HEALTHCARESTUDIES

De bedste universiteter og handelshøjskoler i Armenien

En Bachelor of Arts er en bachelor-grad, der kan tildeles studerende efter ca. fire års dedikeret studier. Mange studerende bruger denne grad som udgangspunkt inden for videregående uddannelse, vælger at forfølge en kandidatgrad i et beslægtet område efter endt BA.

Online læring eller e-læring er den proces at lære at bruge forskellige typer af medier, der leverer tekst, lyd, billeder, animation og streaming video. Den eksisterer mange e-læreprocesser til at udbrede den viden og lære uden grænser.

Armenien har et højt bjerg klima med inspiration fra Middelhavet. I løbet af året, er armenske kulturelle traditioner fastholdes i de festlige perioder. Landet er mest kendt for turisme. Studerende eller turister vil bemærke en inspirerende blanding af civilisationer og kulturer gør dette europæiske land virkelig unik og et gunstigt miljø for læring.

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Armenien, . Spar tid, Find informasjon og kontakt skolerne med bare 3 klik her.

1 Resultater i Kandidat, Armenien, Online Filter

BA i apotek

Eurasia International University
BA
<
Fuldtid
<
4 år
Armenian
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Formålet med BA i pharmacy akademisk program er at forberede kvalificerede og professionelle farmaceuter godt udstyret med dybtgående praktisk og teoretisk viden. Vores progra ...

Læs mere