter overført, hvis det er relevant. Kurser Foundations of graduate studier i psykologi Sundhed Psykologi Ændring sundhedsadfærd: teori og praksis Forskning, teori, design og metoder Biopsychology Kvantitativ Ræsonnement og analyse Stress og Coping Valgfag Survey Research Methods Kvinders sundhed Børne- og ungdomspsykiatrisk Health Moderne Gerontologi / Geriatric Psykologi Psychoneuroimmunology Kvalitative ræsonnement og analyse Skrivning af en kvalitet prospekt Etik og standarder for Psykologi Advanced Kvantitativ Ræsonnement og analyse Psychopharmacology Dissertation I-IV Valgfag Til dine valgfag, skal du vælge fra kurser i disse Ph.D. i psykologi specialiseringer: Pædagogisk Psykologi, Forensic Psychology, General psykologi, organisationspsykologi, eller socialpsykologi. Bemærkning om Licensure: The Health Psychology specialisering i Ph.D. i psykologi er ikke et licensure program og ikke udarbejder en person til at blive en autoriseret psykologi professionel. Karrieremuligheder Ph.d. i psykologi program vil forberede dig til at bruge nuværende teori og forskning for at yde værdifulde bidrag til regeringen, nonprofit og private organisationer. Med din uddannelse, vil du have mulighed for at arbejde direkte med enkeltpersoner på forskellige udviklingsmæssige niveauer, fra spædbørn til ældre voksne, samt forskellige grupper lige fra familier til universiteterne. Indstillinger, hvor du kan øve kan omfatte mental sundhed centre, offentlige institutioner, sundhedsorganisationer, virksomheder, fællesskabsagenturer, sociale ydelser, og skoler. Dine karrieremuligheder, afhængigt af din specialisering, kan omfatte en rolle som: Forsker Konsulent Lærer Direktør for karriere tjenester Personale psykolog Administrator Politisk strateg Marketing direktør Human Resources Manager [-]

Ph.d. I Sundhedsvæsenet - Lederskab Specialisering

Online Fuldtid Deltid 72 måneder September 2016 USA Auburn + 1 mere

Du kan få de færdigheder til at blive en sundhedsfaglig leder, som kan arbejde effektivt med forskellige arbejdsstyrker og samfund i en række politiske og økonomiske indstillinger. Gennem Leadership specialisering, kan du bygge kompetencer i organisatorisk forandringsledelse, teambuilding, mægling, samarbejde og systemer tænkning og planlægning. Du kan også udvikle lederskab og etiske kompetencer der kræves for at ... [+]

Ph.D. i Health Services - Lederskab Specialisering Du kan få de færdigheder til at blive en sundhedsfaglig leder, som kan arbejde effektivt med forskellige arbejdsstyrker og samfund i en række politiske og økonomiske indstillinger. Gennem Leadership specialisering, kan du bygge kompetencer i organisatorisk forandringsledelse, teambuilding, mægling, samarbejde og systemer tænkning og planlægning. Du kan også udvikle lederskab og etiske kvalifikationer, der kræves for at fremme folkesundheden mål som du får færdigheder til at motivere, inspirere og styre folk gennem effektiv kommunikation. Afslutning Krav 101-103 total kvartal kreditter Foundation kursus (2 Cr.) Research Core (21 cr.) Foundation Core (30 cr.) Specialisering kurser (20 cr.) Valgfag (8-10 cr.) Forslag, afhandling, og mundtlig fremlæggelse (20 cr.) Fire Ph.D. boliger de svarer til et minimum på 16 dage Denne sekvens er den mindste tid til færdiggørelse. Tid til afslutning kan variere fra studerende, afhængig af individuel fremskridt og kreditter overført, hvis det er relevant. Foundation Course Opbygning af en tværfaglig tilgang til sundhed Forskning Core Forskning, teori, design og metoder Kvantitativ Ræsonnement og analyse Kvalitative ræsonnement og analyse Advanced Kvantitativ Ræsonnement og analyse eller Advanced kvalitative ræsonnement og analyse eller Advanced Blandet Methods Ræsonnement og analyse Skrivning af en kvalitet prospekt Foundation Core US Healthcare Delivery System Organisatorisk og ledelse Sundhedsøkonomi Health Policy Healthcare Økonomistyring Sundhed Lov og Etik Specialuddannelser Folkesundhed Administration og Lederskab Folkesundhed Lederskab og systemtænkning Ledelse og Organizational Change The Language of Leadership VALGFAG To kurser er udvalgt fra alle kurser inden for alle specialer (8-10 cr.) Afhandling Afhandling Learning Outcomes Kandidater i dette program vil være parat til at: Præcist evaluere effektiviteten af ​​sundhedspolitik i et dynamisk sundhedspleje miljø. Bly og underrette faglig dialog om centrale sundhedstjenester spørgsmål. Design, adfærd og analysere studier af økonomisk vurdering i sundhedsvæsenet. Påfør kritisk tænkning færdigheder til analyse af kontroversielle emner og modstridende perspektiver forbundet med sundhedsydelser etik og ret. Identificere og mobilisere de menneskelige og institutionelle ressourcer og tjenester til at opfylde de sundhedsmæssige tjenester behov forskellige samfund og befolkninger. Kast dig ud i den videnskabelige undersøgelse, der fremfører videngrundlaget for forskning og praksis i sundhedsvæsenet. Analyser lederskab teorier, begreber og værktøjer, der giver grundlaget for sundhedsvæsenet beslutningstagning. Karrieremuligheder Walden ph.d. i Health Services program kan forberede dig til en ledende position på forkant med design og levering af avancerede sundhedsydelser i både den private og den offentlige sektor. Vælg mellem karrieremuligheder inden for følgende områder: Drug fabrikanter Elder tjenester Statslige sundhed agenturer Sundhed forsikringsselskaber Healthcare Consulting Healthcare selskaber Hospital administration Døgnbehandling tjenester Nonprofit sundhedsorganisationer Sygepleje tjenester Offentlig sundhed agenturer Karriere muligheder kan kræve yderligere erfaring, uddannelse eller andre faktorer ud over den vellykkede afslutning af denne grad program. [-]

Ph.d. Sundhedsuddannelse & Forfremmelse (med Mph Grad)

Online Fuldtid Deltid September 2016 USA Minneapolis

Opdage, hvordan at designe, implementere og evaluere programmer for at hjælpe andre træffe sunde beslutninger i Walden Universitets ph.d. i Health Education og Promotion program. [+]

Opdage, hvordan at designe, implementere og evaluere programmer for at hjælpe andre træffe sunde beslutninger i Walden Universitets ph.d. i Health Education og Promotion program. Brug din passion for at lede en sund, aktiv livsstil til din fordel og udforske sundhed adfærd teorier og teknikker til at hjælpe enkeltpersoner og grupper at forbedre deres helbred eller udføre forskning, som vil påvirke den større population. Ph.d. i Health Education og Promotion program kan hjælpe med at forberede dig til at rykke i marken, arbejder som sundhed pædagog i akademiske, kliniske, samfund, eller virksomhedernes indstillinger, der kan omfatte statslige og lokale sundheds-afdelinger, skoler og universiteter, virksomheder og selskaber, og samfund sundhed agenturer. fokusområder Behavioral Health global sundhed Management og Leadership Population Health Forskning Bliv en effektiv fortaler som du fremme den enkeltes helbred, organisationer og samfund med en Master of Public Health (MPH) fra Walden University. I dette program, udforske spørgsmål, der påvirker folkesundhedsområdet i dag. Få virkelige verden erfaring som du anvender den viden, du har lært at finde løsninger på folkesundhedsproblemer. I overensstemmelse med vores forpligtelse til løbende kvalitetsforbedringer, har Walden University udviklet studieordningen for MPH program, som afspejler de faglige retningslinjer, der er fremsat af førende offentlige sundhedsorganisationer. specialiseringer: Behavioral Health global sundhed Ledelse & Leadership Population Health Forskning [-]

Ph.d. Sundhedsuddannelse & Forfremmelse (med Ms Sundhedsuddannelse Grad)

Online Fuldtid Deltid September 2016 USA Minneapolis

Opdage, hvordan at designe, implementere og evaluere programmer for at hjælpe andre træffe sunde beslutninger i Walden Universitets ph.d. i Health Education og Promotion program. [+]

Opdage, hvordan at designe, implementere og evaluere programmer for at hjælpe andre træffe sunde beslutninger i Walden Universitets ph.d. i Health Education og Promotion program. Brug din passion for at lede en sund, aktiv livsstil til din fordel og udforske sundhed adfærd teorier og teknikker til at hjælpe enkeltpersoner og grupper at forbedre deres helbred eller udføre forskning, som vil påvirke den større population. Ph.d. i Health Education og Promotion program kan hjælpe med at forberede dig til at rykke i marken, arbejder som sundhed pædagog i akademiske, kliniske, samfund, eller virksomhedernes indstillinger, der kan omfatte statslige og lokale sundheds-afdelinger, skoler og universiteter, virksomheder og selskaber, og samfund sundhed agenturer. fokusområder Behavioral Health global sundhed Management og Leadership Population Health Forskning I vores MS i Health Education og Promotion program, kan du udforske de nyeste sundheds- adfærd teorier, tendenser og praksis og opnå færdigheder til at designe sundhedsmæssige kommunikation; planlægge, gennemføre og evaluere forebyggelsesprogrammer; eller fungere som pædagog på offentlige sundhedsspørgsmål. Walden har designet dette program, som afspejler de syv Områder med ansvar for sundhed Undervisere skitseret af den nationale kommission for Sundhed Uddannelse Credentialing og forberede dig til at sidde for national Certified Health Education Specialist (CHES) og Master Certified Heath Education Specialist (MCHES) eksamener. Specialiseringer Behavioral Health global sundhed Ledelse & Leadership Population Health Forskning [-]

Ph.d. Sundhedsuddannelse & Markedsføring (med Andre Ms Grad)

Online Fuldtid Deltid September 2016 USA Minneapolis

Opdage, hvordan at designe, implementere og evaluere programmer for at hjælpe andre træffe sunde beslutninger i Walden Universitets ph.d. i Health Education og Promotion program. [+]

Opdage, hvordan at designe, implementere og evaluere programmer for at hjælpe andre træffe sunde beslutninger i Walden Universitets ph.d. i Health Education og Promotion program. Brug din passion for at lede en sund, aktiv livsstil til din fordel og udforske sundhed adfærd teorier og teknikker til at hjælpe enkeltpersoner og grupper at forbedre deres helbred eller udføre forskning, som vil påvirke den større population. Ph.d. i Health Education og Promotion program kan hjælpe med at forberede dig til at rykke i marken, arbejder som sundhed pædagog i akademiske, kliniske, samfund, eller virksomhedernes indstillinger, der kan omfatte statslige og lokale sundheds-afdelinger, skoler og universiteter, virksomheder og selskaber, og samfund sundhed agenturer. fokusområder Behavioral Health global sundhed Management og Leadership Population Health Forskning specialiseringer: Behavioral Health global sundhed Ledelse & Leadership Population Health Forskning [-]

Phd I Folkesundhed Færdiggørelse Program

Online Fuldtid Deltid 3 år September 2016 USA Minneapolis + 1 mere

Er din afhandling den eneste, der står mellem dig og din doktorgrad? Overfør dit ph.d. kurser, udfyld din forskning, og tjene din doktorgrad via vores online ph.d. færdiggørelse program. [+]

Er din afhandling den eneste, der står mellem dig og din doktorgrad? Overfør dit ph.d. kurser, udfyld din forskning, og tjene din doktorgrad via vores online ph.d. færdiggørelse program. Vores ph.d.-afhandling afslutning program er designet specielt til at returnere ph.d. grad kandidater, der har gennemført alle kurser for en ph.d., undtagen prospektet og afhandling proces, på et godkendt universitet. specialisering: Generelt (med MPH) Generelt (uden MPH) [-]

Phd I Menneskelige Og Sociale Tjenester

Online Fuldtid Deltid September 2016 USA Minneapolis

Der er et stærkt globalt behov for sociale og menneskelige tjenester fagfolk i statslige og ikke-statslige organisationer. Underforsynede befolkninger over hele verden kræver en vifte af menneskelige og sociale ydelser som sundhed, socialt arbejde, finansiel støtte, strafferet, fødevarehjælp, uddannelse og bolig. [+]

