Med op til 8 point af overlappende kurser mellem programmerne (afhængig af MSN store), kan din vej til ph.d. forkortes som du møder dit mål for en kandidatgrad i en specialitet af dit valg.

Ph.d. Adgangskrav

Ansøgning krav er:

  1. Ansøgeren skal være en registreret sygeplejerske (eller international tilsvarende) og har en bachelorgrad i sygepleje (eller tilsvarende) eller en kandidatgrad i sygepleje.
  2. Tre anbefalinger beskriver professionel sygepleje kompetence succes i ph.d.-uddannelsen, samt muligheden for at et betydeligt bidrag til sygepleje. To af disse anbefalinger bør være fra ph.d.-forberedt individer, helst i sygepleje.
  3. To- til tre-siders erklæring om akademiske og karrieremæssige mål og hvordan ansøgerens forskningsinteresse er i overensstemmelse med fakultetets forskningsekspertise.
  4. Skriftlige svar på spørgsmål i ansøgningspakken.
  5. Interview med to fakultetets medlemmer. Dette kan gøres via telefon.

Officiel TOEFL score

Alle internationale ansøgere skal indsende en TOEFL score eller IELTS (International English Language Testing System) score. En TOEFL-score på 577 eller derover er påkrævet til den papirbaserede test; Der kræves en score på 90 eller derover for den internetbaserede test.

Program undervist i:
Engelsk

Se 3 flere kurser fra Case Western Reserve University, Frances Payne Bolton School of Nursing »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date