Arbejdstræningsprogram

Generelt

Program beskrivelse

Arbejdstræningsprogram

Rocky Mountain College Occupational Doctorate Programmet er et af de første Montana-baserede arbejdstræningsprogrammer i staten Montana. Som en post-bacheloruddannelse på kandidatuddannelsen på kandidatniveau skal kandidaterne opfylde alle krav til en bachelorgrad inden matriculation i programmet. Den samlede længde af programmet er 115 kredit timer, 3,0 år (ni semestre). Læreplanen indeholder to 12-ugers feltarbejde oplevelser og en 16-ugers ph.d.-erfaring.

Hvad er Ergoterapi?

Erhvervstræningspersoner spørger Hvad betyder for dig? ikke hvad er der med dig?

I de enkleste termer hjælper ergoterapeuter og ergoterapiassistenter folk over hele levetiden med at deltage i de ting, de ønsker og skal gøre gennem den terapeutiske brug af hverdagens aktiviteter (erhverv). Fælles arbejdsterapi interventioner omfatter at hjælpe børn med handicap til at deltage fuldt ud i skole og sociale situationer, hjælpe folk med at komme sig fra skade for at genvinde færdigheder og yde støtte til ældre voksne, der oplever fysiske og kognitive ændringer (AOTA.org).

RMC OTD Mission Statement

Rocky Mountain College Doktorgrad i Ergoterapi Program forbereder klinikere, pædagoger, forskere og fremtidige ledere i erhvervet gennem engagerede, erfaringsmæssige og evidensbaserede uddannelsesmuligheder for at udvide viden om erhvervsmæssige sundhedsmæssige fordele og oversætte den viden til forskellige terapeutiske indstillinger.

Vi gennemfører denne mission ved at vedtage vores kerneværdier:

  1. værdiansættelse af tværfaglige terapeutiske tilgange (tråd 1)
  2. omfavne mangfoldighed og samfunds engagement (tråd 2)
  3. fremme livslang, evidensbaseret læring (tråd 3)
  4. fortaler for den grundlæggende værdi af erhvervsbaseret, klientcentreret levering af tjenesteydelser for at forbedre patientens sundhed, trivsel og livskvalitet (tråd 4)

Grundlægger Program Director

Jeg er lidenskabelig over erhvervsmæssig erhverv. Jeg har praktiseret i både pædiatrics og geriatrics i North Carolina, Texas, Kansas og Virginia. I de sidste fire år har jeg været OT Program Director på James Madison University i Virginia. Efter 30 år er det tid til at komme hjem. Jeg er så glad for at arbejde med Rocky Mountain College at tilbyde en klinisk doktorgrad i ergoterapi.

Twylla M. Kirchen, Ph.D., OTR / L

RMC OTD Program, Stiftende Direktør
twylla.kirchen@rocky.edu
Curriculum vitae
540.746.6640

Erhvervsuddannelsen Ph.d.-uddannelsen på Rocky Mountain College er ved at blive akkrediteret af Akkrediteringsrådet for Erhvervsuddannelse (ACOTE); 4720 Montgomery Lane; Suite 200; Bethesda, MD 20814-3449; 301-652-2682; www.acoteonline.org. Programpræstationsdata på Nationalstyrelsen for Certificering i Erhvervs Terapi (NBCOT) National Certification Exam for alle skoler er tilgængelig på NBCOTs hjemmeside. Rocky Mountain College NBCOT National Certification Exam data vil være tilgængelige, når programmet modtager fuld ACOTE akkreditering og efter den første student kohort sidder til eksamen.

Afgangskrav

Studerende skal opfylde følgende krav for at opnå en faglig uddannelse fra RMC OTD-programmet:

  1. Afslut alle akademiske krav og være i god stand med kollegiet.
  2. I det omfang sådanne oplysninger bliver underrettet af kollegiet, udviser den nødvendige professionalisme, karakter og professionelle løfte i dommen.
  3. Tilfredsstillende løse alle økonomiske forpligtelser, der skyldes kollegiet.
  4. Demonstrere kompetence af tekniske standarder.

Det endelige ansvar for færdiggørelsen af ​​eksamenskrav er den studerendes, og derfor skal hver elev blive fortrolig ikke kun med læseplanen, men også med akademiske forskrifter.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Rocky Mountain College is a residential, comprehensive liberal arts college located beneath the sandstone “rim-rocks” in a park-like suburban neighborhood of Billings, Montana, the state’s largest and ... Læs mere

Rocky Mountain College is a residential, comprehensive liberal arts college located beneath the sandstone “rim-rocks” in a park-like suburban neighborhood of Billings, Montana, the state’s largest and most economically vibrant city. Rocky Mountain College is historically related to the United Church of Christ, the United Methodist Church, and the Presbyterian Church (USA) – denominations traditionally committed to the pursuit of knowledge, religious tolerance, and free inquiry and to such values as service, community, and character. Minimer