close

Filtre

Se resultater

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Detroit

En Associate of Applied Science er en attraktiv grad for studerende, der ønsker at fokusere på et specialiseret studieområde. I modsætning til andre bachelorprogrammer har en AAS tendens til at indebære få liberal arts kurser.Fjernundervisning er en metode til at levere undervisning til elever, der ikke er fysisk til stede på campus. Forskellige undersøgelser har vist, at fjernundervisnin… Læs mere

En Associate of Applied Science er en attraktiv grad for studerende, der ønsker at fokusere på et specialiseret studieområde. I modsætning til andre bachelorprogrammer har en AAS tendens til at indebære få liberal arts kurser.

Fjernundervisning er en metode til at levere undervisning til elever, der ikke er fysisk til stede på campus. Forskellige undersøgelser har vist, at fjernundervisning programmer kan være så effektiv som konventionelle klasseværelse programmer sommetider endda bedre!

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Detroit er kendt for at være centrum for bilindustrien i USA. Det har meget nydt fra statslige programmer i de seneste år med henblik på at genoplive den amerikanske bilindustri, som var på randen af ​​kollaps.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Detroit. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Detroit. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Detroit og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Detroit og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Detroit direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
Henry Ford College
Detroit, USA

HFC Sygeplejeprogrammet er designet til at forberede kandidater til at være omsorgsfulde, medfølende sygeplejersker. Det forbereder enkeltpersoner til at arbejde som entry-lev ... +

HFC Sygeplejeprogrammet er designet til at forberede kandidater til at være omsorgsfulde, medfølende sygeplejersker. Det forbereder enkeltpersoner til at arbejde som entry-level registrerede sygeplejersker. HFC er det første associerede uddannelsesprogram i Michigan, et af syv sådanne programmer i nationen. -
Associate of Applied Science
Fuldtid
2 år
Engelsk
11 Maj 2021
på universitet
Online
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her

Relaterede studieområder