Associate Degree i Medicinsk hjælpes

Southern Technical College s Associate Degree i Medicinsk hjælpes kan hjælpe dig med at forberede en karriere på sundhedsområdet. For mange, der arbejder på sundhedsområdet er ikke bare en drøm - det er et kald. Hvis dette lyder som dig, vores Medicinsk hjælpes Associate grad program er en fantastisk måde at komme i gang på sundhedsområdet.

Dette Medicinsk hjælpes program er designet til at udsætte dig for både de administrative og kliniske aspekter af en sundhedsfaglig miljø, og omfatter kurser i medicinsk teori og terminologi, kliniske procedurer, medicinsk fakturering og anatomi og fysiologi. Medicinske assistenter arbejder tæt sammen med læger og er ofte det vigtigste punkt i kontakt med en patient. Medicinske assistenter spiller en vigtig rolle i en veldrevet medicinsk kontor og har en bred vifte af ansvarsområder.

I dette Medicinsk hjælpes program, vil du deltage i kliniske laboratorieøvelser, hvor du kan anvende den viden, du har lært og bygge virkelige verden færdigheder til nutidens arbejdsgivere. Du vil også deltage i en obligatorisk externship, som byder på yderligere muligheder for at anvende lærte færdigheder og kompetencer. Vores hands-on medicinsk assistent uddannelse vil adskille dig fra dine kammerater og hjælpe med at give dig den oplevelse at lykkes i en ny medicinsk bistå karriere.

Efter en vellykket afslutning af Medicinsk hjælpes Associate grad program, kan kandidater forfølge entry-level beskæftigelse som medicinske assistenter med private læger, sundhedsklinikker og andre sundhedsfaciliteter. Kandidater i dette program kan også gælde for sidde for Registreret Medical Assistant (RMA) eller nationale Certified Medical Assistant (NCMA) certificering eksamener.

Den Medicinsk hjælpes uddannelsen

  • Kan være afsluttet i ca. 18 måneder.
  • Består af hands-on instruktion fra erfarne fagfolk.
  • Tilbyder fleksibel planlægning. Morgen, eftermiddag og aften klasser til rådighed.
  • Obligatorisk externship der giver dig mulighed for at anvende lærte færdigheder og kompetencer.

Karrieremuligheder efter endt uddannelse

  • medicinsk assistent
  • Bioanalytikeren
  • Hospitalsindlæggelser assistent
  • Kiropraktik Assistant

Hvis du er interesseret i at lære mere om, hvordan du tjene din Associate Degree i Medicinsk hjælpes, og om det sydlige Technical College er et godt match for dig, udfylde formularen på denne side for at modtage mere information. Eller ring nu for at tale med en kyndig repræsentant.

Program undervist i:
Engelsk

Se 6 flere kurser fra Southern Technical College »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
72 - 88 uger
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date