Der er et stærkt globalt behov for sociale og menneskelige tjenester fagfolk i statslige og ikke-statslige organisationer. Underforsynede befolkninger over hele verden kræver en vifte af menneskelige og sociale ydelser som sundhed, socialt arbejde, finansiel støtte, strafferet, fødevarehjælp, uddannelse og bolig. Som professionel i menneskelige og sociale tjenester, er du forpligtet til bemyndigelse dit samfund. Gennem vores ph.d. i menneskerettigheder og social service grad program, kan du uddybe udvide din indflydelse evne til at hjælpe andre rundt om i verden lever opnå mere produktiv, tilfredsstillende, og uafhængige liv. Med en unik international tilgang, vores ph.d. i Human og sociale tjenester giver dig mulighed for at fremme positiv forandring gennem effektiv politik og praksis i en global kontekst. Kursusaktiviteter lægger vægt på et holistisk, tværfaglige tilgang til menneskelige og sociale ydelser, forberede dig til at hjælpe enkeltpersoner, familier, organisationer og lokalsamfund navigere sociale støttesystemer og identificere andre fagfolk til rådighed til at hjælpe dem. [-]

Phd I Menneskelige Og Sociale Tjenester - Gerontologi

Online Fuldtid Deltid September 2016 USA USA Online

Aldrende befolkninger med særlige behov kræver fagfolk, der kan lette integrationen af ​​tjenester til ældre voksne, herunder spørgsmål vedrørende sundhed, hjemmepleje og dag-til-dag liv. Den Gerontologi specialisering forbereder dig til at opfylde dette behov. [+]

Aldrende befolkninger med særlige behov kræver fagfolk, der kan lette integrationen af ​​tjenester til ældre voksne, herunder spørgsmål vedrørende sundhed, hjemmepleje og dag-til-dag liv. Den Gerontologi specialisering forbereder dig til at opfylde dette behov. I dette program, vil du udforske virkningen af ​​samfundsmæssige forventninger på de ældre og demografiske tendenser, herunder globale tværkulturelle problemstillinger i aldring. Du vil studere de faktorer, der påvirker livskvaliteten for geriatriske befolkning, herunder de fysiologiske forandringer på ældning, effekter af kronisk sygdom, og udfordringer en selvstændig tilværelse. Med denne specialisering, kan du forfølge en række roller, herunder ældre bopæl administrator, aktiviteter og koordinator aktivering, bolig placering rådgiver, fællesskab pleje koordinator, kapacitet vurderingsmand, politisk rådgiver, finansiel rådgiver, ældste program udvikler, manager for ældre og ældre mægling, ældreplejen tilfælde leder, eller en ældste Services Coordinator betegnelse under Foreningen for Konfliktløsning (ACR) * Bemærkning om Licensure:. Ph.d. i Human and Social Services programmet, herunder dets specialer, er ikke designet til at føre til professionel licensure herunder licensure som en professionel terapeut, rådgiver, socialrådgiver eller psykolog. [-]

Phd I Sundhedsundervisning Og Fremme

Online Deltid September 2016 USA USA Online

Opdage, hvordan at designe, implementere og evaluere programmer for at hjælpe andre træffe sunde beslutninger i Walden Universitets ph.d. i Health Education og Promotion program. Brug din passion for at lede en sund, aktiv livsstil [+]

Opdage, hvordan at designe, implementere og evaluere programmer for at hjælpe andre træffe sunde beslutninger i Walden Universitets ph.d. i Health Education og Promotion program. Brug din passion for at lede en sund, aktiv livsstil til din fordel og udforske sundhed adfærd teorier og teknikker til at hjælpe enkeltpersoner og grupper at forbedre deres helbred eller udføre forskning, som vil påvirke den større population. Ph.d. i Health Education og Promotion program kan hjælpe med at forberede dig til at rykke i marken, arbejder som sundhed pædagog i akademiske, kliniske, samfund, eller virksomhedernes indstillinger, der kan omfatte statslige og lokale sundheds-afdelinger, skoler og universiteter, virksomheder og selskaber, og samfund sundhed agenturer. fokusområder Behavioral Health global sundhed Management og Leadership Population Health Forskning Specialiseringer sygdomsovervågning Sundhedspolitik global sundhed Management og Leadership Population Health [-]

Phd I Sygepleje

På universitet eller online Fuldtid Deltid September 2016 USA Minneapolis

Advance din karriere som sygeplejerske forsker, underviser, eller beslutningstager med Walden Universitets forskning fokuseret PhD i sygepleje program. [+]

Advance din karriere som sygeplejerske forsker, underviser, eller beslutningstager med Walden Universitets forskning fokuseret PhD i sygepleje program. Gennem tværfaglige projekter med andre ph.d.-studerende fra forskellige sundhedsmæssige discipliner, kan du udvikle de færdigheder til at føre eller samarbejder med tværgående sundhedspleje teams og fremme positive forandringer. Specialiseringer Pædogogik Healthcare Administration Interdisciplinary Health lederskab Folkesundhed Policy [-]

MSc

Master Of Public Health (km / H )

Online Fuldtid Deltid September 2016 USA Minnesota, MN

The Master of Public Health uddannelsen ved Walden University imødekommer det voksende behov for velforberedte fagfolk i den offentlige sundhedssektor. Gennem programmet, vil du få mulighed og legitimationsoplysninger til at tjene som en fortaler for ... [+]

The Master of Public Health uddannelsen ved Walden Uni versitet imødekommer det voksende behov for velforberedte fagfolk i den offentlige sundhedssektor. Gennem programmet, vil du få mulighed og legitimationsoplysninger til at tjene som en fortaler for forbedring af raske personer, organisationer og samfund.

 

Studerende på Master of Public Health program vil drage fordel af programmet ved at få en dybere forståelse af tværfaglige kompetencer, fra offentlige sundhedsvæsen og system til kommunikation, strategier og ledelse. Programmet vil forberede dig til at flytte din karriere videre og tage lederstillinger i den offentlige sundhedssektor med avanceret viden om folkesundhed og bedre færdigheder fra kandidatuddannelsen. ... [-]


Master Of Science (ms) I Retsmedicinsk Psykologi - Psykiske Applikationer

Online Fuldtid Deltid 24 måneder September 2016 USA Auburn + 1 mere

Mange voksne og unge lovovertrædere lider psykiske problemer, der skal løses, hvis de skal vende tilbage til deres samfund og føre produktive liv. I denne specialisering, lære at vurdere og bruge de traditionelle former for indgreb, herunder individuelle og gruppe psykoterapi samt udforske de seneste nyskabelser inden genoprettende retfærdighed. Opnå de færdigheder til at arbejde direkte med enkeltpersoner i fængsler, community mental sundhed ... [+]

Walden Universitets MS i Forensic Psychology program forbereder dig til at anvende stærke nye indsigter, færdigheder og perspektiver til en række ikke-kliniske roller i områder som it-kriminalitet, kriminelle undersøgende analyse og profilering, terrorisme, og offer fortalervirksomhed. Udforsk biologiske, psykologiske og sociale faktorer, der påvirker kriminel adfærd. Påfør psykologiske tilgange og begreber, som du identificere lovovertrædere, herunder unge, i en bred vifte af retsmedicinske indstillinger. Vores udvalg af specialer kan give dig den ekspertise, du har brug for at køre en positiv forandring i retssystemet. specialiseringer: Criminal Justice (Self-Designet) it-kriminalitet Family Vold Juridiske spørgsmål i Forensic Psychology Militær Politi Psykologi Self-Designet Sex Gerningsmand Behavior Terrorisme Victimology Bemærkning om Licensure MS i Forensic Psychology er ikke en licensure program og ikke udarbejder en person til at blive en autoriseret psykologi professionel. [-]

Master Of Science I Psykologi - Sundhedspsykologi (ms)

Online Fuldtid Deltid 36 måneder September 2016 USA Auburn + 1 mere

Udforsk de biologiske, psykologiske og sociale faktorer, der har indflydelse sundhed. Du kan få en bred forståelse af psykologiske teorier, principper og forskningsstrategier samtidig fokuserer på den viden og færdigheder, der kræves for at forebygge sygdom og fremme sunde vaner. Denne specialisering kan forberede dig til en karriere forbedring tjenester til patienter og personale i lægehuse, herunder sundhed vedligeholdelsesorganisationer ... [+]

Master of Science i Psykologi - Sundhedspsykologi (MS) Udforsk de biologiske, psykologiske og sociale faktorer, der har indflydelse sundhed. Du kan få en bred forståelse af psykologiske teorier, principper og forskningsstrategier samtidig fokuserer på den viden og færdigheder, der kræves for at forebygge sygdom og fremme sunde vaner. Denne specialisering kan forberede dig til en karriere forbedring tjenester til patienter og personale i lægehuse, herunder sundhed vedligeholdelsesorganisationer, rehabiliteringscentre, smertebehandling centre, og den offentlige sundhed agenturer. Til dine to sidste kvartaler af undersøgelsen, kan du vælge mellem kursus muligheder for at fokusere på dine interesser eller på dit mål om at tjene en doktorgrad. Afslutning Krav 45 total kvartal kreditter Denne sekvens er den mindste tid til færdiggørelse. Tid til afslutning kan variere fra studerende, afhængig af individuel fremskridt og kreditter overført, hvis det er relevant. Kurser De 11-ugers kurser leveres i en foreskreven sekvens. Fundamenter til graduate studier i psykologi Sundhed Psykologi Levetid Udvikling Ændring af sundhedsadfærd Forskning Theory, Design og metoder Stress og Coping Biopsychology Kvantitativ Ræsonnement og analyse Vælg det kursus, der matcher dine interesser: Kvinders sundhed Børne- og ungdomspsykiatrisk Health Moderne Gerontologi / Geriatric Psykologi MS i psykologi Capstone Learning Outcomes Kandidater i dette program vil være parat til at: Beskriv grundlaget for psykologi. Syntetisere psykologisk teori og forskning for at finde anvendelse i den virkelige verden situationer, såsom i uddannelsesmæssige, sociale, organisatoriske og sundhed indstillinger. Fortolke psykologisk teori og forskning. Beskriv psykologisk teori, forskning og praksis fra et multikulturelt og / eller globalt perspektiv. Anvende psykologisk teori, forskning og praksis til akademiske og / eller faglige aktiviteter, der fremmer positive sociale forandringer. Karrieremuligheder Som kandidat i Walden er MS i psykologi program, kan din karriere muligheder omfatter en rolle som: Personalechef Marked forsker Projektkoordinator / manager Familie tjenester arbejdstager Instruktør på et Community College Social service manager Sundhed projektkoordinator Medarbejder træner Videnskabelig assistent Data analytiker / manager Organisationskonsulent Intervention fortaler Karriere muligheder kan kræve yderligere erfaring, uddannelse eller andre faktorer ud over den vellykkede afslutning af denne grad program. Mulige karriere indstillinger omfatter: Børne- og familie serviceorganisationer (f.eks dagpleje agenturer, efter skole programmer inden skoler og lokalsamfund, leder Start programmer og tidlige barndom uddannelser) Skoler Community colleges Lokale, statslige eller føderale regeringer Bofællesskaber Healthcare agenturer De retshåndhævende myndigheder Almennyttige organisationer Religiøse organisationer Social service-organer [-]

Master Of Science I Sygepleje (msn)

På universitet eller online Fuldtid Deltid September 2016 USA Minneapolis

Advance som sygeplejerske leder, pædagog, informaticist eller praktiserende med Walden s CCNE-akkrediterede MSN program. [+]

Advance som sygeplejerske leder, pædagog, informaticist eller praktiserende med Walden s CCNE-akkrediterede MSN program. En af de største og mest overkommelige MSN programmer i dag til rådighed med en lang tradition for at uddanne sygeplejersker, er dette program leveres online og undervist af doctorally forberedt undervise fakultet medlemmer, der er eksperter, praktikere og ledere på området. Adgangskrav Paths (spor) BSN-MSN: For registrerede sygeplejersker ind i programmet med en Bachelor of Science i Sygepleje (BSN). RN-MSN: For registrerede sygeplejersker ind i programmet med et hospital diplom, associeret grad i sygepleje, eller en bachelorgrad andet end en BSN. RN-BSN-MSN: For sygeplejersker, der ønsker mulighed for at tjene deres BSN mens du arbejder hen imod deres MSN. Specialiseringer Sygepleje Uddannelse - Lær at levere kvalitet uddannelsesmæssige erfaringer, der ruster sygeplejersker til at opfylde kravene til et mangfoldigt, stadigt skiftende sundhedspleje miljø. Ledelse og Forvaltning - Opnå væsentlige færdigheder, som vil gøre dig en effektiv leder i beslutningstagning, planlægning, økonomi og menneskelige ressourcer. Sygepleje Informatik - Forbedre patientplejen ved at lære at designe og implementere effektive og brugervenlige systemer, der forbedrer nøjagtigheden, fjerne redundans, og reducere omkostningerne. Voksen-Gerontologi Primary Care Nurse Practitioner - Opnå de færdigheder, som vil tillade dig at foretage indledende vurderinger og levere diagnoser og behandling planer for den primære pleje af unge (13 år og derover) gennem ældre voksne. Voksen-Gerontologi Akut Care Nurse Practitioner - Fokus på den avancerede pleje af akut eller kronisk syge unge (13 år og derover) gennem ældre voksne i indstillinger, herunder skadestuer og kirurgiske og medicinske intensivafdelinger. Family Nurse Practitioner - Lær at vurdere, diagnosticere og behandle rutinemæssige medicinske tilstande i den primære pleje af enkeltpersoner og familier i hele levetiden. Psykiatrisk-Mental Health Nurse Practitioner - Lær at vurdere, diagnosticere, giver terapi, og ordinere medicin til patienter med psykiatriske lidelser og stofmisbrug spørgsmål. Walden Universitets DNP, MSN, og BSN programmer er akkrediteret af Kommissionen den Collegiate Sygeplejerskeuddannelsen (CCNE), One Dupont Circle, NW, Suite 530, Washington, DC 20036, 1-202-887-6791. CCNE er en national akkreditering agentur anerkendt af det amerikanske Department of Education og sikrer kvaliteten og integriteten af ​​studentereksamen og kandidatniveau uddannelser. For studerende, akkreditering betyder program innovation og løbende selvevaluering. [-]

