Filter
BA
Sydafrika Studietype: alle Hastighed: alle

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Sydafrika tilbyder bachelorer programmer.

En bachelorgrad er en pædagogisk forudsætning for visse karriere i kunst og humaniora samt i samfundsvidenskab, som økonomi, politik og psykologi. kan tage tre til fire år Optjening en BA, afhængigt af de studerendes præstation.

Sydafrika officielt Republikken Sydafrika er et land beliggende på den sydlige spids af Afrika. Den er opdelt i ni provinser. Sydafrika er ikke kun en hoppe fra punkt, er det i sig selv en fantastisk destination rig på kultur, fauna og flora og historie.

Universiteter for bachelorgrad i Sydafrika. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Sydafrika her.

Læs mere Minimer

resultater fundet

University of Johannesburg

Kursets indhold for Honours program omfatter Forskning Metodologi, Idræt Practice, Exercise Science Sport Vision, sport Psykologi og Fysiologi. ... [+]

Kursets indhold for Honours program omfatter Forskning Metodologi, Idræt Practice, Exercise Science Sport Vision, sport Psykologi og Fysiologi.

Adgangskrav

En tre-årig grad i Human Movement Studies.

Kontaktdetaljer

Navn: Hr AJJ Lombard Tel: 011 559 6965 / E-mail: rianl@uj.ac.za

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Kursets indhold for Honours program omfatter Forskning Metodologi, Biokinetics Practice, Ortopædisk Rehabilitering, kronisk Motion, Klinisk Trænings Science betingelser, ... [+]

Kursets indhold for Honours program omfatter Forskning Metodologi, Biokinetics Practice, Ortopædisk Rehabilitering, kronisk Motion, Klinisk Trænings Science betingelser, Patofysiologi, fysiologi og fysisk Wellness.

Adgangskrav

En tre-årig grad i Human Movement Studies.

Kontaktdetaljer

Navn: Prof L Lategan Tel: 011 559 6966 / E-mail: leonl@uj.ac.za

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk