Associate grad i sygepleje

Nutidens sygeplejersker spiller en afgørende rolle i sundhedsvæsenet. Mennesker med behov for lægehjælp afhængige sygeplejersker ikke kun for deres omfattende sygepleje viden, men også for deres støtte og omsorgsfulde natur. Hvis du har en naturlig tilbøjelighed til at hjælpe andre og et ønske om at arbejde på sundhedsområdet, vores Associate grad i sygepleje er for dig.

Denne fuldtids-program kan være afsluttet i mindre end to år, og er godkendt af Florida bestyrelsen Nursing. I sygepleje program, kan du modtage specialuddannelse i kritisk pleje eller perioperativ sygepleje. Efter eksamen, vil du være berettiget til at tage det nationale råd Licensing Exam (NCLEX-RN) for at blive en registreret sygeplejerske. Efter at have passeret eksamen, kan du søge beskæftigelse i en række forskellige indstillinger sundhedsydelser, herunder hospitaler, lægens kontorer og mere.

Hvor lang tid vil det tage mig at gennemføre dette program?

Programmet er designet til at tage 77 uger at gennemføre. Af dem, der afsluttede programmet i 2013-2014, 61% færdig i 77 uger.

Hvad er mine chancer for at få et job, når jeg opgraderer?

Jobbet placering sats for studerende, der afsluttede dette program er 75%.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 6 flere kurser fra Southern Technical College »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
77 uger
Fuldtid
Price
47,654 USD
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date