HEALTHCARESTUDIES

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Heilbronn

En bachelorgrad er en pædagogisk forudsætning for visse karriere i kunst og humaniora samt i samfundsvidenskab, som økonomi, politik og psykologi. kan tage tre til fire år Optjening en BA, afhængigt af de studerendes præstation.

Online læring refererer til brug af elektroniske medier og informations-og kommunikationsteknologi (IKT) i undervisningen. Med online-læring man har fleksibilitet til at få adgang til deres studier på ethvert tidspunkt og fra hvor som helst de kan logge på.

Tyskland, officielt Forbundsrepublikken Tyskland er en føderal parlamentarisk republik i det vestlige og centrale Europa. Landet består af 16 stater, og dens hovedstad og største by er Berlin.

Heilbronn er en by i det nordlige Baden-Württemberg, Tyskland er kendt for sin vin industrien. Det er et afgørende økonomisk center inden for Heilbronn-Franken-regionen. Det har en befolkning på mere at 100.000 beboere. Heilbronn by har flere videregående uddannelsesinstitutioner.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Heilbronn. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Heilbronn. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Heilbronn og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Heilbronn og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Heilbronn direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

1 Resultater i Kandidat, Heilbronn, Online Filter

Bachelor of Arts Medical Professionals

Diploma University of Applied Sciences
BA
<
Fuldtid
<
Deltid
<
5 semestre
Tysk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Fjernundervisning medicinske erhverv med kandidatuddannelsen Bachelor of Arts (BA) er designet som en ekstra erhvervsuddannelse til personer, der er aktive inden for sundhed, ...

Læs mere