Associate Degree i diagnostisk medicinsk Sonography

Nutidens sundhedspersonale stole på high-tech udstyr til at diagnosticere og behandle patienter effektivt. I vores Diagnostic Medical Sonography Associate Degree program, kan du lære at udnytte styrken af ​​teknologi og få de færdigheder, det tager at finde en udfordrende og givende nye karriere.

Sonography kurser i dette program giver et fundament i sonografi og omfatter en lang række sonography teknikker, såsom ultralyd instrumentering, gynækologisk sonografi, og embryonale og føtale sonografi. Dette program omfatter også en externship designet til at give dig værdifuld erfaring på området - oplevelse, du kan stole på som du gå i gang med din nye karriere.

En ny karriere venter! Kontakt Southern Technical College for at lære, hvorfor vi skiller sig ud blandt colleges i Florida, og hvordan vi kan hjælpe dig med at arbejde hen imod en karriere på sundhedsområdet i vores Diagnostic Medical Sonography Associate Degree program!

Hvor lang tid vil det tage mig at gennemføre dette program?

Programmet er designet til at tage 88 uger at gennemføre. Af dem, der afsluttede programmet i 2013-2014, *% færdig i 88 uger.

  • Færre end 10 studerende gennemført dette program i 2013-14. Det antal, der sluttede inden for den normale tid er blevet tilbageholdt for at bevare fortroligheden af ​​de studerende.

Hvad er mine chancer for at få et job, når jeg opgraderer?

Jobbet placering sats for studerende, der afsluttede dette program er %. Denne institution er i øjeblikket ikke forpligtet til at beregne en jobformidling sats for programmet fuldførte.

Program undervist i:
Engelsk

Se 6 flere kurser fra Southern Technical College »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
88 uger
Fuldtid
Price
39,200 USD
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date