Mange sygdomme kan behandles effektivt med medicin. Vores bacheloruddannelse er det første skridt i retning af at blive en allround farmaceutisk ekspert og en karriere i apoteket eller lægemiddelforskningslaboratoriet.

Vores Bacheloruddannelse i Pharmacy kombinerer kemi med biologi og medicin. Enkelt sagt vil du lære, hvad medicin er, hvordan de fungerer, og hvordan de udvikles og administreres. Du vil lære om human (pato) fysiologi og apotekets rolle i søgen efter nye forbindelser for at forebygge, standse eller helbrede sygdom. Baseret på en stærk forskningstradition giver vores tværfaglige program et solidt videnskabeligt grundlag for studerende.

Hvis du er interesseret i sundhedspleje, indeholder programmet kurser om apotekets uundværlige bidrag til patientpleje. Hvis medicinsk forskning er mere din ting, vil programmet åbne døren til apotekets molekylære verden og hvordan du kan udforske det. Studerende kan vælge mellem valgfrie kurser for at individualisere deres programmer til deres egne interesser.

Vores bacheloruddannelse giver dig det faglige grundlag for at hjælpe dig på vej til at blive en alsidig sundhedspersonale. Du får værktøjerne til at bidrage til forbedret sundhedspleje gennem medicin og behandlinger skræddersyet til den enkelte patient.

Programstruktur

Vi tilbyder et omfattende udvalg af kurser for at introducere eleverne til de farmaceutiske videnskaber i videste forstand. Alle aspekter er dækket, herunder:

 • Rationelt lægemiddeldesign
 • Mekanismer for lægemiddelhandling
 • Analyse, levering og konstruktion af stoffer
 • Narkotika i praksis

Udover forelæsninger tilbyder vi omfattende praktisk træning i labkurser samt vejledte vejledninger. Vi implementerer de nyeste e-værktøjer i vores kurser. Ansigt til ansigt interaktion med studerende er vores prioritet! Som studerende i vores bachelorprogram vil du blive fortrolig med fremtidige karrieremuligheder ved aktiv deltagelse i igangværende forskningsprogrammer og besøg på både fællesskabs- og hospitalsapotek. Muligheden for at kigge bag kulisserne i medicinalindustrien vil blive tilbudt.

Studere i udlandet

 • Undersøgelse i udlandet er unaccommodated
 • Maks. 30 EC

(Binding) studievejledning

 • Mindst 45 EC i de første 12 måneder (bindende)

Du vil blive tilbudt studievejledning efter det første studieår. Du kan forvente et positivt resultat, hvis du har opnået mindst 45 ECTS-point (ud af i alt 60 ECTS, de fleste kursusafdelinger er 5 ECTS). Hvis du har optjent færre end 45 ECTS og udstedt et negativt resultat, vil du ikke få lov til at fortsætte med dit uddannelsesprogram.

Du modtager foreløbig studierådgivning i december for at sikre dig, at du ved, hvor du står. Kontakt venligst din studievejleder så hurtigt som muligt, hvis du har spørgsmål om BSA-systemet.

Adgangskrav

yderligere emne

Matematik, Fysik, Kemi,

Dette er blot en indikation af nødvendig baggrundskendskab. Adgangskortet afgør, om det specifikke indhold af denne / disse kurser opfylder adgangskravene til bachelorprogrammet, som du har ansøgt om.

tidligere uddannelse

Videregående uddannelse svarende til hollandsk førskoleuddannelse er påkrævet.

Dette er blot en indikation af det krævede generelle niveau af ansøgernes tidligere uddannelse.

Registreringsprocedure

Admissionsrådet beslutter, om du kan få adgang til bacheloruddannelsen. Ansøgninger evalueres løbende. Du behøver ikke at vente, indtil ansøgningsfristen gælder.

Sprogkrav

CAE (Cambridge English: Advanced)

Studieafgifter

EU / EØS

Ansøgningsfrister

EU / EEA studerende

Jobmuligheder

Vores program giver dig rigelig valgfrihed når det kommer til dine muligheder efter Bachelor. Du kan forfølge en kandidatgrad i vores sundhedsplejeorienterede, hollandsk-undervisede Pharmacy Master program, og blive uddannet som apoteket eller farmaceutisk videnskabsmand. Forskningsorienterede programmer tilbydes af Master of Medical Pharmaceutical Sciences (MPS) eller Master of Medical and Pharmaceutical Drug Innovation (MPDI).

En MPS eller MPDI grad vil forberede dig til en karriere inden for den farmaceutiske videnskab eller biomedicinske forskning, i den akademiske verden eller industri. Med en grundig viden om apotek og farmaceutiske videnskaber, vil du være bredt ansat.

Farmaceut

Som apotek vil du stræbe efter den bedst mulige sundheds- og patientpleje for hver enkelt person ved at hjælpe kolleger i sundhedspersonalet med at vælge de behandlinger der passer bedst til patientens behov. Fællesskabsfarmakere arbejder tæt sammen med praktiserende læger og har personlig kontakt med patienterne. Hospital apotekere fokuserer på specialiserede lægemidler, arbejder sammen med andre medicinske specialister og udfører ofte praksisorienteret forskning.

Forsker

Hvilke genetiske og / eller miljømæssige faktorer er den bagvedliggende årsag til en sygdom? Hvordan kan vi udvikle mere effektive lægemidler? Hvorfor reagerer nogle patienter på nye lægemidler, mens andre ikke gør det? Forskere inden for farmaceutisk forskning søger svar på disse og andre spørgsmål. Efter afslutningen af ​​en af ​​de ovennævnte kandidatuddannelser vil du være klar til at forfølge en karriere inden for farmaceutisk forskning.

Konsulent eller politibetjent

Sundhedsforsikringsselskaber og regeringen er blandt de interesserede i vores kandidater til stillinger som politibetjente, inspektører eller konsulenter.

Job eksempler

 • Apotheker / Pharmacist
 • Beleidsadviseur / Politisk rådgiver
 • Onderzoeker / forsker
 • Docent / Foredragsholder
Program undervist i:
Engelsk

Se 11 flere kurser fra University of Groningen »

Senest opdateret October 23, 2018
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 1, 2019
Duration
3 år
Fuldtid
Price
2,083 EUR
pr. år, EU / EØS studerende. € 12500 pr. År studerende uden for EU / EØS.
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 1, 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 1, 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date