Biomedicinsk Teknik

Femte år studerende på Institut for Biomedical Engineering er vedligeholdelsen af ​​klassen CT maskine i afsnittet værksted under tilsyn af Dr. Den prestige Gud, Al-Mutairi

Udviklingen af specialiserede medikoteknik på det جامعة عمان الأهلية ved den begyndelsen af 2000/2001 skoleåret. Han var en af ​​tre discipliner, der undervises på Ingeniørhøjskolen ved University i Institut for Elektroteknologi i begyndelsen af ​​skoleåret 2002/2003 blev indført medicinsk ingeniørafdelingen at være en af ​​de afdelinger, der udgør Ingeniørhøjskolen. . Den College of Engineering har arbejdet hårdt, når der er udviklet til specialiseret medicinsk teknik undervisning, at planen for denne specialisering er forskellige og i overensstemmelse med den hurtige udvikling af medicinsk teknologi og kravene i det lokale marked og i nabolandene arabiske lande. Planen tog også hensyn til de behov, som kandidater, der vil arbejde inden for forskning eller adgang til videregående uddannelser i speciale.

besked

Opnåelse ekspertise i niveauet af kandidater i medikoteknik afdeling og forberede dem til at holde trit med den teknologiske udvikling, og levering af teknisk service for de institutioner i sundhedssektoren lokalt og regionalt.

mål

  • Udviklingen af ​​elevernes evner og udvikle deres færdigheder ved hjælp af moderne teknik.
  • Supplement arbejdsmarkedet engineering kadrer kvalificerede og professionelle folk med høj moral.
  • Holde sig ajour med den videnskabelige udvikling og den teknologiske udvikling i medicinsk ingeniørvidenskab.
  • Tiltrækning talent fra fremtrædende fakultet medlemmer.
  • Opret et forskningsmiljø opmuntrer fakultet medlemmer til videnskabelig forskning.
  • Udviklingen af ​​studieplan i overensstemmelse med de videnskabelige og teknologiske udvikling i arbejdsmarkedets behov.
  • Styrke partnerskabet med medicinske institutioner i lokalsamfundet.
Program undervist i:
Engelsk
Arabic

Se 6 flere kurser fra Al-Ahliyya Amman University »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date