close

Filtre

Se resultater

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Kingston

En bachelorgrad er en pædagogisk forudsætning for visse karriere i kunst og humaniora samt i samfundsvidenskab, som økonomi, politik og psykologi. kan tage tre til fire år Optjening en BA, afhængigt af de studerendes præstation.Online læring refererer til brug af elektroniske medier og informations-og kommunikationsteknologi (IKT) i undervisningen. Med online-læring man har fleksibilitet… Læs mere

En bachelorgrad er en pædagogisk forudsætning for visse karriere i kunst og humaniora samt i samfundsvidenskab, som økonomi, politik og psykologi. kan tage tre til fire år Optjening en BA, afhængigt af de studerendes præstation.

Online læring refererer til brug af elektroniske medier og informations-og kommunikationsteknologi (IKT) i undervisningen. Med online-læring man har fleksibilitet til at få adgang til deres studier på ethvert tidspunkt og fra hvor som helst de kan logge på.

Jamaica er en ø land beliggende i det Caribiske Hav, der består af tredjestørste ø i Greater Antiller.

Den største by i Jamaica, er Kingston er kendt for sin gode vejr og gode levevilkår. Denne hovedstad har nogle af god teknologi og it-institutioner som University of Technology og University College of The Caribbean.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Kingston. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Kingston. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Kingston og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Kingston og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Kingston direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
University of the Commonwealth Caribbean - UCC Global Campus
New Kingston, Jamaica

Ved at forfølge din bachelorgrad i sundhedsadministration fra University of the Commonwealth Caribbean Global Campus (UCCGC) kan du tjene en uddannelse inden for et felt, der ... +

Ved at forfølge din bachelorgrad i sundhedsadministration fra University of the Commonwealth Caribbean Global Campus (UCCGC) kan du tjene en uddannelse inden for et felt, der er dedikeret til at forbedre livene for nuværende og potentielle patienter. Når du tjener din Bachelor of Arts i Health Care Administration grad, forbereder du dig på at forfølge en række forskellige sundhedsadministrationsstillinger. Hvis du brænder for at hjælpe andre med dine administrative færdigheder, men ikke nødvendigvis ønsker at blive læge, så overvej at forfølge en grad i sundhedsadministration. -
BA
Fuldtid
Deltid
4 år
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her

Relaterede studieområder