HEALTHCARESTUDIES

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Friedrichshafen

En Bachelor of Arts er en bachelor-grad, der kan tildeles studerende efter ca. fire års dedikeret studier. Mange studerende bruger denne grad som udgangspunkt inden for videregående uddannelse, vælger at forfølge en kandidatgrad i et beslægtet område efter endt BA.

Online læring refererer til brug af elektroniske medier og informations-og kommunikationsteknologi (IKT) i undervisningen. Med online-læring man har fleksibilitet til at få adgang til deres studier på ethvert tidspunkt og fra hvor som helst de kan logge på.

Tyskland, officielt Forbundsrepublikken Tyskland er en føderal parlamentarisk republik i det vestlige og centrale Europa. Landet består af 16 stater, og dens hovedstad og største by er Berlin.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Friedrichshafen. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Friedrichshafen. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Friedrichshafen og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Friedrichshafen og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Friedrichshafen direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

1 Resultater i Kandidat, Friedrichshafen, Online Filter

Bachelor of Arts Medical Professionals

Diploma University of Applied Sciences
BA
<
Fuldtid
<
Deltid
<
5 semestre
Tysk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Fjernundervisning medicinske erhverv med kandidatuddannelsen Bachelor of Arts (BA) er designet som en ekstra erhvervsuddannelse til personer, der er aktive inden for sundhed, ...

Læs mere