HEALTHCARESTUDIES.DK

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i USA tilbyder bachelorer programmer.

Associate grader er et glimrende valg for alle studerende, der ønsker nye veje efter eksamen fra ungdomsuddannelserne. Disse grader kan generelt være afsluttet i et til tre år, selv om de fleste studerende færdig inden for cirka to år.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Universiteter for bachelorgrad i USA. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% USA her.

resultater fundet Filter

Kirurgisk Teknologi Central Steril Processing Associate's Degree

American National University
på universitet Fuldtid 90 uger September 2019 USA Lexington

Det Surgical Technology og Central Sterile Processing Associate-uddannelsesprogram er designet til at forberede eleverne til karriere i kirurgisk tjenesteafdeling som integreret professionelt operationsrum (OR) holdmedlemmer, der yder kirurgisk pleje til patienter under perioperativ sagsbehandling.

Nursing Associate's Degree

American National University
på universitet Fuldtid 99 uger September 2019 USA Pikeville

Vores associerede grad i sygepleje er designet til at give dig viden og færdigheder til at arbejde i en række sundhedsinstitutioner, hvad enten det er sygepleje i samfundet, sundhedsinformation eller uddannelse.

Emergency Medical Technology - Paramedic Associate's Degree

American National University
på universitet Fuldtid 100 uger September 2019 USA Pikeville

Vi tilbyder et intensivt program, der indeholder de kurser, du har brug for til at modtage din associates grad. Resultatet er en velafrundet læringserfaring, der forbereder dig til at sidde for EMT-B certificeringen.