Associate of Applied Science in Veterinary Technology

Generelt

Program beskrivelse

AAS i veterinærteknologi giver studerende undervisning i klassen og kliniske oplevelser, der er nødvendige for at udføre effektivt som veterinærteknikere. Læreplanen er designet til at give de nødvendige legitimationsoplysninger for studerende til at deltage i den veterinære tekniker National Exam (VTNE), samt opfylde New York State Uddannelse krav til professionel licens som en veterinær tekniker.

Læreplanen for AAS i veterinærteknologi er konstrueret til at omfatte Læreplan og væsentlige opgaver (didaktisk og psykomotorisk) krævet og anbefalet af Komitéen for Veterinærtekniker Uddannelse og Aktiviteter / American Veterinary Medical Association (CVTEA / AVMA). Der er lagt særlig vægt på tilrettelæggelse og præsentation af fagområder, så de passer til timerne med klasselæringsinstruktioner og kliniske oplevelser.

AAS afspejler et terminaluddannelse, som vil give de nødvendige legitimationsoplysninger til at tage Veterinærtekniker National Exam (VTNE) og opfylde New York State Uddannelseskrav til professionel licens som veterinærtekniker. Licensierede veterinærer og veterinærteknikere, der tjener som fakultet og personale i Medaille's Veterinary Technology Department, har været medvirkende til at designe og skrive AAS in Veterinary Technology.

Dette nyskabende program giver et pædagogisk og veterinær tekniker licens mulighed for de ansatte i nogle kapacitet i en dyrlægepraksis eller anden karriere Pathway og som ønsker at blive en professionel veterinær tekniker.

For at studere med en Associate in Applied Science grad skal studerende gennemføre alle obligatoriske kurser med ikke mindst et samlet 2,0 (C) gennemsnit og ikke mindre end et 2,0 (C) gennemsnit i kurser i veterinærteknologi. Majors i dette program må ikke tage et kursus i veterinærteknologi som en bestået / ikke bestået. Veterinærteknologiprogrammet kræver studerendes tid ud over planlagt klasse for kliniske oplevelser i løbet af ugen og krævede laboratoriesessioner i weekenderne. Rejser til og fra undervisningsprogrammer, der holdes uden for Rochester Campus, såsom husdyrlaboratorier, kræver yderligere studerendes tid.

124047_5ee5dc414f4fad0bffd8992cc02f3e7a1338d8f85254764b702a7fd79045_1280.jpg12019 / Pixabay

Hvad kan du gøre med denne grad?

Medaille kandidater kan forfølge beskæftigelse i:
 • Veterinærklinikker
 • Dyrehospitaler
 • Dyrehospitaler
 • Akvarier
 • Zoologiske haver
 • Kennel
 • Biomedicinske forskningsfaciliteter

Medaille passer dit liv

På Medaille College forstår vi udfordringerne ved at være en arbejdende voksen med høje karriere ambitioner. Det er derfor Medaille's Adult

 • Personlig support.
 • Garanterede klasser.
 • Samarbejdsmæssigt læringsmiljø.
 • Økonomisk støtte og stipendier er tilgængelige.
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Medaille College is a private, nonsectarian four-year college with campuses in Buffalo, Rochester and online. Medaille focuses on your success as a student and as a future professional by offering und ... Læs mere

Medaille College is a private, nonsectarian four-year college with campuses in Buffalo, Rochester and online. Medaille focuses on your success as a student and as a future professional by offering undergraduate and graduate degree programs in hands-on, practitioner-based learning environments on campus and in the Western New York community. Minimer
Bøffel , Rochester + 1 Mere Mindre