Master Of Science I Sygepleje (msn) Informatik (BSN Spor)

Online Fuldtid September 2016 USA USA Online

Seneste sundhedspleje lovgivning har opfordret til mere udbredt anvendelse af informationsteknologi til at forbedre kvaliteten af ​​patientbehandlingen. [+]

Sygepleje Informatik-BSN Track Seneste sundhedspleje lovgivning har opfordret til mere udbredt anvendelse af informationsteknologi til at forbedre kvaliteten af ​​patientbehandlingen. Fordi sygeplejersker er i centrum for koordineringen omsorg for patienter, viden og kompetence i sygepleje informatik bliver stadig vigtigere på sundhedsområdet. Med denne specialisering, kan du studere, hvordan it-systemer og arbejdsgange kan forbedre og fremskynde kommunikations- og patientdata. Kursusaktiviteter i Sygepleje Informatik specialisering fokuserer på så vigtige områder som informationssystemer, database koncepter, effektiv projektstyring, beskyttelse information og forvaltning af viden i en sundhedsfaglig praksis indstilling. Feltarbejdet erfaring giver dig mulighed for at bruge din nye viden i den virkelige verden miljø. BSN Track er for registrerede sygeplejersker, der allerede har en Bachelor of Science i Sygepleje (BSN). Studerende, der ind i programmet med en BSN vil udfylde følgende grundlæggende uddannelsesprogram og derefter videre til de kurser i Nursing Informatics specialisering. Hvis du holder et hospital eksamensbevis, associeret grad i sygepleje eller bachelorgrad (bortset BSN), se RN Track. Afslutning Krav 51 total kvartal kreditter Introduktionskursus (1 cr.) Centrale kurser (20 cr.) Specialuddannelser (25 cr.) Capstone kursus (5 cr.) Denne sekvens er den mindste tid til færdiggørelse. Tid til afslutning kan variere fra studerende, afhængig af individuel fremskridt og kreditter overført, hvis det er relevant. Introduktionskursus Nurs 6001 Fundamenter til Graduate Study 1 Core Kurser Nurs 6050 Politik og Advocacy for Forbedring Befolkning Sundhed Nurs 6051 Omdannelse Sygepleje og Sundhed gennem teknologi Nurs 6052 Essentials af evidensbaseret praksis Nurs 6053 Tværfaglig Organisatorisk og Systems Leadership Specialisering Kurser Nurs 6401 Informatik i Sygepleje og Healthcare Nurs 6411 Information og Knowledge Management Nurs 6421 Støtte Workflow i Healthcare Systems Nurs 6431 System Design, planlægning og evaluering Nurs 6441 Projektledelse: Healthcare Information Technology 5 Capstone Kurser Nurs 6600 Capstone Synthesis Practicum Karriere muligheder Sygepleje informatik er i høj efterspørgsel. Seneste lovgivning er kørsel sundhedsinstitutionerne til at vedtage elektroniske patientjournaler (EPJ). Disse institutioner vil afhænge af sygepleje informatik fagfolk til at hjælpe med at vedtage og overgang de nye teknologier i praksis. Ifølge den 2011 HIMSS (Healthcare Information and Management Systems Society) Nursing Informatics Workforce Survey, den gennemsnitlige løn for en sygepleje informatik specialist var $ 98,703-en lønstigning på 16% i forhold til samme undersøgelse i 2007. * Personer certificeret i specialitet typisk tjene en højere løn i forhold til deres ikke-certi- ficerede kolleger. Sygeplejerske Informatik fagfolk arbejder på hospitaler, sundhedspleje, universiteter, konsulentfirmaer, eller selskaber, der udvikler og markedsfører sundhedspleje informationssystemer. Hvis du har den rette erfaring og uddannelse, kan Walden MSN Nursing Informatics specialisering hjælpe stilling, du for roller som: Informatik Sygeplejerske Specialist Direktør for Klinisk Information Klinisk Analyst Kliniske Informatik Koordinator Informatik Konsulent Informatik Fakultet Informatik Forsker Leder af Informatik Karriere muligheder kan kræve yderligere erfaring, uddannelse eller andre faktorer ud over den vellykkede afslutning af denne grad program. * Health Information Management Systems Society, Sygepleje Informatik Workforce Survey, 2011, (set online September 5, 2013). Højdepunkter Når du vælger Walden MSN program, kan du drage fordel af fleksibiliteten i en online-læring format og fra MobileLearn®. Tilbydes udelukkende på Walden, MobileLearn® ikke kun giver dig mulighed for at vælge, hvor og hvornår du lære, men det giver dig også mulighed for at vælge, hvordan du lærer. En nylig undersøgelse, bestilt af Walden University, vurderet effektiviteten af ​​MSN-programmet for Walden studerende ansat ved Intermountain Healthcare, et nationalt anerkendt nonprofit sundhedssystem. Efter at have afsluttet deres Walden program, 85% af den adspurgte Walden kohorten hævdede deres studier hjulpet dem med at forbedre på arbejde eller som sygeplejersker i almindelighed. I Walden MSN-program, kan du: Samarbejd med sygeplejersker fra hele landet i et interaktivt online-miljø. Lær af ekspert undervisning fakultet-100% af dem holder doktorgrader. Få mulighed for at omsætte viden til praksis ved at designe, udvikle og gennemføre et projekt i en professionel sundhedspleje. Tilegne sig den nødvendige viden til at fungere som en forandringsagent og anvende din forbedrede ekspertise inden for sundhedssektoren miljø. Deltag Phi Nu, Walden er chartrede kapitel af Sigma Theta Tau International Honor Society of Nursing og forbinde med sygeplejersker i hele verden til at dele den nyeste sygepleje forskning og bedste praksis i kliniske, videnskabelige og ledelsesmæssige områder. Læringsresultater Kandidater i dette program vil være parat til at: Syntetisere organisatoriske / systemer lederskab til omkostningseffektiv specialist sygeplejepraksis, der bidrager til sundhedsydelser af høj kvalitet levering, fremme af sygeplejefaget, og social forandring. Kritik evidensbaseret litteratur tegning fra forskellige teoretiske perspektiver og relevante forskning til at guide beslutningsprocessen, der demonstrerer bedste praksis for specialiseret sygepleje praksis i et globalt samfund. Integratively vurdere, diagnosticere, planlægge, gennemføre og evaluere omkostningseffektive sundhedsydelser strategier, som mindsker sundhedsmæssige uligheder ved patient / befolkning fortalervirksomhed for adgang til specialiseret sygepleje. Demonstrere evnen til effektivt at kommunikere ved hjælp af publikum-specifikke mundtligt, skriftligt, og informationsteknologi til professionel levering af specialiserede sygepleje. Vurdere sundhedsmæssige behov i forskellige befolkningsgrupper til nødvendige undervisning / coaching funktioner baseret på specialiserede sygepleje viden til at genoprette / fremme sundhed og forebygge sygdom / tilskadekomst. Udviser fortsatte engagement i faglig udvikling og værdien af ​​sygepleje teorier / etiske principper (altruisme, selvstændighed, menneskelig værdighed, integritet, social retfærdighed) i overensstemmelse med etisk ansvarlige, juridisk ansvarlig, specialist sygeplejepraksis. Gennemføre specialiserede sygepleje roller for at fremme kvalitetsforbedring af patientcentreret pleje i overensstemmelse med faglige praksis standarder, der omdanner sundhedsresultater for forskellige befolkningsgrupper. [-]

Master Of Science I Sygepleje (msn) Informatik (rn Spor)

Online Fuldtid September 2016 USA USA Online

Med denne specialisering, kan du studere, hvordan it-systemer og arbejdsgange kan forbedre og fremskynde kommunikations- og patientdata. [+]

Dette program er ikke tilgængeligt for studerende fra staten Washington. Sygepleje Informatik-RN Track Seneste sundhedspleje lovgivning har opfordret til mere udbredt anvendelse af informationsteknologi til at forbedre kvaliteten af ​​patientbehandlingen. Fordi sygeplejersker er i centrum for koordineringen omsorg for patienter, viden og kompetence i sygepleje informatik bliver stadig vigtigere på sundhedsområdet. Med denne specialisering, kan du studere, hvordan it-systemer og arbejdsgange kan forbedre og fremskynde kommunikations- og patientdata. Kursusaktiviteter i Sygepleje Informatik specialisering fokuserer på så vigtige områder som informationssystemer, database koncepter, effektiv projektstyring, beskyttelse information og forvaltning af viden i en sundhedsfaglig praksis indstilling. Feltarbejdet erfaring giver dig mulighed for at bruge din nye viden i den virkelige verden miljø. RN Track er for registrerede sygeplejersker, der er indehavere af et hospital eksamensbevis, associeret grad i sygepleje eller bachelorgrad (bortset BSN). Dette spor kræver, at du opfylder generelle krav uddannelser. Når du opfylder disse krav, vil du blive indlagt på Walden og begynde at tage de fundamenter og centrale kurser for MSN. Hvis du allerede har en Bachelor of Science i Sygepleje (BSN), se BSN Track. Afslutning Krav 80 total kvartal kreditter Introduktionskursus (1 cr.) Grundkurser (29 cr.) Centrale kurser (20 cr.) Specialuddannelser (25 cr.) Capstone kursus (5 cr.) Denne sekvens er den mindste tid til færdiggørelse. Tid til afslutning kan variere fra studerende, afhængig af individuel fremskridt og kreditter overført, hvis det er relevant. Introduktionskursus Nurs 6001 Fundamenter til Graduate Study Fonde Kurser Nurs 3001 emner og tendenser i Sygepleje Nurs 4001 Forskning og Scholarship for evidensbaseret praksis Nurs 4006 Emner i Klinisk Sygepleje Nurs 4011 Familie, Fællesskab, Befolkning og Befolkning-Based Care Nurs 4021 Lederskab Kompetencer i Sygepleje og Healthcare Core Kurser Nurs 6050 Politik og Advocacy for Forbedring Befolkning Sundhed Nurs 6051 Omdannelse Sygepleje og Sundhed gennem teknologi Nurs 6052 Essentials af evidensbaseret praksis Nurs 6053 Tværfaglig Organisatorisk og Systems Leadership Specialisering Kurser Nurs 6401 Informatik i Sygepleje og Healthcare Nurs 6411 Information og Knowledge Management Nurs 6421 Støtte Workflow i Healthcare Systems Nurs 6431 System Design, planlægning og evaluering Nurs 6441 Projektledelse: Healthcare Information Technology Capstone Kurser Nurs 6600 Capstone Synthesis Practicum Karriere muligheder Sygepleje informatik er i høj efterspørgsel. Seneste lovgivning er kørsel sundhedsinstitutionerne til at vedtage elektroniske patientjournaler (EPJ). Disse institutioner vil afhænge af sygepleje informatik fagfolk til at hjælpe med at vedtage og overgang de nye teknologier i praksis. Ifølge den 2011 HIMSS (Healthcare Information and Management Systems Society) Nursing Informatics Workforce Survey, den gennemsnitlige løn for en sygepleje informatik specialist var $ 98,703-en lønstigning på 16% i forhold til samme undersøgelse i 2007. * Personer certificeret i specialitet typisk tjene en højere løn i forhold til deres ikke-certi- ficerede kolleger. Sygeplejerske Informatik fagfolk arbejder på hospitaler, sundhedspleje, universiteter, konsulentfirmaer, eller selskaber, der udvikler og markedsfører sundhedspleje informationssystemer. Hvis du har den rette erfaring og uddannelse, kan Walden MSN Nursing Informatics specialisering hjælpe stilling, du for roller som: Informatik Sygeplejerske Specialist Direktør for Klinisk Information Klinisk Analyst Kliniske Informatik Koordinator Informatik Konsulent Informatik Fakultet Informatik Forsker Leder af Informatik Karriere muligheder kan kræve yderligere erfaring, uddannelse eller andre faktorer ud over den vellykkede afslutning af denne grad program. * Health Information Management Systems Society, Sygepleje Informatik Workforce Survey, 2011, (set online September 5, 2013). Højdepunkter Når du vælger Walden MSN program, kan du drage fordel af fleksibiliteten i en online-læring format og fra MobileLearn®. Tilbydes udelukkende på Walden, MobileLearn® ikke kun giver dig mulighed for at vælge, hvor og hvornår du lære, men det giver dig også mulighed for at vælge, hvordan du lærer. En nylig undersøgelse, bestilt af Walden University, vurderet effektiviteten af ​​MSN-programmet for Walden studerende ansat ved Intermountain Healthcare, et nationalt anerkendt nonprofit sundhedssystem. Efter at have afsluttet deres Walden program, 85% af den adspurgte Walden kohorten hævdede deres studier hjulpet dem med at forbedre på arbejde eller som sygeplejersker i almindelighed. I Walden MSN-program, kan du: Samarbejd med sygeplejersker fra hele landet i et interaktivt online-miljø. Lær af ekspert undervisning fakultet-100% af dem holder doktorgrader. Få mulighed for at omsætte viden til praksis ved at designe, udvikle og gennemføre et projekt i en professionel sundhedspleje. Tilegne sig den nødvendige viden til at fungere som en forandringsagent og anvende din forbedrede ekspertise inden for sundhedssektoren miljø. Deltag Phi Nu, Walden er chartrede kapitel af Sigma Theta Tau International Honor Society of Nursing og forbinde med sygeplejersker i hele verden til at dele den nyeste sygepleje forskning og bedste praksis i kliniske, videnskabelige og ledelsesmæssige områder. Læringsresultater Kandidater i dette program vil være parat til at: Syntetisere organisatoriske / systemer lederskab til omkostningseffektiv specialist sygeplejepraksis, der bidrager til sundhedsydelser af høj kvalitet levering, fremme af sygeplejefaget, og social forandring. Kritik evidensbaseret litteratur tegning fra forskellige teoretiske perspektiver og relevante forskning til at guide beslutningsprocessen, der demonstrerer bedste praksis for specialiseret sygepleje praksis i et globalt samfund. Integratively vurdere, diagnosticere, planlægge, gennemføre og evaluere omkostningseffektive sundhedsydelser strategier, som mindsker sundhedsmæssige uligheder ved patient / befolkning fortalervirksomhed for adgang til specialiseret sygepleje. Demonstrere evnen til effektivt at kommunikere ved hjælp af publikum-specifikke mundtligt, skriftligt, og informationsteknologi til professionel levering af specialiserede sygepleje. Vurdere sundhedsmæssige behov i forskellige befolkningsgrupper til nødvendige undervisning / coaching funktioner baseret på specialiserede sygepleje viden til at genoprette / fremme sundhed og forebygge sygdom / tilskadekomst. Udviser fortsatte engagement i faglig udvikling og værdien af ​​sygepleje teorier / etiske principper (altruisme, selvstændighed, menneskelig værdighed, integritet, social retfærdighed) i overensstemmelse med etisk ansvarlige, juridisk ansvarlig, specialist sygeplejepraksis. Gennemføre specialiserede sygepleje roller for at fremme kvalitetsforbedring af patientcentreret pleje i overensstemmelse med faglige praksis standarder, der omdanner sundhedsresultater for forskellige befolkningsgrupper. [-]

