Kinesiologi, Sundhed og Idrætskole (KHA) tilbyder programmer og kurser for hver elev på IVC. For dem, der søger transfer og karrieremuligheder, giver KHA instruktioner til studerende, der ønsker at forberede sig til professionelle karriere i undervisning (fysisk uddannelse i K-12 og tilpasningsområder) og beslægtede discipliner inden for atletisk træning, coaching, øvelsesvidenskab, fitness, sundhedsvidenskab og Sportspsykologi.

Kinesiologi er en integreret disciplin, der fokuserer på de forskellige komponenter og processer af menneskelig bevægelse relateret til fysisk aktivitet og sport, der omfatter områderne human anatomi, fysiologi, neurovidenskab, biokemi, biomekanik, psykologi, historie og sociologi.

KURSER

Skolen for Kinesiologi, Sundhed og Atletik ved Irvine Valley College giver mulighed for studerende i begreberne livslang fitness og sundhed. Studerende udøver ikke kun motion, men også introduceres i emner relateret til motion som kroppens fysiologi, ernæring, skadeforebyggelse og sundhedsforbedring. Programmet tjener alle elever, uanset alder, fitnessniveau eller tidligere erfaring.

Klasser tilbydes i kardiovaskulær fitness, individuel / parret sport, intramurals, intercollegiate atletik, hold sport og fysisk træning. Skolen tilbyder også specialkurser til fysisk udfordrede personer, der søger korrigerende og rehabiliterende motion. Alle aktivitetsklasser er designet til ikke blot at sørge for fysiologisk udvikling, men også at uddanne eleverne om de principper, der er involveret i processen, og at introducere dem til de relaterede emner af ernæring, skadeforebyggelse og sundhedsforbedring.

MAJOR

Studerende, der ønsker at overføre til en fireårig institution med en major i kinesiologi, rekreative eller fritid studier bør konsultere et fakultet medlem i School of Kinesiology, Health and Athletics.

Dem, der søger arbejde i en industriel fitness / klub fitness indstilling rådes til at udforske fitness professionelle certifikat program. Dette etårige program er designet til at kvalificere eleverne til at fungere som personlige trænere, aerobic instruktører og / eller styrketræning instruktører. De, der forfølger dette program, vil blive uddannet i principperne om motion science, der gælder for fitness evaluering, motion anbefaling og anvendelse af passende øvelsesmetoder.

Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurser fra Irvine Valley College »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
2 år
Fuldtid
Price
46 USD
per enhed
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date