Associate Degree i Health Information Management

Sæt dit præg på sundhedsområdet og blive en afgørende del af et team ved at tjene din Associate grad i Health Information Management. Under dette program, kan du lære om de mange aspekter af sundhedsydelser, herunder kodning og fakturering, fortrolighed, elektroniske patientjournaler, menneskelige ressourcer, privatlivets fred, og kvalitetsstyring.

Som kandidat i vores Health Information Management grad program, vil du være i stand til at udføre opgaver nutidens arbejdsgivere brug for, såsom kodning, fakturering og journal vedligeholdelse. Ved afslutningen af ​​programmet, kan du være klar til en medicinsk kontor job med hospitaler, ambulante pleje indstillinger, forsikringsselskaber kontorer og advokater kontorer. Du vil også modtage kvalitet undervisning i avanceret virtuelle laboratorium teknologi, og du vil blive forpligtet til at tage specialiserede kurser som ICD-10-CM kodning og hospital kodning.

Hvis du ønsker at finde en ny karriere på sundhedsområdet, vores online-program i Health Information Management giver et godt udgangspunkt.

Hvor lang tid vil det tage mig at gennemføre dette program?

Programmet er designet til at tage 88 uger at gennemføre. Af dem, der afsluttede programmet i 2013-2014, 31% færdig i 88 uger.

Hvad er mine chancer for at få et job, når jeg opgraderer?

Jobbet placering sats for studerende, der afsluttede dette program er 73%.

Program undervist i:
Engelsk

Se 6 flere kurser fra Southern Technical College »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
88 uger
Fuldtid
Price
35,800 USD
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date