Master Of Science I Sygepleje (msn) Ledelse Og Forvaltning (BSN Spor)

Online Fuldtid September 2016 USA USA Online

Som en sygeplejerske, du har potentiale til at forme fremtidens patientbehandling. Gennem Ledelse og Management specialisering, kan du tage din karriere til et nyt niveau af ansvarlighed. [+]

Ledelse og Management-BSN Track Som en sygeplejerske, du har potentiale til at forme fremtidens patientbehandling. Gennem Ledelse og Management specialisering, kan du tage din karriere til et nyt niveau af ansvarlighed. Forbered dig på en lederstilling som sygeplejerske administrator med en målrettet læseplan designet til at hjælpe dig med at udvikle vigtige ledelse og lederevner. Få indsigt i, hvordan en effektiv, samarbejdsbaseret forvaltning kan understøtte det ultimative mål om at forbedre patientresultater. En omfattende læseplan hjælper dig med at få ledelsesstrategier i beslutningsprocessen, planlægning, økonomi og menneskelige ressourcer. BSN Track er for registrerede sygeplejersker, der allerede har en Bachelor of Science i Sygepleje (BSN). Studerende, der ind i programmet med en BSN vil udfylde følgende grundlæggende uddannelsesprogram og derefter videre til de kurser i Ledelse og Management specialisering. Hvis du holder et hospital eksamensbevis, associeret grad i sygepleje eller bachelorgrad (bortset BSN), se RN Track. Afslutning Krav 51 total kvartal kreditter Introduktionskursus (1 cr.) Centrale kurser (20 cr.) Specialuddannelser (25 cr.) Capstone kursus (5 cr.) Denne sekvens er den mindste tid til færdiggørelse. Tid til afslutning kan variere fra studerende, afhængig af individuel fremskridt og kreditter overført, hvis det er relevant. Introduktionskursus Nurs 6001 Fundamenter til Graduate Study Core Kurser Nurs 6050 Politik og Advocacy for Forbedring Befolkning Sundhed Nurs 6051 Omdannelse Sygepleje og Sundhed gennem teknologi Nurs 6052 Essentials af evidensbaseret praksis Nurs 6053 Tværfaglig Organisatorisk og Systems Leadership Specialisering Kurser Nurs 6201 Lederskab i Sygepleje og Healthcare Nurs 6211 Finans og Økonomi i Healthcare Delivery Nurs 6221 Managing Human Resources Nurs 6231 Healthcare Systems og kvalitet resultater Nurs 6241 Strategisk planlægning i Healthcare Organizations Capstone kursus Nurs 6600 Capstone Synthesis Practicum Karriere muligheder Efterspørgslen efter faglært sundhedspersonale ledere forventes at stige med 22% inden 2018. * Denne vækst vil være betydeligt hurtigere end det nationale gennemsnit for alle erhverv. Efterspørgslen i beskæftigelsen vil være på grund af fremskridt inden for sundhedssektoren teknologi, udvidelse af sundhedsydelser, og en stigende ældre befolkning. † Ifølge Glassdoor.com, Indeed.com og Salary.com, lønnen interval for en sygeplejerske manager er fra 72,000 dollars til $ 115,000, og kan gå højere baseret på erfaringer. Hvis du har den rette erfaring og uddannelse, kan Walden MSN-program med speciale i Ledelse og Management hjælpe stilling, du for roller som: Chief Nursing Officer Direktør for Sygepleje Oversygeplejerske Sygeplejerske Administrator Sygeplejerske manager Sygepleje Policy Manager Leder af Health Policy Risk Manager Karriere muligheder kan kræve yderligere erfaring, uddannelse eller andre faktorer ud over den vellykkede afslutning af denne grad program. * Bureau of Labor Statistics, US Department of Labor, Occupational Outlook Handbook, 2012-13 udgave, Medicinsk og Health Services Managers, (set online August 9, 2013). Nationale langsigtede fremskrivninger kan afvige lokale og / eller kortsigtede økonomiske eller job betingelser og garanterer ikke faktiske vækst job. † Sundhed Karriere Web, Sygepleje Management Jobs, (set online August 9, 2013). Nationale langsigtede fremskrivninger kan afvige lokale og / eller kortsigtede økonomiske eller job betingelser og garanterer ikke faktiske vækst job. Højdepunkter Når du vælger Walden MSN program, kan du drage fordel af fleksibiliteten i en online-læring format og fra MobileLearn®. Tilbydes udelukkende på Walden, MobileLearn® ikke kun giver dig mulighed for at vælge, hvor og hvornår du lære, men det giver dig også mulighed for at vælge, hvordan du lærer. Få flere oplysninger. En nylig undersøgelse, bestilt af Walden University, vurderet effektiviteten af ​​MSN-programmet for Walden studerende ansat ved Intermountain Healthcare, et nationalt anerkendt nonprofit sundhedssystem. Efter at have afsluttet deres Walden program, 85% af den adspurgte Walden kohorten hævdede deres studier hjulpet dem med at forbedre på arbejde eller som sygeplejersker i almindelighed. I Walden MSN-program, kan du: Samarbejd med sygeplejersker fra hele landet i et interaktivt online-miljø. Lær af ekspert undervisning fakultet-100% af dem holder doktorgrader. Få mulighed for at omsætte viden til praksis ved at designe, udvikle og gennemføre et projekt i en professionel sundhedspleje. Tilegne sig den nødvendige viden til at fungere som en forandringsagent og anvende din forbedrede ekspertise inden for sundhedssektoren miljø. Deltag Phi Nu, Walden er chartrede kapitel af Sigma Theta Tau International Honor Society of Nursing og forbinde med sygeplejersker i hele verden til at dele den nyeste sygepleje forskning og bedste praksis i kliniske, videnskabelige og ledelsesmæssige områder. Læringsresultater Kandidater i dette program vil være parat til at: Syntetisere organisatoriske / systemer lederskab til omkostningseffektiv specialist sygeplejepraksis, der bidrager til sundhedsydelser af høj kvalitet levering, fremme af sygeplejefaget, og social forandring. Kritik evidensbaseret litteratur tegning fra forskellige teoretiske perspektiver og relevante forskning til at guide beslutningsprocessen, der demonstrerer bedste praksis for specialiseret sygepleje praksis i et globalt samfund. Integratively vurdere, diagnosticere, planlægge, gennemføre og evaluere omkostningseffektive sundhedsydelser strategier, som mindsker sundhedsmæssige uligheder ved patient / befolkning fortalervirksomhed for adgang til specialiseret sygepleje. Demonstrere evnen til effektivt at kommunikere ved hjælp af publikum-specifikke mundtligt, skriftligt, og informationsteknologi til professionel levering af specialiserede sygepleje. Vurdere sundhedsmæssige behov i forskellige befolkningsgrupper til nødvendige undervisning / coaching funktioner baseret på specialiserede sygepleje viden til at genoprette / fremme sundhed og forebygge sygdom / tilskadekomst. Udviser fortsatte engagement i faglig udvikling og værdien af ​​sygepleje teorier / etiske principper (altruisme, selvstændighed, menneskelig værdighed, integritet, social retfærdighed) i overensstemmelse med etisk ansvarlige, juridisk ansvarlig, specialist sygeplejepraksis. Gennemføre specialiserede sygepleje roller for at fremme kvalitetsforbedring af patientcentreret pleje i overensstemmelse med faglige praksis standarder, der omdanner sundhedsresultater for forskellige befolkningsgrupper. [-]

Master Of Science I Sygepleje (msn) Ledelse Og Forvaltning (rn Spor)

Online Fuldtid September 2016 USA USA Online

Forbered dig på en lederstilling som sygeplejerske administrator med en målrettet læseplan designet til at hjælpe dig med at udvikle vigtige ledelse og lederevner. [+]

Dette program er ikke tilgængeligt for studerende fra staten Washington. Ledelse og Management-RN Track Som en sygeplejerske, du har potentiale til at forme fremtidens patientbehandling. Gennem Ledelse og Management specialisering, kan du tage din karriere til et nyt niveau af ansvarlighed. Forbered dig på en lederstilling som sygeplejerske administrator med en målrettet læseplan designet til at hjælpe dig med at udvikle vigtige ledelse og lederevner. Få indsigt i, hvordan en effektiv, samarbejdsbaseret forvaltning kan understøtte det ultimative mål om at forbedre patientresultater. En omfattende læseplan hjælper dig med at få ledelsesstrategier i beslutningsprocessen, planlægning, økonomi og menneskelige ressourcer. RN Track er for registrerede sygeplejersker, der er indehavere af et hospital eksamensbevis, associeret grad i sygepleje eller bachelorgrad (bortset BSN). Dette spor kræver, at du opfylder generelle krav uddannelser. Når du opfylder disse krav, vil du blive indlagt på Walden og begynde at tage de fundamenter og centrale kurser for MSN. Hvis du allerede har en Bachelor of Science i Sygepleje (BSN), se BSN Track. Afslutning Krav 80 total kvartal kreditter Introduktionskursus (1 cr.) Fonde kurser (29 cr.) Centrale kurser (20 cr.) Specialuddannelser (25 cr.) Capstone kursus (5 cr.) Denne sekvens er den mindste tid til færdiggørelse. Tid til afslutning kan variere fra studerende, afhængig af individuel fremskridt og kreditter overført, hvis det er relevant. Introduktionskursus Nurs 6001 Fundamenter til Graduate Study Fonde Kurser Nurs 3001 emner og tendenser i Sygepleje Nurs 4001 Forskning og Scholarship for evidensbaseret praksis Nurs 4006 Emner i Klinisk Sygepleje Nurs 4011 Familie, Fællesskab, Befolkning og Befolkning-Based Care Nurs 4021 Lederskab Kompetencer i Sygepleje og Healthcare Core Kurser Nurs 6050 Politik og Advocacy for Forbedring Befolkning Sundhed Nurs 6051 Omdannelse Sygepleje og Sundhed gennem teknologi Nurs 6052 Essentials af evidensbaseret praksis Nurs 6053 Tværfaglig Organisatorisk og Systems Leadership Specialisering Kurser Nurs 6201 Lederskab i Sygepleje og Healthcare Nurs 6211 Finans og Økonomi i Healthcare Delivery Nurs 6221 Managing Human Resources Nurs 6231 Healthcare Systems og kvalitet resultater Nurs 6241 Strategisk planlægning i Healthcare Organizations Capstone kursus Nurs 6600 Capstone Synthesis Practicum Karriere muligheder Efterspørgslen efter faglært sundhedspersonale ledere forventes at stige med 22% inden 2018. * Denne vækst vil være betydeligt hurtigere end det nationale gennemsnit for alle erhverv. Efterspørgslen i beskæftigelsen vil være på grund af fremskridt inden for sundhedssektoren teknologi, udvidelse af sundhedsydelser, og en stigende ældre befolkning. † Ifølge Glassdoor.com, Indeed.com og Salary.com, lønnen interval for en sygeplejerske manager er fra 72,000 dollars til $ 115,000, og kan gå højere baseret på erfaringer. Hvis du har den rette erfaring og uddannelse, kan Walden MSN-program med speciale i Ledelse og Management hjælpe stilling, du for roller som: Chief Nursing Officer Direktør for Sygepleje Oversygeplejerske Sygeplejerske Administrator Sygeplejerske manager Sygepleje Policy Manager Leder af Health Policy Risk Manager Karriere muligheder kan kræve yderligere erfaring, uddannelse eller andre faktorer ud over den vellykkede afslutning af denne grad program. * Bureau of Labor Statistics, US Department of Labor, Occupational Outlook Handbook, 2012-13 udgave, Medicinsk og Health Services Managers, (set online August 9, 2013). Nationale langsigtede fremskrivninger kan afvige lokale og / eller kortsigtede økonomiske eller job betingelser og garanterer ikke faktiske vækst job. † Sundhed Karriere Web, Sygepleje Management Jobs, (set online August 9, 2013). Nationale langsigtede fremskrivninger kan afvige lokale og / eller kortsigtede økonomiske eller job betingelser og garanterer ikke faktiske vækst job. Højdepunkter Når du vælger Walden MSN program, kan du drage fordel af fleksibiliteten i en online-læring format og fra MobileLearn®. Tilbydes udelukkende på Walden, MobileLearn® ikke kun giver dig mulighed for at vælge, hvor og hvornår du lære, men det giver dig også mulighed for at vælge, hvordan du lærer. Få flere oplysninger. En nylig undersøgelse, bestilt af Walden University, vurderet effektiviteten af ​​MSN-programmet for Walden studerende ansat ved Intermountain Healthcare, et nationalt anerkendt nonprofit sundhedssystem. Efter at have afsluttet deres Walden program, 85% af den adspurgte Walden kohorten hævdede deres studier hjulpet dem med at forbedre på arbejde eller som sygeplejersker i almindelighed. I Walden MSN-program, kan du: Samarbejd med sygeplejersker fra hele landet i et interaktivt online-miljø. Lær af ekspert undervisning fakultet-100% af dem holder doktorgrader. Få mulighed for at omsætte viden til praksis ved at designe, udvikle og gennemføre et projekt i en professionel sundhedspleje. Tilegne sig den nødvendige viden til at fungere som en forandringsagent og anvende din forbedrede ekspertise inden for sundhedssektoren miljø. Deltag Phi Nu, Walden er chartrede kapitel af Sigma Theta Tau International Honor Society of Nursing og forbinde med sygeplejersker i hele verden til at dele den nyeste sygepleje forskning og bedste praksis i kliniske, videnskabelige og ledelsesmæssige områder. Læringsresultater Kandidater i dette program vil være parat til at: Syntetisere organisatoriske / systemer lederskab til omkostningseffektiv specialist sygeplejepraksis, der bidrager til sundhedsydelser af høj kvalitet levering, fremme af sygeplejefaget, og social forandring. Kritik evidensbaseret litteratur tegning fra forskellige teoretiske perspektiver og relevante forskning til at guide beslutningsprocessen, der demonstrerer bedste praksis for specialiseret sygepleje praksis i et globalt samfund. Integratively vurdere, diagnosticere, planlægge, gennemføre og evaluere omkostningseffektive sundhedsydelser strategier, som mindsker sundhedsmæssige uligheder ved patient / befolkning fortalervirksomhed for adgang til specialiseret sygepleje. Demonstrere evnen til effektivt at kommunikere ved hjælp af publikum-specifikke mundtligt, skriftligt, og informationsteknologi til professionel levering af specialiserede sygepleje. Vurdere sundhedsmæssige behov i forskellige befolkningsgrupper til nødvendige undervisning / coaching funktioner baseret på specialiserede sygepleje viden til at genoprette / fremme sundhed og forebygge sygdom / tilskadekomst. Udviser fortsatte engagement i faglig udvikling og værdien af ​​sygepleje teorier / etiske principper (altruisme, selvstændighed, menneskelig værdighed, integritet, social retfærdighed) i overensstemmelse med etisk ansvarlige, juridisk ansvarlig, specialist sygeplejepraksis. Gennemføre specialiserede sygepleje roller for at fremme kvalitetsforbedring af patientcentreret pleje i overensstemmelse med faglige praksis standarder, der omdanner sundhedsresultater for forskellige befolkningsgrupper. [-]

Master Of Science I Sygepleje (msn) Uddannelse (BSN Spor)

Online Fuldtid September 2016 USA USA Online

Sygeplejerskeuddannelsen specialisering henvender det voksende behov for sygeplejerske pædagoger i den private og offentlige sektor. [+]

Sygepleje Uddannelse-BSN Track Sygeplejerskeuddannelsen specialisering henvender det voksende behov for sygeplejerske pædagoger i den private og offentlige sektor. Med denne specialisering, kan du udforske måder at kanalisere din faglige ekspertise og viden ind i en karriere som pædagog, hvis fokus er den faglige forberedelse af sygepleje studerende eller faglige udvikling plejepersonale. Undersøgelse med Walden enestående School of Nursing fakultet, der alle holder doktorgrader. Kurserne er designet til at forberede dig til at løse de aktuelle sundhedsproblemer i et klinisk miljø, samt at deltage i undervisningsprojekter i patient- og personale udvikling indstillinger klasseværelset og. Brug din nye viden til at berige din egen karriere-og andres-in erhvervsmæssige og lokalsamfundene. En Walden practicum koordinator vil hjælpe dig med krav klinisk praksis. BSN Track er for registrerede sygeplejersker, der allerede har en Bachelor of Science i Sygepleje (BSN). Studerende, der ind i programmet med en BSN vil udfylde følgende grundlæggende uddannelsesprogram og derefter videre til de kurser i Education specialisering. Hvis du holder et hospital eksamensbevis, associeret grad i sygepleje eller bachelorgrad (bortset BSN), se RN Track. Afslutning Krav 51 total kvartal kreditter • Indledende kursus (1 cr.) Centrale kurser (20 cr.) Specialuddannelser (30 cr.) Denne sekvens er den mindste tid til færdiggørelse. Tid til afslutning kan variere fra studerende, afhængig af individuel fremskridt og kreditter overført, hvis det er relevant. Introduktionskursus Nurs 6001 Fundamenter til Graduate Study Core Kurser Nurs 6050 Politik og Advocacy for Forbedring Befolkning Sundhed Nurs 6051 Omdannelse Sygepleje og Sundhed gennem teknologi Nurs 6052 Essentials af evidensbaseret praksis Nurs 6053 Tværfaglig Organisatorisk og Systems Leadership Specialisering Kurser Nurs 6301 Advanced Pathopharmacology Nurs 6512 Advanced Health Assessment og Diagnostic Reasoning Nurs 6321 Curriculum Development, Vurdering og evaluering Nurs 6331 Undervisning læringsstrategier: Integration teknologi i Sygeplejerskeuddannelsen Nurs 6341 specielle i Klinisk Sygepleje Nurs 6351 Den rolle sygeplejerske pædagog Karriere muligheder Sygeplejerske pædagoger er i høj efterspørgsel. Den amerikanske sammenslutning af kollegier af sygepleje rapporterer, at mere end 40.000 kvalificerede ansøgere er vendt bort fra sygeplejeuddannelsen, fordi der ikke er nok sygeplejerske pædagoger til at uddanne elever. * Sygeplejerske pædagoger arbejder i akademiske miljøer, hospitaler, samfund sundhedsorganisationer, sundhedsorganisationer, konsulentfirmaer eller selskaber. Ifølge salary.com, den gennemsnitlige løn for en sygeplejerske professor er $ 84,150 †. Hvis du har den rette erfaring og uddannelse, kan Walden MSN program med en specialisering i Sygepleje Uddannelse hjælpe stilling, du for roller som: Sygeplejerske Pædagog Sygepleje Fakultet Administrativ Sygeplejerske Fakultet Sygepleje Instruktør Patient Pædagog Staff Development Manager Medarbejdere Pædagog Fortsat uddannelse Specialist Klinisk sygeplejerske pædagog Klinisk Vejleder Konsulent Case Manager Karriere muligheder kan kræve yderligere erfaring, uddannelse eller andre faktorer ud over den vellykkede afslutning af denne grad program. * Amerikanske sammenslutning af kollegier af sygepleje, Forskning og Data Center, 2002-2012. † Salary.com, (set online 23 oktober 2013) Hightlights Når du vælger Walden MSN program, kan du drage fordel af fleksibiliteten i en online-læring format og fra MobileLearn®. Tilbydes udelukkende på Walden, MobileLearn® ikke kun giver dig mulighed for at vælge, hvor og hvornår du lære, men det giver dig også mulighed for at vælge, hvordan du lærer. Få flere oplysninger. En nylig undersøgelse, bestilt af Walden University, vurderet effektiviteten af ​​MSN-programmet for Walden studerende ansat ved Intermountain Healthcare, et nationalt anerkendt nonprofit sundhedssystem. Efter at have afsluttet deres Walden program, 85% af den adspurgte Walden kohorten hævdede deres studier hjulpet dem med at forbedre på arbejde eller som sygeplejersker i almindelighed. I Walden MSN-program, kan du: Samarbejd med sygeplejersker fra hele landet i et interaktivt online-miljø. Lær af ekspert undervisning fakultet-100% af dem holder doktorgrader. Få mulighed for at omsætte viden til praksis ved at designe, udvikle og gennemføre et projekt i en professionel sundhedspleje. Tilegne sig den nødvendige viden til at fungere som en forandringsagent og anvende din forbedrede ekspertise inden for sundhedssektoren miljø. Phi Nu Kapitel logo. Deltag Phi Nu, Walden er chartrede kapitel af Sigma Theta Tau International Honor Society of Nursing og forbinde med sygeplejersker i hele verden til at dele den nyeste sygepleje forskning og bedste praksis i kliniske, videnskabelige og ledelsesmæssige områder. Læringsresultater Kandidater i dette program vil være parat til at: 1. Syntetisere organisatoriske / systemer lederskab til omkostningseffektiv specialist sygeplejepraksis, der bidrager til sundhedsydelser af høj kvalitet levering, fremme af sygeplejefaget, og social forandring. 2. Kritik evidensbaseret litteratur tegning fra forskellige teoretiske perspektiver og relevante forskning til at guide beslutningsprocessen, der demonstrerer bedste praksis for specialiseret sygepleje praksis i et globalt samfund. 3. Integratively vurdere, diagnosticere, planlægge, gennemføre og evaluere omkostningseffektive sundhedsydelser strategier, som mindsker sundhedsmæssige uligheder ved patient / befolkning fortalervirksomhed for adgang til specialiseret sygepleje. 4.. Demonstrere evnen til effektivt at kommunikere ved hjælp af publikum-specifikke mundtligt, skriftligt, og informationsteknologi til professionel levering af specialiserede sygepleje. 5.. Vurdere sundhedsmæssige behov i forskellige befolkningsgrupper til nødvendige undervisning / coaching funktioner baseret på specialiserede sygepleje viden til at genoprette / fremme sundhed og forebygge sygdom / tilskadekomst. 6.. Udviser fortsatte engagement i faglig udvikling og værdien af ​​sygepleje teorier / etiske principper (altruisme, selvstændighed, menneskelig værdighed, integritet, social retfærdighed) i overensstemmelse med etisk ansvarlige, juridisk ansvarlig, specialist sygeplejepraksis. 7.. Gennemføre specialiserede sygepleje roller for at fremme kvalitetsforbedring af patientcentreret pleje i overensstemmelse med faglige praksis standarder, der omdanner sundhedsresultater for forskellige befolkningsgrupper. [-]

