ADN / RN (Associate Degree Nursing)

Generelt

Program beskrivelse

Programmål:

Formålet med sygeplejerskeprogrammet (ADN) på kollegiet er at hjælpe kandidater til at forberede sig på at blive licenserede sygeplejersker. Programmet er designet til at forberede eleverne til at arbejde i en række medicinske indstillinger som registrerede sygeplejersker. Programmet kombinerer teori og kliniske komponenter til at tage fat på begreberne faglige sygeplejeroller: omsorgsperson, advokat, pædagog, kommunikator og leder.

Formålet med sygeplejerskeprogrammet (ADN) er at deltage som en aktiv partner i at opfylde sundhedsbehovet i samfundet ved at uddanne og forberede faglige sygeplejersker på uddannelsesniveau til at praktisere i forskellige indstillinger. Fakultetet er forpligtet til den faglige udvikling af den studerende, institutionens støtte i samfundet og forbedring af sygeplejeområdet. Kandidater fra broen er berettiget til at skrive National Council Licensing Examination (NCLEX-RN) for licensure som en registreret sygeplejerske.

Efter afslutningen af ​​sygeplejerskeprogrammet (ADN) vil kandidater:

 • Opnå en bestået score på NCLEX-RN eksamen;
 • Sørg for medfølende, beskyttende og effektiv faglig sygepleje til enkeltpersoner og familier.
 • Ansætte andre fagfolk og paraprofessionals i terapeutisk og gensidig diskussion til gavn for patientresultater.
 • Kombiner viden om biologiske og adfærdsmæssige videnskaber i beslutningsprocessen vedrørende patientpleje.
 • Sammenlægge værdier, etik og juridiske principper med kritisk tænkning, når de træffer beslutninger for patienter.
 • Støtte organisationens mission og mål gennem effektiv brug af alle ressourcer, personale og finansielle.
 • Vis en forpligtelse til professionel sygepleje gennem patient advokatvirksomhed, professionel aktivisme og livslang læring.

Programbeskrivelse:

Programmet for sygepleje (ADN) er designet til at lette karrieremobiliteten til den registrerede sygeplejerske. Programmet er designet til at give uddannelsesmæssige og kliniske erfaringer, der fører til beskæftigelse i startpositioner som registrerede sygeplejersker på hospitaler eller tilsvarende faciliteter.

Dette uddannelsesprogram bygger på den faglige viden og erfaring hos den licenserede praktiske sygeplejerske. Programmet er designet til at give den licenserede praktiske sygeplejerske en metode til at fuldføre en associate of science grad i sygepleje og være berettiget til at tage staten Florida NCLEX-RN eksamen.

Programmet er ni (9) kvart lang, bestående af seks (6) generelle og forudsætninger kurser, seks (6) forudsætninger og tolv (12) faglige sygepleje kurser i alt 109 kvart timer. Dette oversætter til 820 timers didaktisk undervisning, 100 timers timer med overvåget laboratorieoplevelse og 630 timers timer med overvåget klinisk erfaring i i alt 1550 uretimer.

Studieområder omfatter sygeplejeværdier og roller, grundlæggende sygeplejebegreber og -teknikker, voksenhelsepleje, gerontologipleje, psykisk sygepleje, gynækologi, obstetrik og pædiatrisk sygepleje, samfundsmæssige sundhedskoncepter, medicinsk og kirurgisk sygepleje og farmakologi med ernæring integreret i hele programmet .

Uddannelse:

Programmet for sygepleje (ADN) på kollegiet forbereder kandidaterne til at sidde for Florida State Board Examination (Florida Statutes, kapitel 464) og efter vellykket afslutning af eksamenen, der skal licenseres som en registreret sygeplejerske (RN).

Anslået studietid:

Dagsklasser: 18-24 måneder (109 kvart timer)

Online kursus levering:

Dette kursus er godkendt til online kursus levering af generelle uddannelseskurser.

Kredit / Clock Time Beskrivelse:

Programkurserne præsenteres i kvartomsegmenter. Hvert akademisk kvartal er 12 ugers varighed, med i alt 109 kvart timer for programafslutning. De 109 kvartaltid timer oversættes til 72,6 semester timer eller 1550 uretimer. 1 kvartal kredit time svarer til 10 teori timer, 20 lab timer eller 30 kliniske timer.

* Bøger og materialer er IKKE inkluderet i undervisningsprisen. Studerende skal købe deres egne uniformer.

Adgangskrav

Generelle optagelse / ansøgningskrav:

Ansøgere opfordres til at ansøge i god tid før den foreslåede startdato for klasser. Fremtidsudsatte studerende opfordres til at besøge kollegiet, turnere anlægget og deltage i et personligt interview med en indlæggelsesrepræsentant. Dette gør det muligt for den enkelte at træffe en informeret beslutning om de tilgængelige uddannelsesprogrammer, institutionelle politikker og procedurer og den dokumentation, der kræves for at tilmelde sig deres valgprogram. For at påbegynde ansøgningsprocessen på Care Hope College en ansøger:

 • Vær mindst 17 år, 8 måneder
 • Udfyld og underskriv et ansøgningsskema og betal det ansøgningsgebyr, der ikke refunderes, på $ 150,00
 • Bevis for et socialsikringskort
 • Bevis for eksamen fra High School eller College ved at indgive High School Diploma, High School Transcript, General Education Development (GED) eller bevis på efter gymnasiet uddannelse. Ansøgere med International High School legitimationsoplysninger skal oversættes og evalueres for at bevise amerikanske High School ækvivalens eller højere fra en National Association of Credential Evaluation Services [NACES] godkendte institution.
 • Giv et gyldigt kørekort eller offentliggjort foto-id.
 • Mød programspecifikke adgangskriterier for de tilbudte programmer.

Generelle Tilmeldingskrav

For at tilmelde sig uddannelserne på Care Hope College skal ansøgeren:

 • Udfyld adgang / ansøgningskrav
 • Udfyld og underskrive tilmeldingsaftalen
 • Udfyld referenceskemaet
 • Betales gældende undervisning og gebyrer
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Care Hope College (formally known as Palm Beach Vocational Institution) was established in 1996 as an educational training institution to fill a growing need for quality health education. It was desig ... Læs mere

Care Hope College (formally known as Palm Beach Vocational Institution) was established in 1996 as an educational training institution to fill a growing need for quality health education. It was designed to develop “hands- on” professional health care workers. The programs are all designed to address the quality preparation of those who provide patient care in hospitals, long-term care facilities and private homes. Minimer
Boynton Beach