HEALTHCARESTUDIES.DK

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Den associeret grad i sygepleje er en entry-level grad på det medicinske område. Studerende kan blive godkendt som sygeplejersker efter at have gennemført dette program. Denne grad åbner døren til karriere positioner i hospitaler, klinikker, hjem sundhed agenturer, og plejehjem.

Hvad er en associeret grad i sygepleje? Dette er en grad, der vil udstyre de studerende med den viden, de har brug for at være professionelle sygeplejersker. Scholars vil studere en læseplan, der omfatter kemi, ernæring, anatomi, fysiologi, psykologi, og mikrobiologi. Hands-on erfaringer gennem tilsyn kliniske muligheder i sundhedstjenestemiljøer er også en integreret del af en ammende grad program. Ved afslutningen af ​​denne grad, vil de studerende normalt være parat til at gå i gang på vejen til en givende medicinsk karriere.

Der er flere årsager til, at de studerende vælger at tjene associate grader i sygepleje.Bachelorstuderende er ofte personer med gode folk færdigheder, der er interesseret i at hjælpe patienter. Denne grad giver mulighed for en kandidat til at blive en vital professionel, der tager sig af syge og tilskadekomne patienter i kontorer, hospitaler, skoler, lejre, eller private virksomheder.

Omkostningerne ved at tjene en associeret grad i sygepleje varierer afhængigt af længden af ​​programmet, skole, og nation, hvor kollegiet er placeret. For at få specifikke studieafgifter, er det tilrådes at kontakte indlæggelser kontorer skoler under overvejelse.

Sygeplejersker arbejder i samarbejde med læger og under tilsyn af sygepleje afdeling direktører. De kan tildeles stillinger i særlige enheder såsom skadestuer, ambulatorier, intensivafdelinger, fødeklinikker, eller operationsstuer. Kandidater kan blive neonatale sygeplejersker og tage sig af nyfødte i levering værelser og hospital planteskoler.De kan blive generel pligt sygeplejersker, hvor de har en bred vifte af opgaver såsom at tage vitale tegn, der giver indsprøjtninger, optagelse fremskridt og symptomer, og hjælpe kirurger i operationsstuer.

Der er mange muligheder for at tjene en associeret grad i sygepleje på skoler rundt omkring på kloden. Internet klasser tilbyder fleksibilitet for studerende at færdiggøre deres uddannelse. For at tilmelde dig i kursusaktiviteter, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

14 Resultater i Sygepleje Filter

Associate Degree i sygepleje

MiraCosta College
på universitet Fuldtid September 2019 USA Oceanside

Efter afslutningen af dette program vil den studerende kunne fremme og opretholde et sikkert miljø ved at integrere sygeplejeprocessen og færdighederne til at intervenere terapeutisk for patientens helbred.

Nursing Associate's Degree

American National University
på universitet Fuldtid 99 uger September 2019 USA Pikeville

Vores associerede grad i sygepleje er designet til at give dig viden og færdigheder til at arbejde i en række sundhedsinstitutioner, hvad enten det er sygepleje i samfundet, sundhedsinformation eller uddannelse.

Central Wyoming College
på universitet Fuldtid 1 - 2 år Kontakt skolen USA Riverton Lander Jackson Dubois + 3 mere

Samarbejdspartner med sygepleje - sygeplejerske i staten Washington

Olympic College
på universitet Fuldtid 2 år September 2019 USA Bremerton

Olympic College tilbyder en to-årig Nursing pensum til formål at forberede kvalificerede mænd og kvinder til at blive sygeplejersker. Den toårige pensum er godkendt af Washington State Sygepleje kvalitetssikring Kommissionen (www.doh.wa.gov/hsqa/Professions/Nursing), og er akkrediteret af Akkrediteringsrådet Underudvalget for Uddannelse i Sygepleje (www.acenursing.org) .

Associeret grad af sygepleje

AMA Education System
på universitet Fuldtid 2 år November 2019 Filippinerne Manila

St. Augustine School of Nursing er Asiens pioner og største skole for Praktisk Sygepleje, Sygepleje Aide, Professional Caregiving og medicinsk transskription. Forpligtet til at gøre de studerende lærer i et omsorgsfuldt miljø. At nå ud til de samfund, den tjener via medicinsk missioner og diverse opsøgende plejeprogrammer. Den meget samme type Pinoy Care at St. Augustine kandidater deler her og i udlandet.