Master Of Science I Sygepleje (msn) Uddannelse (rn Spor)

Online Fuldtid September 2016 USA USA Online

Med denne specialisering, kan du udforske måder at kanalisere din faglige ekspertise og viden ind i en karriere som pædagog fokus er den faglige forberedelse af sygeplejestuderende. [+]

Dette program er ikke tilgængeligt for studerende fra staten Washington. Sygepleje Uddannelse-RN Track Sygeplejerskeuddannelsen specialisering henvender det voksende behov for sygeplejerske pædagoger i den private og offentlige sektor. Med denne specialisering, kan du udforske måder at kanalisere din faglige ekspertise og viden ind i en karriere som pædagog, hvis fokus er den faglige forberedelse af sygepleje studerende eller faglige udvikling plejepersonale. Undersøgelse med Walden enestående School of Nursing fakultet, der alle holder doktorgrader. Kurserne er designet til at forberede dig til at løse de aktuelle sundhedsproblemer i et klinisk miljø, samt at deltage i undervisningsprojekter i patient- og personale udvikling indstillinger klasseværelset og. Brug din nye viden til at berige din egen karriere-og andres-in erhvervsmæssige og lokalsamfundene. En Walden practicum koordinator vil hjælpe dig med krav klinisk praksis. RN Track er for registrerede sygeplejersker, der er indehavere af et hospital eksamensbevis, associeret grad i sygepleje eller bachelorgrad (bortset BSN). Dette spor kræver, at du opfylder generelle krav uddannelser. Når du opfylder disse krav, vil du blive indlagt på Walden og begynde at tage de fundamenter og centrale kurser for MSN. Hvis du allerede har en Bachelor of Science i Sygepleje (BSN), se BSN Track. Afslutning Krav 80 total kvartal kreditter • Indledende kursus (1 cr.) Fundamentale kurser (29 cr.) Centrale kurser (20 cr.) Specialuddannelser (30 cr.) Denne sekvens er den mindste tid til færdiggørelse. Tid til afslutning kan variere fra studerende, afhængig af individuel fremskridt og kreditter overført, hvis det er relevant. Introduktionskursus Nurs 6001 Fundamenter til Graduate Study Fundamentale kurser Nurs 3001 emner og tendenser i Sygepleje Nurs 4001 Forskning og Scholarship for evidensbaseret praksis Nurs 4006 Emner i Klinisk Sygepleje Nurs 4011 Familie, Fællesskab, Befolkning og Befolkning-Based Care Nurs 4021 Lederskab Kompetencer i Sygepleje og Healthcare Core Kurser Nurs 6050 Politik og Advocacy for Forbedring Befolkning Sundhed Nurs 6051 Omdannelse Sygepleje og Sundhed gennem teknologi Nurs 6052 Essentials af evidensbaseret praksis Nurs 6053 Tværfaglig Organisatorisk og Systems Leadership Specialisering Kurser Nurs 6301 Advanced Pathopharmacology Nurs 6512 Advanced Health Assessment og Diagnostic Reasoning Nurs 6321 Curriculum Development, Vurdering og evaluering Nurs 6331 Undervisning læringsstrategier: Integration teknologi i Sygeplejerskeuddannelsen Nurs 6341 specielle i Klinisk Sygepleje Nurs 6351 Den rolle sygeplejerske pædagog Karriere muligheder Sygeplejerske pædagoger er i høj efterspørgsel. Den amerikanske sammenslutning af kollegier af sygepleje rapporterer, at mere end 40.000 kvalificerede ansøgere er vendt bort fra sygeplejeuddannelsen, fordi der ikke er nok sygeplejerske pædagoger til at uddanne elever. * Sygeplejerske pædagoger arbejder i akademiske miljøer, hospitaler, samfund sundhedsorganisationer, sundhedsorganisationer, konsulentfirmaer eller selskaber. Ifølge salary.com, den gennemsnitlige løn for en sygeplejerske professor er $ 84,150 †. Hvis du har den rette erfaring og uddannelse, kan Walden MSN program med en specialisering i Sygepleje Uddannelse hjælpe stilling, du for roller som: Sygeplejerske Pædagog Sygepleje Fakultet Administrativ Sygeplejerske Fakultet Sygepleje Instruktør Patient Pædagog Staff Development Manager Medarbejdere Pædagog Fortsat uddannelse Specialist Klinisk sygeplejerske pædagog Klinisk Vejleder Konsulent Case Manager Karriere muligheder kan kræve yderligere erfaring, uddannelse eller andre faktorer ud over den vellykkede afslutning af denne grad program. * Amerikanske sammenslutning af kollegier af sygepleje, Forskning og Data Center, 2002-2012. † Salary.com, (set online 23 oktober 2013) Hightlights Når du vælger Walden MSN program, kan du drage fordel af fleksibiliteten i en online-læring format og fra MobileLearn®. Tilbydes udelukkende på Walden, MobileLearn® ikke kun giver dig mulighed for at vælge, hvor og hvornår du lære, men det giver dig også mulighed for at vælge, hvordan du lærer. Få flere oplysninger. En nylig undersøgelse, bestilt af Walden University, vurderet effektiviteten af ​​MSN-programmet for Walden studerende ansat ved Intermountain Healthcare, et nationalt anerkendt nonprofit sundhedssystem. Efter at have afsluttet deres Walden program, 85% af den adspurgte Walden kohorten hævdede deres studier hjulpet dem med at forbedre på arbejde eller som sygeplejersker i almindelighed. I Walden MSN-program, kan du: Samarbejd med sygeplejersker fra hele landet i et interaktivt online-miljø. Lær af ekspert undervisning fakultet-100% af dem holder doktorgrader. Få mulighed for at omsætte viden til praksis ved at designe, udvikle og gennemføre et projekt i en professionel sundhedspleje. Tilegne sig den nødvendige viden til at fungere som en forandringsagent og anvende din forbedrede ekspertise inden for sundhedssektoren miljø. Phi Nu Kapitel logo. Deltag Phi Nu, Walden er chartrede kapitel af Sigma Theta Tau International Honor Society of Nursing og forbinde med sygeplejersker i hele verden til at dele den nyeste sygepleje forskning og bedste praksis i kliniske, videnskabelige og ledelsesmæssige områder. Læringsresultater Kandidater i dette program vil være parat til at: 1. Syntetisere organisatoriske / systemer lederskab til omkostningseffektiv specialist sygeplejepraksis, der bidrager til sundhedsydelser af høj kvalitet levering, fremme af sygeplejefaget, og social forandring. 2. Kritik evidensbaseret litteratur tegning fra forskellige teoretiske perspektiver og relevante forskning til at guide beslutningsprocessen, der demonstrerer bedste praksis for specialiseret sygepleje praksis i et globalt samfund. 3. Integratively vurdere, diagnosticere, planlægge, gennemføre og evaluere omkostningseffektive sundhedsydelser strategier, som mindsker sundhedsmæssige uligheder ved patient / befolkning fortalervirksomhed for adgang til specialiseret sygepleje. 4.. Demonstrere evnen til effektivt at kommunikere ved hjælp af publikum-specifikke mundtligt, skriftligt, og informationsteknologi til professionel levering af specialiserede sygepleje. 5.. Vurdere sundhedsmæssige behov i forskellige befolkningsgrupper til nødvendige undervisning / coaching funktioner baseret på specialiserede sygepleje viden til at genoprette / fremme sundhed og forebygge sygdom / tilskadekomst. 6.. Udviser fortsatte engagement i faglig udvikling og værdien af ​​sygepleje teorier / etiske principper (altruisme, selvstændighed, menneskelig værdighed, integritet, social retfærdighed) i overensstemmelse med etisk ansvarlige, juridisk ansvarlig, specialist sygeplejepraksis. 7.. Gennemføre specialiserede sygepleje roller for at fremme kvalitetsforbedring af patientcentreret pleje i overensstemmelse med faglige praksis standarder, der omdanner sundhedsresultater for forskellige befolkningsgrupper. [-]

Master Of Science I Sygepleje (msn) Voksen-gerontologi Akut Sygeplejerske Praktiserende (BSN Spor)

Online Fuldtid June 2017 USA USA Online

Studerende, der ind i programmet med en BSN vil udfylde følgende grundlæggende uddannelsesprogram og derefter videre til de kurser i Voksen-Gerontologi Akut Care Nurse Practitioner specialisering. [+]

Voksen-Gerontologi Akut Care Nurse Practitioner (AG-ACNP) -BSN Track BSN Track er for registrerede sygeplejersker, der allerede har en Bachelor of Science i Sygepleje (BSN). Studerende, der ind i programmet med en BSN vil udfylde følgende grundlæggende uddannelsesprogram og derefter videre til de kurser i Voksen-Gerontologi Akut Care Nurse Practitioner specialisering. Hvis du holder et hospital eksamensbevis, associeret grad i sygepleje eller bachelorgrad (bortset BSN), se RN Track. Adgangskrav En erhvervserfaring formular demonstrerer to år med direkte patientpleje erfaring ansat som RN på mindst 36 timer om ugen i de sidste 5 år. Den kliniske hjemmeside identifikation formular med: En erklæring om forståelse af MSN NP practicum krav. Identifikation af potentielle kliniske steder og preceptors i dit lokalområde for hver af de fire practicum krav. Yderligere Walden optagelseskriterier påkrævet. Kontakt en indskrivning rådgiver for flere detaljer. Afslutning Krav 56 total kvartal kreditter Introduktionskursus (1 cr.) Centrale kurser (20 cr.) Specialuddannelser (35 cr. Omfatter de krævede 576 practicum timer) Startdatoer tilbydes hvert kvartal, så du kan begynde dit program, når det er belejligt for dig. Tilmelding i denne sygeplejerske praktiserende specialisering er i øjeblikket åben for nye studerende. Denne sekvens er den mindste tid til færdiggørelse. Tid til afslutning kan variere fra studerende, afhængig af individuel fremskridt og kreditter overført, hvis det er relevant. Introduktionskursus Nurs 6001 Fundamenter til Graduate Study Core Kurser Nurs 6050 Politik og Advocacy for Forbedring Befolkning Sundhed Nurs 6051 Omdannelse Sygepleje og Sundhed gennem teknologi Nurs 6052 Essentials af evidensbaseret praksis Nurs 6053 Tværfaglig Organisatorisk og Systems Leadership Specialisering Kurser Nurs 6501 Advanced patofysiologi Nurs 6521 Avanceret Farmakologi Nurs 6512 Advanced Health Assessment og Diagnostic Reasoning Nurs 6531 Advanced Practice Pleje af voksne Across the Levetid Nurs 6540 Advance Practice Care af svagelige Elders Nurs 6550 Advance Practice Pleje af voksne i akut pleje indstillinger I Nurs 6560 Advance Practice Pleje af voksne i akut pleje indstillinger II Walden øjeblikket giver eleverne mulighed for at tilmelde sig AGNP specialisering i følgende tilstande: Alabama, Alaska, Arizona, Arkansas, Californien, Colorado, Connecticut, Delaware, Georgia, Hawaii, Idaho, Illinois, Indiana, Iowa, Kansas, Kentucky, Maine, Maryland, Massachusetts, Michigan, Mississippi, Missouri, Montana, Nebraska, New Hampshire , New Jersey, New Mexico, Ohio, Pennsylvania, South Carolina, South Dakota, Texas, Vermont, Virginia, West Virginia, Wisconsin, og Wyoming. Bemærkning om certificering MSN sygeplejerske praktiserende specialer er designet til at forberede kandidater til at kvalificere sig til at sidde for nationale sygeplejerske praktiserende certificering eksamener, der er nødvendige for praksis som sygeplejerske praktiserende i de fleste stater. Fordi ingen kandidatuddannelse kan garantere, at kandidater vil få lov til at praktisere som sygeplejerske praktiserende læge efter endt uddannelse, vi opfordre eleverne til at konsultere den relevante bestyrelse Nursing eller statslige agentur for at bestemme specifikke certificering eksamenskrav. Walden tilmelding rådgivere kan give oplysninger om de nationale certificering eksamener; men det er stadig den enkeltes ansvar at forstå, vurdere og overholde alle krav til de nationale certificering eksamener for den stat, hvor han eller hun agter at praktisere som krav varierer meget. Walden fremsætter ingen erklæringer eller garantere, at færdiggørelsen af ​​Walden kurser eller programmer vil tillade en person at opnå national certificering. Bemærkning om Licensure, Authorization, Påtegning eller andre statslige Credential Nødvendigt at praktisere som sygeplejerske Practitioner MSN sygeplejerske praktiserende specialer er designet til at forberede kandidater med en aktiv registreret sygeplejerske (RN) licens til at praktisere som sygeplejerske praktikere. Men hver stat Board of Nursing har sine egne faglige og certificeringskrav, og udsteder sin egen legitimationsoplysninger for en RN at få lov til at praktisere som sygeplejerske praktiserende i denne tilstand. Fordi ingen kandidatuddannelse kan garantere, at kandidater vil få lov til at praktisere som sygeplejerske praktiserende læge efter endt uddannelse, vi opfordre eleverne til at konsultere den relevante bestyrelse Nursing eller statslige agentur i den tilstand, hvori han eller hun ønsker at udøve for at bestemme specifikke krav. Walden tilmelding rådgivere kan give vejledning i relation til de state-by-state krav til praksis som sygeplejerske praktiserende læge; men det er stadig den enkeltes ansvar at forstå, vurdere og overholde alle krav til praksis som sygeplejerske praktiserende i den stat, hvor han eller hun agter at praktisere som krav varierer meget. Walden fremsætter ingen erklæringer eller garantere, at færdiggørelsen af ​​Walden kurser eller programmer vil tillade en person at opnå statens licensure, autorisation, godkendelse, eller en anden stat legitimationsoplysninger. For mere information om de krav til at praktisere som sygeplejerske praktiserende læge, skal eleverne kontakte den relevante bestyrelse Nursing eller statslige agentur. [-]

