Adgang Til Sygepleje

Alpha Gateway College

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Adgang Til Sygepleje

Alpha Gateway College

Adgangskurser er nationalt anerkendte kvalifikationer akkrediteret af Gateway Qualifications (anerkendt af Ofqual, at designe, udvikle og indsende kvalifikationer til Regulated Qualification Framework). Adgang til videregående uddannelsesdiplom - sygepleje er også velegnet til dem, der har været ude på fuld tid uddannelse i nogen tid og sigter mod at deltage i universitet eller videregående uddannelser. Det er stærkt tilrådeligt at have begge GCSE'er på engelsk og matematik på lønklasse C / 4 eller derover, inden du tager et adgangskrav.

Hvorfor adgang til sygepleje

http://www.bbc.co.uk/news/health-36729108

På Alpha Gateway College tror vi på at få dig klar og kvalificeret til en interessant og givende karriere inden for sygepleje, mens du også tjener dit fællesskab og dit land. Hvis du er lidenskabelig over pleje, men endnu ikke har kvalifikation og viden, så er adgang til sygepleje dit første skridt.

Kursusindhold

GCSE engelsk (hvis relevant)

GCSE-matematik (hvis relevant)

tutorial

Det

sundhedsvidenskab

Sygepleje studier

sociologi

psykologi

Studiekompetencer.

Kurset læres af vejledere, der har erfaring med og er sympatiske med behovene hos folk, der vender tilbage til studiet efter en lang pause. Du vil deltage i klasser i 36 uger i løbet af året, og du vil ikke blive timetabled på college under de normale skoleferier. Du vil normalt være i en gruppe voksenstuderende og vil deltage i en række gruppe- og individuelle aktiviteter. Kernemnerne til sygepleje er studiekompetencer, sygeplejeundersøgelser og sundhedsvidenskab. Tutorial support er også integreret i programmet.

Adgangskrav

Universiteterne kræver, at eleverne får GCSE'er til at gå videre på en grad i sygepleje, og vi på Alpha Gateway College kan hjælpe dig med at få disse sammen med din adgangskursus (yderligere gebyrer kan gælde). For at deltage i et Adgangskursus skal eleverne enten have deres GCSE Maths eller GCSE English (eller begge i klasse A * -C / Grade 9-4). Hvis du har brug for at opnå enten din GCSE Maths eller engelsk kvalifikationer, vil vi tilmelde dig dette, når du deltager i Adgangskurset, og du vil studere denne GCSE, da du også studerer for dit Adgangskursus.

Bemærk, at dette er et meget krævende kursus, svarende til et A-niveau-program, så du skal have et godt niveau af læsefærdighed og numeracy (GCSE klasse AC standard / klasse 9-4) for at lykkes. Du vil have en indledende vurdering for at vurdere din egnethed til kurset. Hvis det lykkes, bliver du inviteret til et interview. Hvis du ikke er helt klar til Adgangskursuset, kan vi tilbyde dig et andet kursus, der forbereder dig til Adgangskursus.

Hvis du har brug for rådgivning, før du ansøger, bedes du ringe til os på 020 8527 1627 eller email os på admissions@agcollege.co.uk

60340_60313_4.jpg

Ideel til

Dette er en alternativ vej til universitet eller højere uddannelse for studerende i alderen 19 + Kandidater skal have GCSE engelsksprog i klasse C / 4 eller derover og matematik med en minimumskvalitet D / 3. Hvis du ikke har GCSE-matematik i klasse C / 4, får du mulighed for at studere dette emne igen sammen med dit adgangskrav for at opnå en C / 4. Alle potentielle kandidater skal deltage i en indledende evalueringssession. En tilfredsstillende reference skal modtages. Kandidat er også forpligtet til at have mindst et års erfaring med fuldtidsarbejde eller deltidsbeskæftigelse, helst i en beslægtet stilling, efter at have forladt fuldtidsuddannelse. Kandidater, der har ringe eller ingen erhvervserfaring, men som har været ude af uddannelse i længere tid end et år, vil også blive overvejet.

