BSN i Sygepleje (Makedonien School of Nursing ved University of Health Sciences Antigua)

Det Makedonien sygepleje-programmet er et treårigt program, der fører til Bachelor of Science i sygepleje (BSN). Den BSN program afspejler de læseplaner standarder af amerikanske sygeplejeskoler og følger retningslinjerne i den caribiske regionale Nursing Board. Studerende får fremragende træning fra højt credentialed sygepleje og andre fakultet. Kandidater kan øve i USA og Caribien samt andre dele af verden.

Hele programmet er brugt på campus i Antigua. Studerende gennemfører praktiske rotationer på Mount St. John Medical Center og andre statslige sundhedsfaciliteter i Antigua. Kandidater i programmet er berettiget til at tage nclex eksamen og Caribien Regional Board Undersøgelse for licensure som en RN.

Sygepleje School Adgangskrav

Caribbean Studerende

Caribbean Studerende skal have fem (5) GCEO niveau passerer med mindst karakteren C, eller fem (5) CXC General passerer med mindst karakteren III. Nødvendige kurser for indrejse omfatter engelsk sprog, matematik, kemi, en ekstra naturvidenskabeligt fag som biologi, og en anden generel emne.

USA og internationale studerende

USA og internationale studerende skal have tjent en studentereksamen med officielle udskrifter viser en vellykket gennemførelse af engelsk, matematik og kemi med mindst karakteren C. Vi anser en GPA på mindst 2,0.

Ansøgning Krav

  • Afsluttet online ansøgning
  • Officielle Afskrifter (CXC, GCE, GED)
  • Kopier af Akademisk Certifikater / Diplomer
  • Seneste pasfoto størrelse
  • Kopi af vielsesattest, hvis det er relevant
  • Første fire sider af gyldigt pas

Mangler

Studerende mangler en (1) af kernen forudsætning kurser kan drøfte sagen med dekanen for sygepleje.

Overfør Studerende

Personer, der ønsker at overføre fra andre institutioner vil følge den samme optagelse procedure som en ny elev. Hvis ansøgeren ønsker at overføre fra en anden School of Nursing, fagbeskrivelsen og en erklæring fra Skolen angiver status for den studerende på det tidspunkt, transfer / tilbagetrækning vil være påkrævet. Ansøgning om optagelse til Makedonien Sygeplejeskole, samt en officiel udskrift fra den tidligere sygeplejeskole er påkrævet. Evaluering af sygepleje kurser for pengeoverførsel overvejelse vil blive bestemt af Akademisk Udvalg for Makedonien Sygeplejeskole.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 1 flere kurser fra University of Health Sciences Antigua »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
3 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019