HEALTHCARESTUDIES.DK

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i USA tilbyder bachelorer programmer.

Associate grader er et glimrende valg for alle studerende, der ønsker nye veje efter eksamen fra ungdomsuddannelserne. Disse grader kan generelt være afsluttet i et til tre år, selv om de fleste studerende færdig inden for cirka to år.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Universiteter for bachelorgrad i USA. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% USA her.

resultater fundet Filter

Associate Degree i sygepleje

MiraCosta College
på universitet Fuldtid September 2019 USA Oceanside

Efter afslutningen af dette program vil den studerende kunne fremme og opretholde et sikkert miljø ved at integrere sygeplejeprocessen og færdighederne til at intervenere terapeutisk for patientens helbred.

Associeret grad i kinesiologi

Sacramento City College
på universitet Fuldtid September 2019 USA Sacramento

Dette program er studiet af mekanikken i kroppens bevægelser.

Associate grad i kinesiologi

Irvine Valley College
på universitet Fuldtid 2 år September 2019 USA Irvine

Skolen for Kinesiologi, Sundhed og Atletik ved Irvine Valley College giver mulighed for studerende i begreberne livslang fitness og sundhed. Studerende udøver ikke kun motion, men også introduceres i emner relateret til motion som kroppens fysiologi, ernæring, skadeforebyggelse og sundhedsforbedring. Programmet tjener alle elever, uanset alder, fitnessniveau eller tidligere erfaring.

Associate grad i sundhedsvidenskab

Irvine Valley College
på universitet Fuldtid 2 år September 2019 USA Irvine

Life Sciences School ved Irvine Valley College tilbyder en bred vifte af kurser inden for biovidenskab samt kurser i miljøstudier. Indledende kurser fokuserer på teorier og begreber i fem primære områder: cellulær og molekylærbiologi, genetik, evolution, økologi og hele organismerbiologi. Mere specialiserede kurser undersøger udvidelser af disse grundlæggende principper, som de vedrører en række specifikke studieområder, herunder botanik, zoologi, menneskelig anatomi, humanfysiologi, cellulærbiologi, mikrobiologi, naturhistorie og marinebiologi.