Associate grad i kinesiologi

Irvine Valley College

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Associate grad i kinesiologi

Irvine Valley College

Kinesiologi, Sundhed og Idrætskole (KHA) tilbyder programmer og kurser for hver elev på IVC. For dem, der søger transfer og karrieremuligheder, giver KHA instruktioner til studerende, der ønsker at forberede sig til professionelle karriere i undervisning (fysisk uddannelse i K-12 og tilpasningsområder) og beslægtede discipliner inden for atletisk træning, coaching, øvelsesvidenskab, fitness, sundhedsvidenskab og Sportspsykologi.

Kinesiologi er en integreret disciplin, der fokuserer på de forskellige komponenter og processer af menneskelig bevægelse relateret til fysisk aktivitet og sport, der omfatter områderne human anatomi, fysiologi, neurovidenskab, biokemi, biomekanik, psykologi, historie og sociologi.

KURSER

Skolen for Kinesiologi, Sundhed og Atletik ved Irvine Valley College giver mulighed for studerende i begreberne livslang fitness og sundhed. Studerende udøver ikke kun motion, men også introduceres i emner relateret til motion som kroppens fysiologi, ernæring, skadeforebyggelse og sundhedsforbedring. Programmet tjener alle elever, uanset alder, fitnessniveau eller tidligere erfaring.

Klasser tilbydes i kardiovaskulær fitness, individuel / parret sport, intramurals, intercollegiate atletik, hold sport og fysisk træning. Skolen tilbyder også specialkurser til fysisk udfordrede personer, der søger korrigerende og rehabiliterende motion. Alle aktivitetsklasser er designet til ikke blot at sørge for fysiologisk udvikling, men også at uddanne eleverne om de principper, der er involveret i processen, og at introducere dem til de relaterede emner af ernæring, skadeforebyggelse og sundhedsforbedring.

MAJOR

Studerende, der ønsker at overføre til en fireårig institution med en major i kinesiologi, rekreative eller fritid studier bør konsultere et fakultet medlem i School of Kinesiology, Health and Athletics.

Dem, der søger arbejde i en industriel fitness / klub fitness indstilling rådes til at udforske fitness professionelle certifikat program. Dette etårige program er designet til at kvalificere eleverne til at fungere som personlige trænere, aerobic instruktører og / eller styrketræning instruktører. De, der forfølger dette program, vil blive uddannet i principperne om motion science, der gælder for fitness evaluering, motion anbefaling og anvendelse af passende øvelsesmetoder.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
2 år
Fuldtid
Price
Pris
46 USD
per enhed
Information
Deadline
Locations
USA - Irvine, California
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Irvine, California
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen