Master I Fødevare- og Sundhedsingeniør
UniLaSalle
Nøgleinformation
Campus placering
Beauvais, Frankrig
Lingvistik / Sprogvidenskab
French
Studieformat
På campus
Varighed
15 Måneder
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
EUR 7.200 / per year *
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Sep 2024
* 1. år 2. år: € 6.120; 3., 4. og 5. år € 6700 pr. År
Introduktion
Bemærk, at dette program helt undervises på fransk
Denne ingeniør har en dobbelt specialitet inden for mad og sundhed. Denne træning fremhæver også de mange forhold, de har med hinanden, begge hos mennesker.
Hans træning åbner naturligvis flere muligheder for ham i fødevareindustrien, den farmaceutiske og kosmetiske industri, kollektiv catering, folkesundhed, markedsføring og kommunikation.
Specialist i forebyggelse, ernæring og sundhedsmæssige fordele
En ingeniør fra denne specialitet er uddannet til at svare på de nye udfordringer ved mad gennem mestring af værktøjer, altid mere og mere innovative. Det er for eksempel i stand til at gennemføre aktioner i stor skala for at fremkalde en ændring i forbrugernes adfærd i den offentlige sundhedssektor eller for at verificere sundhedsanprisningerne knyttet til nye fødevarer med aktører fra fødevareindustriens verden.
Marketing specialist
Han mestrer hver af komponenterne i fødevareindustrien med en sundhedsmæssig konnotation, både i dens teknologiske udvikling og i dens mest aktuelle videnskabelige fremskridt. Det er således i stand til at foreslå, endog pilot, de kommercielle strategier for virksomheder i sektoren, fra den oprindelige positionering af sundhedsrelaterede produkter til fase af deres distribution.
Specialist i agrifood industrien i formulering og kvalitet af fødevareprodukter.Han er en ingeniør, der er i stand til at implementere en kvalitets- eller forsknings- og udviklingsmetode i hele fødevareproduktionskæden, fra landbrugsråstoffet til ved levering af produktet, klar til forbrug. Det kræves derfor, at han arbejder i flere sektorer: produktion af agrifood eller kosttilskud; apotek, kosmetik, massedistribution, kollektiv catering, tjenester.
Hvorfor blive fødevare- og sundhedsingeniør?
Det er en unik træning, hvor mad behandles med hensyn til dens virkninger på helbredet. Om fem år bliver du en engageret ekspert, der er i stand til at gå ud over det videnskabelige aspekt af dit erhverv til at analysere livsstil og tendenser relateret til mad og sundhed. Det er en ny dimension af ernæring, som vi tilbyder dig, hvor befolkningens sundhedsspørgsmål er hjertet i din daglige liv. Lektionerne, der leveres af fagfolk og forskere, der specialiserer sig i forholdet mellem mad og sundhed, efterlader et vigtigt sted for gruppearbejde. Din tilpasningsevne og pædagogikens kvalitet giver dig mulighed for at blive en ingeniør, der er i stand til at udvikle sig i en professionel og videnskabelig verden.
Indlæggelser
Læreplan
Fødevare- og sundhedsingeniøruddannelsen er tilgængelig efter kl 2 års pre-engineering cyklus .
Den er bygget op omkring 4 hovedfaser:
- Go LaSalle, en første internationale oplevelse fra 1. semester
- 1 semester af fælles kernespeciale
- 3 semestre inden for karrierevejen efter eget valg, inklusive en 4-måneders "assistentingeniør"-praktik
De sidste semestre af karriereforløbet kan gennemføres på et partneruniversitet, i Frankrig eller internationalt, som en del af et udvekslingssemester, en dobbeltgrad eller et diplomophold. - Studieafslutningsprojektet, som tager udgangspunkt i et praktikophold i en virksomhed eller et forskningspraktik for studerende med elevstatus, eller på en længere periode i en virksomhed for studerende, der følger en lærlingeuddannelse.
Det giver anledning til skrivningen af studieafslutningen og et mundtligt forsvar.
Karrieremuligheder
Fødevare- og sundhedsingeniøruddannelsen er tilgængelig efter 2 års pre-engineering cyklus.
Den er bygget op omkring 4 hovedfaser:
- Go LaSalle, en første internationale oplevelse fra 1. semester
- 1 semester af fælles kernespeciale
- 3 semestre inden for karriereforløbet efter eget valg, inklusive et 4-måneders "assistentingeniør" praktikophold
- De sidste semestre af karriereforløbet kan gennemføres på et partneruniversitet, i Frankrig eller internationalt, som en del af et udvekslingssemester, en dobbeltgrad eller et diplomophold.
Studieafslutningsprojektet, som tager udgangspunkt i et praktikophold i en virksomhed eller et forskningspraktik for studerende med elevstatus, eller på en længere periode i en virksomhed for studerende, der følger en lærlingeuddannelse.
Det giver anledning til skrivning af afsluttende speciale og et mundtligt forsvar.