Apotek

Universidade de Caxias do Sul

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Apotek

Universidade de Caxias do Sul

Apotek

Processer forebyggelse, fremme, beskyttelse og genopretning af sundhed, gennem udvikling af aktiviteter i forbindelse med den kliniske og toksikologiske analyser, fødevarer og medicin.

Boldbane

Industri medicin, fødevarer, kosmetik, desinfektionsmidler, domissaneantes og udstyr til diagnosticering; hospitaler; apoteker af allopatiske og homøopatisk medicin; apoteker; udlevering narkotika; distributører; laboratorier for klinisk og toksikologisk analyse; undervisning og forskning; farmaceutiske og teknisk bistand; farmaceutisk omsorg; sundhed og tilsynsorganer, og terapi centre blod og onkologi.

Hvad betyder den professionelle

Forskning, producere og kontrollere kvaliteten af ​​lægemidler, kosmetik og toiletartikler. Giver vejledning om anvendelse og korrekt bevarelse af lægemidler. I fødevareindustrien, beskæftiger sig med produktion og kvalitetskontrol af fødevarer. Den er ansvarlig for behandlingen af ​​biologiske materialer, i stand til at bistå ved diagnosticering af mange sygdomme. Det fungerer i tilsynsmyndigheder og professionel inspektion og godkendelse, registrering og kontrol af lægemidler. Det fungerer i den toksikologiske evaluering af medicin, fødevarer, kosmetik, desinfektionsmidler og domissaneantes. Den er ansvarlig for teknisk farmaceutiske virksomheder, de kliniske undersøgelser og laboratorieundersøgelser, uden toksikologi.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Portugisisk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Mar. 2019
Duration
Varighed
5 år
Fuldtid
Price
Pris
526 BRL
- Grundlæggende kredit beløb for 2015
Information
Deadline
Locations
Brasilien - Caxias do Sul, State of Rio Grande do Sul
Startdato : Mar. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates