Associate of Science i medicinsk assistent specialist (online)

Key College

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Associate of Science i medicinsk assistent specialist (online)

Key College

Graduate med færdigheder samt viden. A "Practitioner" tilgang i læring giver færdigheder arbejdsgivere efterspørgsel!

Dette erhverv er hjertet og sjælen i det medicinske område. Healthcare er en af ​​kun få industrier i Amerika, der i øjeblikket vokser med tilgængelige karriere. Denne industri ville ikke lykkes uden hjælp fra medicinske assistenter. Der er behov for deres færdigheder i næsten ethvert aspekt af sundhedsområdet.

Dette program tilbydes 100% online, og kræver ikke de studerende til at rejse til USA.

HVAD medicinske assistenter GØRE?

Medicinsk Assistant Specialister kan give både direkte og ikke-direkte patientpleje ydelser til sundhedssektoren, og det er fagfolk til at gøre organisationen fungere mere effektivt, produktivt og professionelt.

Key College tilbyder et to track tilgang til Medical Administration Assistant grad: Administrativ eller Klinisk Administrative områder vil omfatte: Medicinsk datastyring, receptionen operationer, fakturering og kodning, bogholderi, interagere med forsikringsselskaber og Medicare, planlægning af aftaler, arrangere for tjenesteydelser, hilsen patienter, og mere.

Kliniske områder vil omfatte: Prepping klienter til læge undersøgelser, tapning, EKG s, injektioner, kontrol patienter i, vitale ledelse, fysiske eksamener, forklarer procedurer til patienter, og mere.

Karrieremuligheder for medicinsk assistent Specialister:

✓ Patient Care ✓ Hospices
✓ Hospitaler & klinikker ✓ Kiropraktik Centers
✓ Kirurgiske Centers ✓ HMO s & PMO s
✓ lægekonsultationer ✓ farmaceutiske virksomheder
✓ Rehabilitation Centers ✓ Forsikringsselskaber
✓ Physical Therapy Centers ✓ tandklinikker
✓ Plejehjem ✓ Veterinære Klinikker og mere

Se den gennemsnitlige årlige indkomst for medicinske assistenter i USA Her.

Krav

Kommende studerende skal udfylde et ansøgningsskema online eller via e-mail. Programmer, der tilbydes på Key College kræver en solid indsats for en vellykket afslutning. Derfor et interview på forhånd med en indlæggelser specialist giver fuld information om de krav, kurser og klasse startdatoer, deltidsarbejde, og beskæftigelsesmuligheder for kandidater. En vurdering af den studerendes interesser, baggrund og engagement vil forekomme under indlæggelser interview.

Alle ansøgere skal vurderes for det akademiske formåen og skal tale med den passende faglig vejleder til at vurdere den potentielle studerendes evne og engagement. Når alle ansøgningskrav er opfyldt, vil ansøgerne få besked straks med hensyn til deres optagelse status.

Startdato

Ny Startdato hver 6. uge! Næste start er Jan, 3. 2017.

Online Krav

Online studerende vil tage deres klasser fuldt online fra deres hjem nation, og vil ikke være forpligtet til at opnå en studerende visum, da de ikke vil blive bosiddende i USA. Udgifter til undervisning for internationale studerende er den samme som for hjemmehørende studerende.

Krav:

  • En bekræftet kopi af gymnasiet afskrift eller tilsvarende, hvis de er tilgængelige. Den studerendes underskrift på ansøgningen er en erklæring, der attesterer deres færdiggørelse af de høje krav school for at modtage et diplom. Eventuelle udenlandske udskrifter skal oversættes til engelsk af en certificeret oversætter på den studerendes regning.
  • Transfer studerende vil være forpligtet til at give kontrollen (dvs. officiel akademisk udskrift) af indskrivning fra en anden uddannelsesinstitution og verificere økonomisk støtte til at deltage i Key.
  • Bevis for engelsk sprogfærdighed: Ansøgere fra lande, hvor engelsk ikke er det første sprog, og ansøgere til hvem engelsk ikke er deres modersmål, skal demonstrere bevis for engelsk-sprogfærdighed via TOFL eller anden engelsk præstationsprøvning som vores kollegium indgangen eksamen.
  • College optagelsesprøve: Vi accepterer SAT score på 1200 eller en ACT sammensat score på 19 eller tilsvarende prøveresultater med dine udskrifter. Eller du kan også tage vores kollegium indgangen eksamen online.
  • Se hver grad til andre programspecifikke krav.
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Online
Start Date
Startdato
Jan. 2019
Duration
Varighed
2 år
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
225 USD
225 USD per Credit Hour
Information
Deadline
Locations
USA - USA Online
Startdato : Jan. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Jan. 2019
USA - USA Online
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen