Søg her for bachelorer grader universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Canada.

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Canada tilbyder bachelorer programmer.

Master

En Bachelor of Arts er en grad, der kan optjenes i omkring fire års fuldtidsstudium. Studerende, der forfølger en BA er typisk interesseret i at arbejde inden for områderne sprog, medier, kommunikation, og den udøvende og digital kunst.

Canada er det bedste land til at forfølge din videregående uddannelse, hvis du er en interaktiv person. Næsten hver etnisk gruppe er repræsenteret i Canada og dermed er det 'sa multikulturelle samfund. Sprogbarrieren er ikke et problem for udenlandske studerende, da Canada betragtes som verdens 's leder i sprogundervisning.

Universiteter for bachelorgrad i Canada. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Canada her.

Læs mere

Bachelor Of Arts I Musikterapi

Canadian Mennonite University
på universitet Fuldtid September 2017 Canada Winnipeg

Kan synge "Dette lille lys i Mine" virkelig hjælpe nogen genlære at tale, efter at være blevet skudt i hovedet gennem Brocas område? Hvordan kan musik-baserede interventioner forbedrer Alzheimers patienter 'funktion og livskvalitet? Kunne musik være et levedygtigt alternativ til lægemidler eller andre former for terapi i behandling humørsvingninger? Hvordan musik påvirker udviklingen hos børn? [+]

. Kan synge "Dette lille lys i Mine" virkelig hjælpe nogen genlære at tale, efter at være blevet skudt i hovedet gennem Brocas område? Hvordan kan musik-baserede interventioner forbedrer Alzheimers patienter 'funktion og livskvalitet? Kunne musik være et levedygtigt alternativ til lægemidler eller andre former for terapi i behandling humørsvingninger? Hvordan musik påvirker udviklingen hos børn? Hvis nogen af ​​disse spørgsmål interesserer dig, overveje at indskrive i CMU musik terapi program, akkrediteret af den canadiske forening for Musikterapi (CAMT). Dette program er designet til studerende interesseret i en karriere i musikterapi. Musik terapeuter bruger musik i en dygtig, systematisk måde at fremme positive ændringer i det mentale, fysiske, følelsesmæssige, eller åndelig funktion af enkeltpersoner og grupper. Beskæftigelsesmuligheder for musikterapeuter eksisterer i mental sundhed faciliteter, plejehjem, hospitaler, skoler, bofællesskaber, og mange andre indstillinger. Samt mange musikterapeuter udvikle deres egne private praksis. Musikterapeuter forventes at være dygtige og alsidige musikere med en solid forankring i studiet af normal og unormal menneskelig udvikling ud over deres musik terapi færdigheder. Ud over de færdigheder og teknikker til musikterapi, studerende på CMU få en forståelse af spiritualitet, etik og rådgivning, uvurderlig til en karriere i enhver pleje erhverv. CMU musikterapi program er akkrediteret af den canadiske forening for Musikterapi (CAMT). Det betyder, at CMU studerende kan ansøge om CAMT-godkendte praktikpladser, og kan ansøge om national godkendelse af CAMT når de har afsluttet deres bachelor of Music Therapy studier. Studieafgifter CAD 13000 / år CAD 15000 / år (Internationale studerende) [-]