Associate Degree i Medicinsk Laboratorium Technology

Hvis du har en interesse i, hvordan den menneskelige krop fungerer, og et ønske om at hjælpe andre, kan vores Medical Laboratory Technician program for dig. Medicinske teknikere indsamle, behandle og analysere blod, urin, kropsvæsker, celler og væv i det menneskelige legeme. Resultater fra disse analyser bistå læger i diagnosticering, pleje og behandling af patienten.

I dette program, kan du lære at bruge en bred vifte af udstyr og metoder i hæmatologi, mikrobiologi, klinisk kemi, immunoserology og immunohematology. Efter eksamen, skal du bestå en national eksamen og få licensure før de søger ansættelse som laborant.

Lær at bruge den nyeste teknologi på sundhedsområdet og arbejde hen imod din nye karriere som medicinsk tekniker.

Hvor lang tid vil det tage mig at gennemføre dette program?

Programmet er designet til at tage 88 uger at gennemføre. Af dem, der afsluttede programmet i 2013-2014, % færdig i 88 uger. Færre end 10 elever afsluttede dette program i 2013-14. Det antal, der sluttede inden for den normale tid

Hvad er mine chancer for at få et job, når jeg opgraderer?

Jobbet placering sats for studerende, der afsluttede dette program er %. Vi er forpligtet til at beregne disse oplysninger; men på grund af privatlivets fred, kan vi ikke levere disse data.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 6 flere kurser fra Southern Technical College »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
88 uger
Fuldtid
Price
41,442 USD
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date