Master Of Science I Sygepleje (msn) Voksen-gerontologi Akut Sygeplejerske Praktiserende (rn Spor)

Online Fuldtid June 2017 USA USA Online

RN Track er for registrerede sygeplejersker, der er indehavere af et hospital eksamensbevis, associeret grad i sygepleje eller bachelorgrad (bortset BSN). [+]

Dette program er ikke tilgængeligt for studerende fra staten Washington. Voksen-Gerontologi Akut Care Nurse Practitioner (AG-ACNP) -RN Track RN Track er for registrerede sygeplejersker, der er indehavere af et hospital eksamensbevis, associeret grad i sygepleje eller bachelorgrad (bortset BSN). Dette spor kræver, at du opfylder generelle krav uddannelser. Når du opfylder disse krav, vil du blive indlagt på Walden og begynde at tage de fundamenter og centrale kurser for MSN. Hvis du allerede har en Bachelor of Science i Sygepleje (BSN), se BSN Track. Adgangskrav En erhvervserfaring formular demonstrerer to år med direkte patientpleje erfaring ansat som RN på mindst 36 timer om ugen i de sidste 5 år. Den kliniske hjemmeside identifikation formular med: En erklæring om forståelse af MSN NP practicum krav. Identifikation af potentielle kliniske steder og preceptors i dit lokalområde for hver af de fire practicum krav. Yderligere Walden optagelseskriterier påkrævet. Kontakt en indskrivning rådgiver for flere detaljer. Afslutning Krav 85 total kvartal kreditter Introduktionskursus (1 cr.) Fonde kurser (29 cr.) Centrale kurser (20 cr.) Specialuddannelser (35 cr. Omfatter de krævede 576 practicum timer) Startdatoer tilbydes hvert kvartal, så du kan begynde dit program, når det er belejligt for dig. Tilmelding i denne sygeplejerske praktiserende specialisering er i øjeblikket åben for nye studerende. Denne sekvens er den mindste tid til færdiggørelse. Tid til afslutning kan variere fra studerende, afhængig af individuel fremskridt og kreditter overført, hvis det er relevant. Introduktionskursus Nurs 6001 Fundamenter til Graduate Study Fonde Kurser Nurs 3001 emner og tendenser i Sygepleje Nurs 4001 Forskning og Scholarship for evidensbaseret praksis Nurs 4006 Emner i Klinisk Sygepleje Nurs 4011 Familie, Fællesskab, Population-Based Care Nurs 4021 Lederskab Kompetencer i Sygepleje og Healthcare Core Kurser Nurs 6050 Politik og Advocacy for Forbedring Befolkning Sundhed Nurs 6051 Omdannelse Sygepleje og Sundhed gennem teknologi Nurs 6052 Essentials af evidensbaseret praksis Nurs 6053 Tværfaglig Organisatorisk og Systems Leadership Specialisering Kurser Nurs 6501 Advanced patofysiologi Nurs 6521 Avanceret Farmakologi Nurs 6512 Advanced Health Assessment og Diagnostic Reasoning Nurs 6531 Advanced Practice Pleje af voksne Across the Levetid Nurs 6540 Advance Practice Care af svagelige Elders Nurs 6550 Advanced praksis Pleje af voksne i akut pleje indstillinger I Nurs 6560 Advance praksis Pleje af voksne i akut pleje indstillinger II Walden øjeblikket giver eleverne mulighed for at tilmelde sig AGNP specialisering i følgende tilstande: Alabama, Alaska, Arizona, Arkansas, Californien, Colorado, Connecticut, Delaware, Georgia, Hawaii, Idaho, Illinois, Indiana, Iowa, Kansas, Kentucky, Maine, Maryland, Massachusetts, Michigan, Mississippi, Missouri, Montana, Nebraska, New Hampshire , New Jersey, New Mexico, Ohio, Pennsylvania, South Carolina, South Dakota, Texas, Vermont, Virginia, West Virginia, Wisconsin, og Wyoming. Bemærkning om certificering MSN sygeplejerske praktiserende specialer er designet til at forberede kandidater til at kvalificere sig til at sidde for nationale sygeplejerske praktiserende certificering eksamener, der er nødvendige for praksis som sygeplejerske praktiserende i de fleste stater. Fordi ingen kandidatuddannelse kan garantere, at kandidater vil få lov til at praktisere som sygeplejerske praktiserende læge efter endt uddannelse, vi opfordre eleverne til at konsultere den relevante bestyrelse Nursing eller statslige agentur for at bestemme specifikke certificering eksamenskrav. Walden tilmelding rådgivere kan give oplysninger om de nationale certificering eksamener; men det er stadig den enkeltes ansvar at forstå, vurdere og overholde alle krav til de nationale certificering eksamener for den stat, hvor han eller hun agter at praktisere som krav varierer meget. Walden fremsætter ingen erklæringer eller garantere, at færdiggørelsen af ​​Walden kurser eller programmer vil tillade en person at opnå national certificering. Bemærkning om Licensure, Authorization, Påtegning eller andre statslige Credential Nødvendigt at praktisere som sygeplejerske Practitioner MSN sygeplejerske praktiserende specialer er designet til at forberede kandidater med en aktiv registreret sygeplejerske (RN) licens til at praktisere som sygeplejerske praktikere. Men hver stat Board of Nursing har sine egne faglige og certificeringskrav, og udsteder sin egen legitimationsoplysninger for en RN at få lov til at praktisere som sygeplejerske praktiserende i denne tilstand. Fordi ingen kandidatuddannelse kan garantere, at kandidater vil få lov til at praktisere som sygeplejerske praktiserende læge efter endt uddannelse, vi opfordre eleverne til at konsultere den relevante bestyrelse Nursing eller statslige agentur i den tilstand, hvori han eller hun ønsker at udøve for at bestemme specifikke krav. Walden tilmelding rådgivere kan give vejledning i relation til de state-by-state krav til praksis som sygeplejerske praktiserende læge; men det er stadig den enkeltes ansvar at forstå, vurdere og overholde alle krav til praksis som sygeplejerske praktiserende i den stat, hvor han eller hun agter at praktisere som krav varierer meget. Walden fremsætter ingen erklæringer eller garantere, at færdiggørelsen af ​​Walden kurser eller programmer vil tillade en person at opnå statens licensure, autorisation, godkendelse, eller en anden stat legitimationsoplysninger. For mere information om de krav til at praktisere som sygeplejerske praktiserende læge, skal eleverne kontakte den relevante bestyrelse Nursing eller statslige agentur. [-]

Master Of Science I Sygepleje (msn) Voksen-gerontologi Sygeplejerske Praktiserende (BSN Spor)

Online Fuldtid June 2017 USA USA Online

Studerende, der ind i programmet med en BSN vil udfylde følgende grundlæggende uddannelsesprogram og derefter videre til de kurser i Voksen-Gerontologi Nurse Practitioner specialisering. [+]

Voksen-Gerontologi Nurse Practitioner-BSN Track BSN Track er for registrerede sygeplejersker, der allerede har en Bachelor of Science i Sygepleje (BSN). Studerende, der ind i programmet med en BSN vil udfylde følgende grundlæggende uddannelsesprogram og derefter videre til de kurser i Voksen-Gerontologi Nurse Practitioner specialisering. Hvis du holder et hospital eksamensbevis, associeret grad i sygepleje eller bachelorgrad (bortset BSN), se RN Track. Adgangskrav En erhvervserfaring formular demonstrerer to år med direkte patientpleje erfaring ansat som RN på mindst 36 timer om ugen i de sidste 5 år. Den kliniske hjemmeside identifikation formular med: En erklæring om forståelse af MSN NP practicum krav. Identifikation af potentielle kliniske steder og preceptors i dit lokalområde for hver af de fire practicum krav. Yderligere Walden optagelseskriterier påkrævet. Kontakt en indskrivning rådgiver for flere detaljer. Afslutning Krav 56 total kvartal kreditter Introduktionskursus (1 cr.) Centrale kurser (20 cr.) Specialuddannelser (35 cr. Omfatter de krævede 576 practicum timer) Denne sekvens er den mindste tid til færdiggørelse. Tid til afslutning kan variere fra studerende, afhængig af individuel fremskridt og kreditter overført, hvis det er relevant. Introduktionskursus Nurs 6001 Fundamenter til Graduate Study Core Kurser Nurs 6050 Politik og Advocacy for Forbedring Befolkning Sundhed Nurs 6051 Omdannelse Sygepleje og Sundhed gennem teknologi Nurs 6052 Essentials af evidensbaseret praksis Nurs 6053 Tværfaglig Organisatorisk og Systems Leadership Specialisering Kurser Nurs 6501 Advanced patofysiologi Nurs 6521 Avanceret Farmakologi Nurs 6512 Advanced Health Assessment og Diagnostic Reasoning Nurs 6531 Advanced Practice Pleje af voksne Across the Levetid Nurs 6540 Advanced Practice Care af svagelige Elders Nurs 6551 Primary Care of Women Nurs 6561 Direkte Care Roller i Sundhedsfremme og Forebyggelse Across the Levetid Walden øjeblikket giver eleverne mulighed for at tilmelde sig AGNP specialisering i følgende tilstande: Alabama, Alaska, Arizona, Arkansas, Californien, Colorado, Connecticut, Delaware, Georgia, Hawaii, Idaho, Illinois, Indiana, Iowa, Kansas, Kentucky, Maine, Maryland, Massachusetts, Michigan, Mississippi, Missouri, Montana, Nebraska, New Hampshire , New Jersey, New Mexico, Ohio, Pennsylvania, South Carolina, South Dakota, Texas, Vermont, Virginia, West Virginia, Wisconsin, og Wyoming. Bemærkning om certificering MSN sygeplejerske praktiserende specialer er designet til at forberede kandidater til at kvalificere sig til at sidde for nationale sygeplejerske praktiserende certificering eksamener, der er nødvendige for praksis som sygeplejerske praktiserende i de fleste stater. Fordi ingen kandidatuddannelse kan garantere, at kandidater vil få lov til at praktisere som sygeplejerske praktiserende læge efter endt uddannelse, vi opfordre eleverne til at konsultere den relevante bestyrelse Nursing eller statslige agentur for at bestemme specifikke certificering eksamenskrav. Walden tilmelding rådgivere kan give oplysninger om de nationale certificering eksamener; men det er stadig den enkeltes ansvar at forstå, vurdere og overholde alle krav til de nationale certificering eksamener for den stat, hvor han eller hun agter at praktisere som krav varierer meget. Walden fremsætter ingen erklæringer eller garantere, at færdiggørelsen af ​​Walden kurser eller programmer vil tillade en person at opnå national certificering. Bemærkning om Licensure, Authorization, Påtegning eller andre statslige Credential Nødvendigt at praktisere som sygeplejerske Practitioner MSN sygeplejerske praktiserende specialer er designet til at forberede kandidater med en aktiv registreret sygeplejerske (RN) licens til at praktisere som sygeplejerske praktikere. Men hver stat Board of Nursing har sine egne faglige og certificeringskrav, og udsteder sin egen legitimationsoplysninger for en RN at få lov til at praktisere som sygeplejerske praktiserende i denne tilstand. Fordi ingen kandidatuddannelse kan garantere, at kandidater vil få lov til at praktisere som sygeplejerske praktiserende læge efter endt uddannelse, vi opfordre eleverne til at konsultere den relevante bestyrelse Nursing eller statslige agentur i den tilstand, hvori han eller hun ønsker at udøve for at bestemme specifikke krav. Walden tilmelding rådgivere kan give vejledning i relation til de state-by-state krav til praksis som sygeplejerske praktiserende læge; men det er stadig den enkeltes ansvar at forstå, vurdere og overholde alle krav til praksis som sygeplejerske praktiserende i den stat, hvor han eller hun agter at praktisere som krav varierer meget. Walden fremsætter ingen erklæringer eller garantere, at færdiggørelsen af ​​Walden kurser eller programmer vil tillade en person at opnå statens licensure, autorisation, godkendelse, eller en anden stat legitimationsoplysninger. For mere information om de krav til at praktisere som sygeplejerske praktiserende læge, skal eleverne kontakte den relevante bestyrelse Nursing eller statslige agentur. [-]

