Associate of Applied Science i sygepleje

Generelt

Program beskrivelse

Programbeskrivelse

Den toårige associerede grad i sygeplejeprogrammet (ADN) forbereder de studerende til indrejse i fagområdet sygepleje. Kandidater er parate til at levere sengelekture og relateret specialiseret sygepleje på hospitaler, hjem, klinikker og langtidsplejefaciliteter. Efter en vellykket afslutning af sygeplejeprogrammet er kandidater berettiget til licens som registrerede professionelle sygeplejersker. Avanceret placering i sygeplejeplanen er tilgængelig for licensierede praktiske sygeplejersker.128603_nurse-2141808_1920.jpg

Program læringsresultater

Efter vellykket afslutning af dette program vil en studerende:

 1. Demonter sikker, etisk, patientcentreret pleje med forskellige befolkninger over hele levetiden.
 2. Demonstrer teamwork og samarbejde for at opnå patientpleje af høj kvalitet.
 3. Brug evidensbaseret praksis i levering af sundhedsydelser.
 4. Brug teknologi- og sikkerhedstiltag for kontinuerligt at forbedre kvaliteten af sundhedsvæsenet.
 5. Demonstre de kompetencer, der er nødvendige for et vellykket resultat på statslicenseksamen (NCLEX).

Programkrav

Generelle krav til uddannelse - 17 point

Studerende er forpligtet til at opfylde et vist antal point inden for de specifikke kategorier vist nedenfor. Hvor specifikke kurser ikke er opført inden for disse kategorier, skal kurser vælges fra listen over SUNY generelle uddannelseskurser.

Grundlæggende kommunikation (3 point)

 • ENG 101 - Skrivning og forskning

Matematik (3 point)

 • MATH 117 - Kvantitativ begrundelse i college eller en matematikklasse på højere niveau.

Naturvidenskab (8 point)

 • BIOL 121 - Anatomi og fysiologi 1 (og lab)
 • BIOL 123 - Anatomi og fysiologi 2 (og lab)

Samfundsvidenskab (3 point)

 • PSYCH 101 - Generel psykologi

Gradskrav - 47 point

 • Sygeplejerske 102 - Doseringsberegninger for sygeplejersker
 • NUTR 109 - Ernæring til sundhedspleje
 • ADN 120 - ADN-Sygepleje 1, Grundlæggende om sygepleje (og laboratorium og klinisk undersøgelse)
 • ADN 131 - ADN-Sygepleje 2, Psykisk sygeplejepleje / moderskabssygning (og laboratorium og klinisk undersøgelse)
 • ADN 221 - ADN-sygepleje 3 (og laboratorie- og klinisk undersøgelse)
 • ADN 231 - ADN-sygepleje 4 (og klinisk undersøgelse)
 • BIOL 202 - Farmakologi (til sygeplejersker)
 • BIOL 221 - Generel mikrobiologi (og lab)

Minimum samlede kredit - 64

Krav og trin til sygeplejeadmission

Trin 1: Bekræft påkrævet kursusarbejde

ATI TEAS-eksamen er et påkrævet trin i optagelsesprocessen til sygeplejeprogrammet. Før de studerende skal tilmelde sig eksamen, skal de følgende krav være gennemført:

 • Der kræves tre års biologi og kemi i gymnasiet (med laboratorier) sammen med to års matematik i gymnasiet inklusive Algebra. Hvis den studerende ikke har bevis for gymnasiekurser, skal tilsvarende kursusarbejde på college-niveau afsluttes med en karakter på ”C” eller bedre.
 • Westchester Community College placeringsprøver og alle nødvendige korrigerende kurser i læsning, skrivning og matematik (eller engelsk-og matematikuddannelser på college-niveau afsluttet med en karakter på "C" eller bedre) skal afsluttes. For at afslutte placeringstestene, skal du kontakte WCC Testing Center efter ansøgning til kollegiet.

Trin 2: Ansøg på kollegiet

 • Udfyld en ansøgning om collegeoptagelser.
 • Kontroller ansøgningsfristens datoer for efterår og forårssemestre.
 • Gennemgå indtjekningslisten for ansøgning til Westchester Community College .

