Filter
Associate of Arts
Studietype: alle Hastighed: alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En associeret af kunst er en grad, der kræver to års skolegang; det kan være en pædagogisk springbræt for dem, der ønsker at starte i retning af højere uddannelse. Optjening en AA kan give de studerende yderligere uddannelse og erfaring for deres valgte karriere.

Studerende, der ønsker at blive med i sygeplejersken som sygeplejerske, kan studere sygepleje. Dette studieområde tager sigte på forebyggelse af sygdomme, lindring af lidelse, advocacy for patienter, behandling af skader og fremme af sundhedstips.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Sygepleje

Santa Fe College

Dette program giver dig de grundlæggende krav til overførsel til et kollegium eller universitet som junior for at fuldføre en bachelorgrad. Du er ansvarlig for at fuldfør ... [+]

Programoversigt

Dette program giver dig de grundlæggende krav til overførsel til et kollegium eller universitet som junior for at fuldføre en bachelorgrad. Du er ansvarlig for at fuldføre adgangskravene til universitetet for at overføre.

Din associerede grad vil også indeholde krævede kurser i generel kritisk tænkning, eller med andre ord den liberale kunst. Den liberale kunst omfatter kurser i ting som engelsk, humaniora og kunst, samfundsvidenskab og videnskab og matematik.

Associate of Arts (AA) grad er en toårig liberal arts grad designet til den studerende, der har til hensigt at overføre til en bacheloruddannelse. Du tjener ikke en AA i en bestemt majoritet; Du har dog mulighed for at spore mod en bestemt kandidat ved et universitet ved at vælge et relateret rådgivningsspor på Santa Fe College. Hvis du ikke kan se et spor rettet mod den ønskede overføringsmappe, kan du vælge General Studies og tale med din akademiske rådgiver.... [-]

USA Gainesville
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk