BSc (Hons) Sundhed og socialpleje med Foundation Year

Generelt

2 tilgængelige placeringer
Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Din karriere i vores pleje

Sundhed og social pleje vedrører tjenester, der er tilgængelige fra praktiserende læger inden for sundhedspleje og social pleje, der yder støtte til sundhedsvæsenet til en række individer med problemer, som udsatte individer står overfor og grupper som børn, ældre mennesker, personer med psykisk sygdom og handicap.

Hvorfor lave en sundheds- og socialpleje?

BSc (Hons) i sundhed og socialpleje leveres i samarbejde med University of Bolton, og leveres i fremragende undervisningsfaciliteter, der giver et stimulerende læringsmiljø, der både vil være spændende og mindeværdig.

Dette kursus giver dig muligheden for at udvikle de værdier, praksisfærdigheder og viden, der er nødvendig for en vellykket karriere i det globale sundheds- og socialplejemiljø.

Vores højt erfarne og dedikerede team vil lede dig i en udforskning af principperne om pleje, faglige værdier, holdninger og adfærd, etisk praksis i pleje, fremme fysisk og mental sundhed og følelsesmæssig velvære og beskytte og fremme mangfoldighed og inkludering.

Vores fokus er på at hjælpe dig med at blive en kyndig, medfølende og personcentreret plejeperson.

Gør en forskel i sårbare menneskers daglige liv ved at studere BSc (Hons) i sundhed og socialpleje.

Hvorfor Regent College London ?

  • Meget kyndige undervisere, der tilbyder gruppe og en-til-en-støtte, og sikrer, at du kan få adgang til den hjælp og råd, du har brug for for at få succes, når du har brug for det.
  • Gæstetalere fra industri og erhvervsliv, så du kan stille spørgsmål, deltage i debatten og drage fordel af deres viden, råd og vejledning.
  • Fleksible studiemuligheder, der inkluderer dagtimerne, aftenen og weekendplanerne, så du kan passe til din undersøgelse omkring dine personlige og / eller professionelle forpligtelser.
  • Små klasser, der sikrer, at du fuldt ud kan deltage og drage fordel af at modtage fuld opmærksomhed fra vores ekstraordinære undervisningsteam.
  • En central beliggenhed, der tilbyder fremragende bibliotek og IT-faciliteter, Wi-Fi og velindrettede undervisnings-, lærings- og studieområder i hjertet af Londons livlige vestlige ende.

Progression Opportunities

En grad i sundheds- og socialpleje ser på sundhed i dens brede kontekst og undersøger nutidige sundhedsspørgsmål. Der er en voksende efterspørgsel efter arbejdstagere inden for sundheds- og socialpleje, som ikke er begrænset af grænser og kan arbejde fleksibelt for at imødekomme de stadig mere komplekse behov for sundheds- og socialpleje hos enkeltpersoner, familier og lokalsamfund.

Denne grad vil også give dig mulighed for at udvikle en række nøgler, der kan overføres til brugbarhed, herunder skriftlige og mundtlige kommunikationsevner, it-færdigheder og evnen til at arbejde uafhængigt og i et team, forsknings- og dataanalyseevner og evnen til at yde støtte og vejledning.

Hvad kan jeg gøre med denne kvalifikation?

Denne grad vil give dig et godt fundament, så du kan arbejde i en bred vifte af lovbestemte, frivillige og uafhængige omgivelser, herunder lokale myndighedsteam, sundhedsfremme projekter, flygtninge og asyl service hospitaler, beskyttet indkvartering, hospicer og dagcentre og bolig plejeenheder.

Desuden er kandidater med sundhedsmæssig og social pleje baggrund også i en god position til at blive overvejet for karrierer inden for sundhedsuddannelse og sundhedsfremme, velfærd, sundhedsundersøgelse, samfunds mental sundhed og idriftsættelse og plejestyringstjenester.

Kandidater kan søge roller som serviceledere og koordinatorer, inden for fortalervirksomhed, uddannelse og erhvervsuddannelse, eller som teknikere og støttearbejdere, der hjælper børn og familier, ældre og handicappede, stofmisbrugere og mennesker med psykiske problemer.

Adgangskrav

  • UCAS-point: 48
  • Niveau 3: Ethvert fag er acceptabelt
  • GCSE'er: Fem i klasse C eller derover / grad 4 til 9
  • IELTS: 5,0 med ikke mindre end 4,5 i ethvert bånd (ikke-modersmål)

Hvis du ikke studerede GCSE'er / A-niveauer og har ikke-traditionelle adgangskvalifikationer eller relevant arbejdserfaring, vil vi med glæde overveje din ansøgning. Det kræves, at du deltager i en samtale som en del af optagelsesprocessen.

Hvordan leveres kurset?

Regent College London sigter mod at give aktuelle oplysninger til vores prospekt og websted på alle tidspunkter, men det kan lejlighedsvis være ude af stand til at køre et annonceret kursus af grunde til operationel levedygtighed og studerendes oplevelse. I tilfælde af at et kursus ikke er i stand til at køre eller kun er tilgængeligt på en anden campus, vil vi rådgive ansøgere og indskrevne studerende så hurtigt som muligt skriftligt. Ansøgere og studerende vil, hvor det er muligt, blive tilbudt et alternativt kursus eller studiecampus.

Senest opdateret May 2020

Om skolen

Regent College Higher Education is a leading provider of industry-related higher education. We are a diverse community active in promoting learning and education, with an established record of success ... Læs mere

Regent College Higher Education is a leading provider of industry-related higher education. We are a diverse community active in promoting learning and education, with an established record of success rates within UK Higher Education. You will experience an exciting time of study and interaction within an environment geared to draw the best from students, supported by a dedicated team of professionals at all levels who always put students first! Minimer
Wembley , London , London , Harrow , London + 4 Mere Mindre