Trin 3: Ansøg om sygeplejeprogrammet

 • Når de er accepteret på kollegiet og alle forudsætninger er komplette, skal studerende tage ATI TEAS-eksamen for at blive taget i betragtning til sygeplejeprogrammet.
 • Kontakt Kontoret for Admissions beliggende på 2. sal i Administration Building på admissions@sunywcc.edu eller 914-606-6735 for at få oplysninger om ATI TEAS eksamen.
 • Studerende, der er interesseret i at ansøge om sygeplejeprogrammet, opfordres kraftigt til at deltage i en sygeplejerskeinformation for detaljerede oplysninger. Besøg www.sunywcc.edu/nursinginfo for datoer, tidspunkter og placeringer.

Yderligere programnotater

 1. For at kunne fortsætte i programmet skal studerende i sygeplejepensum pensum tjene en mindsteklasse på "C" på hvert ikke-sygeplejekurs. Hvert sygeplejekurs i læseplanen skal bestås med en mindstekarakter på "C". Der skal opnås et minimum GPA på 2,0 ved udgangen af hvert semester for at forblive i programmet og til eksamen.
 2. Studerende i semester 1 skal bestå NURSE 102-doseringsberegninger for sygeplejersker med en karakter på "C" eller bedre for at gå videre til semester 2. Også i semester 1 skal studerende bestå en midt-semesters doseringsberegningseksamen med en score på 90% efter to forsøg på at administrere medicin i den kliniske indstilling. I løbet af første halvdel af semestre 2, 3 og 4 administreres en test til løsning af problemer i "Doseringer og løsninger af medicin." For at kunne fortsætte i programmet skal studerende bestå testen med en score på 90% i ADN 131 ADN-sygepleje 2, mental sundhedssygeplejerske / moderskabssygning (og laboratorie- og klinisk undersøgelse) og 95% i ADN 221 ADN-sygepleje 3 (og laboratorie- og klinisk undersøgelse) og ADN 231 ADN-sygepleje 4 (og klinisk undersøgelse) på to forsøg.
 3. ADN 131 ADN-sygepleje 2, mental sundhedssygepleje / moderskabssygning (og laboratorium og klinisk undersøgelse) har to komponenter:
  ADN 2 (A) Forældre-børns sundhed
  ADN 2 (B) Psykisk sygepleje
  Hvert kursus skal bestås med en mindstekarakter på "C" for at gå videre til ADN 221 ADN-Sygepleje 3 (og Lab og klinisk undersøgelse).
 4. Studerende, der mislykkes i et semester, eller som trækker sig ud af programmet, vil blive taget i betragtning af fakultetet for endnu en mulighed for at gennemføre programmet.

Sundhedskrav

Forud for optagelsen i programmet forelægger hver studerende resultaterne af en fysisk undersøgelse, laboratorieundersøgelser og dokumentation på blanketter, der er leveret af kollegiet, til universitetets sundhedskontor. Andre krav inkluderer baggrundskontrol og narkotikascreening.

Påkrævet screening

Studerende optaget i dette program skal gennemføre en succesrig kriminel baggrundskontrol og narkotikascreening forud for de kliniske kurser. Se programmets studieplan for yderligere oplysninger om tidsplanen og proceduren for udfyldelse af disse krav.

CPR-certificering

Den studerende skal have en 2-årig certificering i et CPR-sundhedsudbyderkursus ved indgangen til programmet. Den studerende er ansvarlig for at forny CPR-certificeringen, hvis den udløber i løbet af programmet. Se Curriculum Formand for en liste over ressourcer til HLR-kurser.

Klinisk praksis

Klinisk praksis er en integreret del af alle sygeplejekurser. Derfor forventes deltagelse på alle kliniske laboratoriesessioner. En studerende, der har haft to eller flere fravær, skal dukke op for fakultetet for at bestemme passende handling, som kan omfatte karakternedsættelse eller afskedigelse fra programmet. Transport til kliniske agenturer er den studerendes ansvar. Malpractice forsikring skal udføres af alle studerende gennem hele programmet.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Westchester Community College is more than just the county’s largest educational institution. It is a living, breathing part of Westchester that goes beyond the influence of a typical college and affe ... Læs mere

Westchester Community College is more than just the county’s largest educational institution. It is a living, breathing part of Westchester that goes beyond the influence of a typical college and affects the lives of all who enter its doors. Minimer