Associeret grad i sygepleje

Northern New Mexico College (NNMC)
på universitet Fuldtid 5 semestre September 2019 USA Española

Med vores nye strømlinede ADN pensum, kan studerende gennemfører programmet i blot fem semestre og være klar til entry-level karriere i hospitaler, hjem sundhedspleje organisationer, langtidspleje faciliteter, privat lægens kontorer og mere.

Associerede grad i sygepleje

Southern Technical College
på universitet Fuldtid 77 uger September 2019 USA Fort Myers Tampa + 1 mere

Nutidens sygeplejersker spiller en afgørende rolle i sundhedsvæsenet. Mennesker med behov for lægehjælp afhængige sygeplejersker ikke kun for deres omfattende sygepleje viden, men også for deres støtte og omsorgsfulde natur. Hvis du har en naturlig tilbøjelighed til at hjælpe andre og et ønske om at arbejde på sundhedsområdet, vores Associate grad i sygepleje er for dig. Denne fuldtids-program kan være afsluttet i mindre end to år, og er godkendt af ...

Associeret grad sygepleje program

Lurleen B Wallace Community College
på universitet Fuldtid September 2019 USA Andalusia

Sygepleje er en professionel karriere, der kræver kritisk tænkning. Feltet af sygepleje kan give følelsesmæssige belønninger og professionelle fordele. Sygeplejersker i dag forventes at opretholde en omsorgsfuld og medfølende holdning, mens der opererer i indviklede livreddende situationer.

Sygepleje associeret grad

North Iowa Area Community College
på universitet Fuldtid 5 semestre September 2019 USA Mason City

Associate Degree Sygepleje er designet til at forberede mænd og kvinder for generelle personale registreret sygepleje positioner, der indebærer direkte pleje af patienterne. Der er to indgangsveje til programmet: en for begynder studerende og en for Licensed Praktisk Sygeplejersker. Enkeltpersoner overvejer tilmelding eller i øjeblikket indskrevet i sygepleje programmet bør være opmærksomme på, at tidligere felony overbevisning kan forbyde berettigelse til ...

Nursing Associate Degree

Northeast Wisconsin Technical College
på universitet Fuldtid Deltid 3 år Januar 2020 USA Green Bay + 1 mere

Som sygeplejerske gør du en forskel i dine patients liv. Du planlægger, giver og vurderer patientpleje. Du fungerer som en forbindelse mellem læger, andre sundhedsarbejdere og patienten. Du overvåger også andre sundhedsudbydere.

Associate Degree i sygepleje

Gateway Technical College
på universitet Fuldtid 2 år Januar 2020 USA Kenosha Walworth + 1 mere

Gateway Technical College s sygeplejerskeassistentuddannelse er akkrediteret af Akkrediteringsudvalget for Uddannelse i Nursing og omfatter klasseværelsetinstruktion og overvåget klinisk erfaring på lokale hospitaler og andre sundhedsfaciliteter. Graduatet tilbydes på Kenosha og Burlington Campuses, men eleverne kan også tage klasser online. Kurser omfatter anatomi, fysiologi, mikrobiologi, kemi, ernæring, psykologi og andre adfærdsvidenskaber.

Sygepleje

Cégep de Lévis-Lauzon
på universitet Fuldtid 3 år September 2019 Canada Levis

Når vores sundhedstilstand kræver det, er den første professionel, vi møder, normalt sygeplejerske. Denne person vurderer vores sundhedstilstand, beslutter sig for den procedure, der skal følges for at få en diagnose og en behandling; Hun ledsager også os i hele vores rejse for at finde sundhed.

ADN / RN (Associate Degree Nursing)

Care Hope College
Online Fuldtid Deltid 18 - 24 måneder Åben tilmelding USA Boynton Beach + 1 mere

Formålet med sygeplejerskeprogrammet (ADN) på kollegiet er at hjælpe kandidater til at forberede sig på at blive licenserede sygeplejersker. Programmet er designet til at forberede eleverne til at arbejde i en række medicinske indstillinger som registrerede sygeplejersker.

Associeret grad i sygepleje

Mid Michigan College
på universitet Fuldtid 5 semestre Kontakt skolen USA Harrison Mount Pleasant + 1 mere

MMCC sygeplejestuderende får kliniske erfaringer i både akut pleje og langsigtede pasningsmuligheder. Studerende er forberedt som entry-level Associate Degree Registrerede Sygeplejersker, klar til at begynde beskæftigelse umiddelbart efter endt uddannelse. Efter eksamen, vores studerende er berettiget til at sidde for licensure ved at tage NCLEX-RN eksamen.