Bemærk venligst, at det er studentens ansvar at sikre, at deres nuværende og fremtidige kvalifikationer opfylder adgangskravene til ethvert universitet, som de har til hensigt at udvikle sig. Erfaring i et beslægtet fagområde vil støtte din ansøgning til videregående uddannelse efter afslutningen af ​​adgangsattesten. Dette kursus kræver en modenhed og en høj grad af engagement.

Varighed og Levering

Et år, deltid, to fulde dage om ugen i college.

Progression

Studerende, der med succes opnår adgangsdiplomet, er derefter berettiget til at ansøge om en grad i et relevant emne eller en grad-niveau sygeplejerske lærlingeuddannelse. Øvrige uddannelseskurser i erhverv relateret til sundhedsvæsenet kan også ansøges om.

Vurderingsmetoder

Din udvikling og udvikling i kurset vil blive vurderet regelmæssigt både uformelt og formelt. Du får regelmæssig feedback fra dine vejledere om dine fremskridt.

Vurderingsprocedurerne varierer fra modul til modul, og det vil derfor afhænge af, hvad du studerer; Der vil være nogle sæt essays, kursusarbejde projekter og prøver gennem hele kurset. Alle modulerne bruger løbende vurderingsprocesser, hvilket betyder, at der ikke er nogen afhængighed af afsluttende prøver (undtagen GCSE Maths og English.)

Når du går gennem kurset, vil du vide om du opfylder kravene eller ej, og du får mulighed for at indhente og gøre gode problemer.

Gebyrer

£ 1649

Startdato

8. januar, 5. marts, 3. september

60339_60311_3.jpg

Hvorfor studere på Alpha Gateway College

Vi hjælper dig!

Vi har et team af dedikerede fagfolk, der vil hjælpe dig med:

  • praktikophold
  • Jobsøgning ved afslutning
  • Assistance, support med UCAS ansøgning

Fleksible undersøgelsesmuligheder

Vores kurser er en effektiv kombination af og variationer af, studere weekender, hverdage, morgen, eftermiddage, aftener og online læring. Dette giver dig mulighed for at gå på college og studere mod din valgte kvalifikation omkring din nuværende jobrolle eller din familiedynamik.

Få reel langsigtet professionel eller personlig progression

Hvis du er seriøs med at udvikle din karriere, kan vi tage dig til næste niveau; at vise dig og din arbejdsgiver, at du har evner og evne til at påtage sig nye ansvarsområder, få forfremmelse på arbejdspladsen eller endda overveje højere uddannelse - mulighederne er uendelige!

Støttende og professionelle vejledere

Vi er stolte af, at vores vejledere ikke kun er kvalificerede lærere, men de har akademiske kvalifikationer og stor erfaring med de emner, de leverer. De er lidenskabelige med at hjælpe og støtte dig til at udvikle solide lederskabskvaliteter og opnå din formelle kvalifikation.

Hvad skal jeg gøre næste gang?

Du bliver nødt til at komme sammen for en vurdering for at sikre dig, at vi henviser dig til den rigtige klasse til dit niveau for engelsk. Ingen aftale er nødvendig, bare kom til Sutherland hus og en af ​​os vil have en indledende chat med dig og derefter planlægge en aftale for at se en vejleder.

Placering

Alpha Gateway College

43 Sutherland Road

Sutherland House

London E17 6BU

Kontakt os

020 8527 1627

admissions@agcollege.co.uk

lorna@agcollege.co.uk

www.agcollege.co.uk

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret November 21, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 3, 2018
Jan. 2019
Duration
Varighed
1 år
Deltid
Price
Pris
1,649 GBP
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - London, England
Startdato : Sep. 3, 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Startdato : Jan. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Startdato : Mar. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 3, 2018
Det Forenede Kongerige - London, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Jan. 2019
Det Forenede Kongerige - London, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Mar. 2019
Det Forenede Kongerige - London, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen