Associate Degree i sygepleje

Generelt

2 tilgængelige placeringer

Program beskrivelse

Nursing er et højt efterspørgselsprogram på Gateway Technical College . Vær opmærksom på, at distriktsstuderende har første prioritet, og at der er en anmodningsproces for at få plads til programklasser og kliniske placeringer. Se din programrådgiver for yderligere detaljer.


Der er et voksende behov for sundhedsydelser, og du kan gøre en forskel ved at forberede en karriere, der ændrer liv og hjælper andre i nød.

Registrerede sygeplejersker (RN'er) registrerer patienters medicinske historier og symptomer samt hjælper med at udføre diagnostiske tests og analysere resultater. De opererer også medicinsk udstyr, administrerer behandling og medicin, og hjælper med patientopfølgning og rehabilitering. Nogle sygeplejersker kan arbejde for at fremme generel sundhed ved at uddanne offentligheden om advarselssymboler og symptomer på en sygdom. RN'er kan også køre generelle sundhedsundersøgelser eller immuniseringsklinikker, bloddrev og offentlige seminarer under forskellige forhold.

Gateway Technical College s sygeplejerskeassistentuddannelse er akkrediteret af Akkrediteringsudvalget for Uddannelse i Nursing og omfatter klasseværelsetinstruktion og overvåget klinisk erfaring på lokale hospitaler og andre sundhedsfaciliteter. Graduatet tilbydes på Kenosha og Burlington Campuses, men eleverne kan også tage klasser online. Kurser omfatter anatomi, fysiologi, mikrobiologi, kemi, ernæring, psykologi og andre adfærdsvidenskaber.97871_GTC_Nursing.jpg


Lære ved at gøre

Sygeplejersker begynder deres kliniske praktik i første semester i programmet og fortsætter til sidste semester. Overvågede kliniske erfaringer gives i hospitalsafdelinger som pædiatri, psykiatri, moderskab og kirurgi, men kan også forekomme i plejehjem, folkesundhedsafdelinger, hjemmebureauer og ambulante klinikker.

Studerende modtager også praktisk træning ved hjælp af Human Patient Simulator, som hjælper eleverne med at udøve tekniske færdigheder ved at simulere virkelige nødsituationer i en kontrolleret labindstilling. Simulatorerne ser ud og virker som en faktisk ægte patient, der giver eleverne mulighed for at demonstrere deres viden, tekniske evner og kritiske tænkningskompetencer. Fællesskabets sundhedsmessige messer og anden serviceindlæringsindsats hjælper den studerende med at få yderligere erfaring i den virkelige verden og sætte de færdigheder, som eleverne har lært i klasseværelset i praksis.

Sygeplejersker har også mulighed for at lære som en del af Gateways studie i udlandet. Tidligere har de rejst til andre lande for at yde sundhedsydelser til samfund i nød. Gateway's Student Nursing Association og sygeplejerske's Christian Fellowship er to studerende organisationer, studerende kan deltage. Disse grupper giver eleverne muligheder for netværk og faglig udvikling. Studerende opfordres også til at deltage i en af ​​de mange organisationer, der er til rådighed for karriereudvikling og faglig udvikling. Disse organisationer og karriereressourcer omfatter:

 • American Nursing Association, ANA
 • Pleje Karriere Ressourcer
 • Institut for Sikkerhed og Professionelle Tjenester (adgang til Wisconsin Board of Nursing and Licensure Applications)
 • National Association of Black Nurses
 • National Association of Hispanic Nurses
 • Sygeplejerske praksis
 • National Student Nursing Association
 • Wisconsin sygeplejerskeforening


Adgangskrav

 1. Studerende skal indsende en ansøgning og betale $ 30 gebyr.
 2. Studerende skal afslutte læsning, skrivning og matematik færdigheder placering vurderinger.
 3. Studerende skal indsende officiel gymnasium, GED eller HSED transkript, herunder en eksamen eller afgangsdato.
 4. Studerende skal udfylde en baggrundsoplysningsformular og skal anmode om og betale for en baggrundskontrol. Ansøgere for alle sundhedsvidenskabelige programmer er genstand for en gennemgang af deres kriminelle baggrund. Positiv baggrundskontrol kan påvirke din evne til at forfølge en sundhedskarriere på Gateway Technical College negativt. Hver sag vil blive vurderet individuelt på alle tilgængelige beviser, der gives til kollegiet.
 5. Studerende skal udfylde en funktionskompetenceform, der verificerer, at de har læst og forstået de funktionelle evner for programmet.


Afgangskrav

 1. Minimum 65 point med et gennemsnit på 2,0 eller derover.
 2. * Gennemsnit på 2,0 ("C") eller derover for disse større kurser.
 3. § Skal udfyldes for at kunne tage NCLEX-PN eksamen.

Gateway kreditter kan overføre til gymnasier og universiteter tilbyder adv. sygeplejerske ed. programmer.

For en komplet liste over eksamenskrav, se Studenthåndbogen.


Programtilbud

Efter eksamen

Gateway kandidater kan finde sygepleje karriere på en lang række steder. Disse omfatter hospitaler, skoler, hjemmehelsestillinger, klinikker, kræftcentre, hospice, plejehjem og korrigerende faciliteter. Jobansvar kan omfatte patientpleje, patientuddannelse, forklare efterbehandlingsbehov for hjemmet pleje, kost, ernæring og træningsprogrammer, selvforvaltning af medicin og fysioterapi.


Industri certificering

Gateway Technical College s sygeplejeprogram forbereder eleverne til National Council Licensure Examination (NCLEX). Denne eksamen anvendes af Nyrestyrelsen til at teste kandidater på kandidatniveau på deres kompetence inden for sygeplejefærdigheder og praksis for licensure som registrerede sygeplejersker. Gateway-studerende har nogle af de højeste passater i staten Wisconsin.


Programkoder til NCLEX-applikation

 • Gateway's Associate Degree Nursing US50407800
 • Gateway's praktiske sygepleje certifikat US50105900


Gateway Nursing Student Outcomes

Gateway Associate Degree er fuldt akkrediteret af Accrediting Commission for Education of Nurses. Resultaterne for kandidater overvåges, herunder NCLEX-RN pass rate, tid til færdiggørelse, jobplacering og tilfredshed med programmet og instruktørerne. Oplysningerne nedenfor blev samlet fra år 2016:

 • 40% af kandidaterne afsluttede programmet inden for seks semestre fra starten af ​​kernepleje kurser. De fleste sygeplejersker deltager delvist på kurser for enten en del af eller i hele deres sygeplejeuddannelse.
 • 98% af kandidaterne oplyste, at de var tilfredse med sygeplejeprogrammet. 94% af kandidaterne oplyste, at de var tilfredse med deres sygeplejerskeinstruktører.
 • 88% af kandidaterne bestod NCLEX-RN licensure eksamen på første forsøg.
 • 95% bestod NCLEX-PN eksamen på første forsøg.
 • 98,8% af kandidater var ansat på banen.


Job

Ifølge Bureau of Labor Statistics udgør registrerede sygeplejersker den største nationale sundhedssektor, med 2,6 millioner job. Plejeindustrien forventes at vokse med 26 procent i 2020. Teknologiske fremskridt behandler et større antal sundhedsproblemer, der skaber et større behov for sygeplejersker.

Den gennemsnitlige årsløn for registrerede sygeplejersker var $ 67.490 i 2015. Lønnen afhænger af ansættelsesområdet, sygeplejerskerens kvalifikationer og specialområde.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Education that provides our students a way to gain the skills to fulfill their dreams, right where they are today and tomorrow. That’s what we do here at Gateway Technical College. Each year, Gateway’ ... Læs mere

Education that provides our students a way to gain the skills to fulfill their dreams, right where they are today and tomorrow. That’s what we do here at Gateway Technical College. Each year, Gateway’s strong education and hands-on, real-world training through 65 different programs provides the foundation for more than 21,000 students to earn the skills to a new career – or better themselves in their current one. Minimer
Kenosha , Elkhorn , Racine , Sturtevant , Walworth , Kenosha + 5 Mere Mindre