Master Of Science I Sygepleje (msn) Voksen-gerontologi Sygeplejerske Praktiserende (rn Spor)

Online Fuldtid June 2017 USA USA Online

RN Track er for registrerede sygeplejersker, der er indehavere af et hospital eksamensbevis, associeret grad i sygepleje eller bachelorgrad (bortset BSN). [+]

Dette program er ikke tilgængeligt for studerende fra staten Washington. Voksen-Gerontologi Nurse Practitioner-RN Track RN Track er for registrerede sygeplejersker, der er indehavere af et hospital eksamensbevis, associeret grad i sygepleje eller bachelorgrad (bortset BSN). Dette spor kræver, at du opfylder generelle krav uddannelser. Når du opfylder disse krav, vil du blive indlagt på Walden og begynde at tage de fundamenter og centrale kurser for MSN. Hvis du allerede har en Bachelor of Science i Sygepleje (BSN), se BSN Track. Adgangskrav En erhvervserfaring formular demonstrerer to år med direkte patientpleje erfaring ansat som RN på mindst 36 timer om ugen i de sidste 5 år. Den kliniske hjemmeside identifikation formular med: En erklæring om forståelse af MSN NP practicum krav. Identifikation af potentielle kliniske steder og preceptors i dit lokalområde for hver af de fire practicum krav. Yderligere Walden optagelseskriterier påkrævet. Kontakt en indskrivning rådgiver for flere detaljer. Afslutning Krav 85 total kvartal kreditter Introduktionskursus (1 cr.) Fonde kurser (29 cr.) Centrale kurser (20 cr.) Specialuddannelser (35 cr. Omfatter de krævede 576 practicum timer) Denne sekvens er den mindste tid til færdiggørelse. Tid til afslutning kan variere fra studerende, afhængig af individuel fremskridt og kreditter overført, hvis det er relevant. Introduktionskursus Nurs 6001 Fundamenter til Graduate Study Fonde Kurser Nurs 3001 emner og tendenser i Sygepleje Nurs 4001 Forskning og Scholarship for evidensbaseret praksis Nurs 4006 Emner i Klinisk Sygepleje Nurs 4011 Familie, Fællesskab, Population-Based Care Nurs 4021 Lederskab Kompetencer i Sygepleje og Healthcare Core Kurser Nurs 6050 Politik og Advocacy for Forbedring Befolkning Sundhed Nurs 6051 Omdannelse Sygepleje og Sundhed gennem teknologi Nurs 6052 Essentials af evidensbaseret praksis Nurs 6053 Tværfaglig Organisatorisk og Systems Leadership Specialisering Kurser Nurs 6501 Advanced patofysiologi Nurs 6521 Avanceret Farmakologi Nurs 6512 Advanced Health Assessment og Diagnostic Reasoning Nurs 6531 Advanced Practice Pleje af voksne Across the Levetid Nurs 6540 Advanced Practice Care af svagelige Elders Nurs 6551 Primary Care of Women Nurs 6561 Direkte Care Roller i Sundhedsfremme og Forebyggelse Across the Levetid Walden øjeblikket giver eleverne mulighed for at tilmelde sig AGNP specialisering i følgende tilstande: Alabama, Alaska, Arizona, Arkansas, Californien, Colorado, Connecticut, Delaware, Georgia, Hawaii, Idaho, Illinois, Indiana, Iowa, Kansas, Kentucky, Maine, Maryland, Massachusetts, Michigan, Mississippi, Missouri, Montana, Nebraska, New Hampshire , New Jersey, New Mexico, Ohio, Pennsylvania, South Carolina, South Dakota, Texas, Vermont, Virginia, West Virginia, Wisconsin, og Wyoming. Bemærkning om certificering MSN sygeplejerske praktiserende specialer er designet til at forberede kandidater til at kvalificere sig til at sidde for nationale sygeplejerske praktiserende certificering eksamener, der er nødvendige for praksis som sygeplejerske praktiserende i de fleste stater. Fordi ingen kandidatuddannelse kan garantere, at kandidater vil få lov til at praktisere som sygeplejerske praktiserende læge efter endt uddannelse, vi opfordre eleverne til at konsultere den relevante bestyrelse Nursing eller statslige agentur for at bestemme specifikke certificering eksamenskrav. Walden tilmelding rådgivere kan give oplysninger om de nationale certificering eksamener; men det er stadig den enkeltes ansvar at forstå, vurdere og overholde alle krav til de nationale certificering eksamener for den stat, hvor han eller hun agter at praktisere som krav varierer meget. Walden fremsætter ingen erklæringer eller garantere, at færdiggørelsen af ​​Walden kurser eller programmer vil tillade en person at opnå national certificering. Bemærkning om Licensure, Authorization, Påtegning eller andre statslige Credential Nødvendigt at praktisere som sygeplejerske Practitioner MSN sygeplejerske praktiserende specialer er designet til at forberede kandidater med en aktiv registreret sygeplejerske (RN) licens til at praktisere som sygeplejerske praktikere. Men hver stat Board of Nursing har sine egne faglige og certificeringskrav, og udsteder sin egen legitimationsoplysninger for en RN at få lov til at praktisere som sygeplejerske praktiserende i denne tilstand. Fordi ingen kandidatuddannelse kan garantere, at kandidater vil få lov til at praktisere som sygeplejerske praktiserende læge efter endt uddannelse, vi opfordre eleverne til at konsultere den relevante bestyrelse Nursing eller statslige agentur i den tilstand, hvori han eller hun ønsker at udøve for at bestemme specifikke krav. Walden tilmelding rådgivere kan give vejledning i relation til de state-by-state krav til praksis som sygeplejerske praktiserende læge; men det er stadig den enkeltes ansvar at forstå, vurdere og overholde alle krav til praksis som sygeplejerske praktiserende i den stat, hvor han eller hun agter at praktisere som krav varierer meget. Walden fremsætter ingen erklæringer eller garantere, at færdiggørelsen af ​​Walden kurser eller programmer vil tillade en person at opnå statens licensure, autorisation, godkendelse, eller en anden stat legitimationsoplysninger. For mere information om de krav til at praktisere som sygeplejerske praktiserende læge, skal eleverne kontakte den relevante bestyrelse Nursing eller statslige agentur. [-]

Ms I Administration Klinisk Forskning

Online Fuldtid Deltid September 2016 USA Minneapolis

Gennem hele historien om kliniske forsøg, har forskning fagfolk været en vigtig del af medicinske gennembrud, der har forbedret livet for millioner af mennesker. [+]

Forbered dig på en nøglerolle at styre og overvåge liv skiftende klinisk forskning faser og processer. Walden Universitets MS i Clinical Research Administration program tager fat på de nyeste teknologier, sikreste metoder til test, beskyttelse af forsøgspersoner, og håbet om, at driver alle medicinske fremskridt. Udvid din forståelse af de juridiske, lovgivningsmæssige og etiske hensyn, der styrer klinisk forskning, samt tidligere medicinske kontroverser og triumfer. [-]

Ms I Ledelse - Sundhedsforvaltningen

Online Fuldtid Deltid March 2017 USA Auburn

Udvid din viden om komponenterne i doseringssystemer sundhedspersonale og kontinuum af sundhedsydelser. Undersøg de økonomiske principper og beslutningsprocesser strategier i tilknytning til strukturen og distribution af sundhedsydelser ressourcer og tjenester. [+]

Udvid din viden om komponenterne i doseringssystemer sundhedspersonale og kontinuum af sundhedsydelser. Undersøg de økonomiske principper og beslutningsprocesser strategier i tilknytning til strukturen og distribution af sundhedsydelser ressourcer og tjenester. Lær de terminologiske, teorier og begreber i relation til den regnskabsmæssige og finansielle funktioner sundhedsorganisationer som du opdager de teknikker, der er nødvendige for at udvikle, administrere og styre sundhedsvæsenet finanser. Afslutning Krav - 39 i alt semester kreditter - Core kurser (27 sem. cr) -. Capstone (3 sem. CR) -. Specialisering kurser (9 sem. cr.) Denne sekvens repræsenterer den mindste tid til færdiggørelse. Tid til afslutning kan variere fra studerende, afhængig af individuel fremskridt og kreditter overført, hvis det er relevant. Core Kurser og Capstone Programmets kurser leveres online i en foreskreven sekvens. Kursus Kode Kursustitel Sem. Credits - MGMT 6100 Administration og Leading: En Contemporary Approach 3 - MGMT 6110 kritisk tænkning for effektiv forvaltning 3 - MGMT 6120 Forhandling og konfliktløsning 3 - MGMT 6130 Udvikling Mennesker og ledelse af team 3 - MGMT 6140 indledningen og forvaltningen Change 3 - MGMT 6150 skabe bæredygtig Løsninger gennem systemer Tænkning 3 - MGMT 6160 Anvendelse af Data og oplysninger til at løse problemer 3 - MGMT 6170 Budgetlægning og ressourceallokering 3 - MGMT 6180 Håndtering Organizational Performance 3 - MGMT 6900 Capstone: Øve ledelsesmæssige beslutninger 3 Specialuddannelser Kursus Kode Kursustitel Sem. Credits - MGMT 6690 US Healthcare Delivery System 3 - MGMT 6695 Health Policy and Economics 3 - MGMT 6692 Økonomistyring 3 [-]

Ms I Menneskelige Og Sociale Tjenester - Gerontologi

Online Fuldtid Deltid September 2016 USA USA Online

Aldrende befolkninger med særlige behov skaber en større efterspørgsel efter fagfolk, der kan lette integrationen af ​​tjenester til ældre voksne, herunder sundhed og hjemmepleje, finansiel og livsstil, samt spørgsmål i dagligdagen. [+]

Aldrende befolkninger med særlige behov skaber en større efterspørgsel efter fagfolk, der kan lette integrationen af ​​tjenester til ældre voksne, herunder sundhed og hjemmepleje, finansiel og livsstil, samt spørgsmål i dagligdagen. Den Gerontologi specialisering forbereder dig til at møde dette voksende behov. I dette program, vil du udforske virkningen af ​​samfundsmæssige forventninger på de ældre og demografiske tendenser, herunder globale tværkulturelle problemstillinger i aldring. Du vil udvikle en bred forståelse af faktorer, der påvirker livskvaliteten for geriatriske befolkning, fra de fysiologiske ændringer på ældning, at virkningerne af kronisk sygdom, at de udfordringer, en selvstændig tilværelse. Med denne specialisering, kan du forfølge en række roller, herunder ældre bopæl administrator, aktiviteter og koordinator aktivering, bolig placering rådgiver, fællesskab pleje koordinator, kapacitet vurderingsmand, politisk rådgiver, finansiel rådgiver, ældste program udvikler, manager for ældre og ældre mægling, ældreplejen tilfælde manager, hamstring specialist eller en ældste Services Coordinator betegnelse under Foreningen for Konfliktløsning (ACR). Bemærkning om Licensure: MS i Human and Social Services programmet, herunder dets specialer, er ikke designet til at føre til professionel licensure herunder licensure som en professionel terapeut, rådgiver, socialrådgiver eller psykolog. [-]

Ms I Sundhedsinformatik

Online Fuldtid Deltid September 2016 USA Minneapolis

Indtast det hastigt voksende område sundhedsinformatik og positionere dig på forkant med bestræbelserne på at forbedre landets sundhedssystem. [+]

Gennem vores MS i Sundhedsinformatik program, kan du få en forståelse af, hvordan man integrerer avancerede digitale teknikker ind i området for sundhedspleje. Lær at bruge elektroniske data til at forbedre effektiviteten af ​​sundhedsydelser levering som du udforske de kritiske kompetencer, som kan hjælpe med at reducere udgifter til sundhedsvæsenet; øge patienternes adgang til behandling; og forbedre diagnose, behandling, og resultater af sygdom. Forbered dig på at tage din sundhedspleje oplevelse til det næste niveau, som du træder ind i en ledelse eller ledende rolle i dette udviklende område. [-]

Kontakt
Besøgsadresse
Walden University,
Academic Offices:
100 S Washington Ave #900

Minneapolis, Minnesota, MN, 55401 US