BSc (Hons) i sygepleje - Voksen

Generelt

Program beskrivelse

Oversigt

Voksnepleje er et udfordrende og givende erhverv, der tilbyder en bred vifte af roller, der passe på mennesker og fremme sundhed.

Stirling er et fantastisk sted for dig at lære de moderne sygeplejefærdigheder, der er værdsat rundt om i verden. Vores kursus er godkendt af Nursing and Midwifery Council og har også modtaget flere kommendationer. Vi har vundet Student Nursing Times Awards i 2012, 2013, 2015, 2016, 2017 og 2018.

Præregistrering Nursing i Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet er ledet af en gruppe af verdensledende akademikere med stærke og etablerede forskningsregistre, ekspertise inden for sygepleje og et væld af førsteklasses publikationer. Vores akademiske og praktiske medarbejdere er forpligtet til at sikre, at vores studerende har den højeste kvalitet af elevoplevelsen.

Pleje er et dynamisk erhverv, og vi giver dig den træning og tillid, der er nødvendig for at arbejde i et komplekst sundheds- og socialpleje miljø. Du har den viden, færdigheder og egenskaber, der er nødvendige for at praktisere sikkert, medfølende, etisk og effektivt i en række moderne plejeindstillinger.

Vores bacheloruddannelse i sygepleje strækker sig over tre år, mens vores BSc (Hons) kursus over fire år. I deres sidste år afslutter Honours-studerende yderligere moduler, herunder en afhandling og deres NMC-obligatoriske endelige placering, opnåelse af registrering og deres Honours-grad ved udgangen af ​​år 4.

Top grunde til at studere hos os

# 1 Vi arbejder med NHS Forth Valley for at sikre, at vores kursus forbliver klinisk fremragende, og at du får den bedst mulige praktiske træning

# 2 Vi har modtaget flere anbefalinger fra Nursing and Midwifery Council, herunder for vores tætte samarbejdsrelationer med praksispartnere

# 3 Vores verdensledende akademikere har fremragende forskningsposter og ægte plejeoplevelse

Professionel akkreditering

Kurset er godkendt af sygepleje- og jordemoderrådet .

Kursus detaljer

Vores bacheloruddannelse vokser over tre år og BSc (Hons) i løbet af fire år.

Dette kursus er begyndelsen på en karriere, der indebærer løbende faglig udvikling. Du bliver introduceret til sygdomsgrundlag og fremskridt i retning af at levere person-centreret sygepleje i mere komplekse og krævende situationer. Du får den viden, færdigheder, holdninger og værdier, der er afgørende for at levere sikker, medfølende, respektfuld, etisk og effektiv pleje i et udviklende og dynamisk sundheds- og socialplejemiljø. Hvert år opfylder kravet om sygepleje og jordemoderkultur (NMC) 50% teori og 50% praksis.

Gennem vores partnerskaber med et bredt udvalg af sundheds- og socialplejeorganisationer har du mulighed for at sætte din teori i praksis. Du kan arbejde både dag og nat skift til at falde sammen med områdets mønstre og din tildelte praktik mentor.

Dette kursus er designet til at opnå de kompetencer, der kræves til registrering i Storbritannien som sygeplejerske. Du har også mulighed for at foretage en national eller international placering.

Du vil blive tildelt en personlig vejleder, som vil være kilde til vejledning, information og support under dine studier. Samtidig med at du praktiserer læringserfaringer, er du også tildelt en praktik mentor, som vil lette og støtte din læring i praksis.

Du vil sammen med Mental Health Nursing studerende studere for at få en holistisk forståelse af, hvordan sundhedspersonale arbejder sammen for at skabe det bedste i patientcentreret pleje.

Vi vil også fokusere på at udvikle de ledelsesmæssige og ledelsesmæssige færdigheder, der er nødvendige for at fremme kvalitet og innovation inden for sundhed og social omsorg.

Du forlader os som en selvsikker og kompetent udøver, fuldt udstyret til at deltage i et sundhedsplejehold.

Kursmål

De overordnede kursusresultater afspejler NMC Standards for Pre-Registration Nursing Education (NMC, 2010) og vil sigte mod at sikre, at vores kandidat sygeplejersker er i stand til at:

 1. Lever højkvalitativ vigtig pleje til alle.
 2. Lever kompleks pleje til service brugere på tværs af deres praksis.
 3. Lov om at beskytte offentligheden og være ansvarlig og ansvarlig for sikker, personcentreret, bevisbaseret sygepleje.
 4. Handler med professionalisme og integritet og arbejder inden for aftalte faglige, etiske og juridiske rammer og processer til at opretholde og forbedre standarder.
 5. Øv på en medfølende, respektfuld måde, opretholde værdighed og trivsel og kommunikere effektivt.
 6. Handler om deres forståelse af, hvordan folks livsstil, miljøer og placeringen af ​​plejeafgivelsen påvirker deres sundhed og trivsel.
 7. Find ud af enhver lejlighed til at fremme sundhed og forebygge sygdom.
 8. Arbejde i partnerskab med andre sundheds- og socialpersonale og agenturer, servicebrugere, plejere og familier, der sikrer, at beslutninger om pleje deles.
 9. Brug lederskabsfærdigheder til at overvåge og styre andre og bidrage til planlægning, design, levering og forbedring af fremtidige tjenester.

Undervisning

Vi har fået fem stjernede excellence til vores undervisning ved QS World University Rankings 2017/18.

Dit kursus vil give dig læringserfaringer i praksis at lære placeringer på tværs af en bred vifte af områder. Øvelse læring vil blive understøttet af dit engagement med teoretiske elementer af kurset, og også af din sygeplejerske mentor. Du vil udvikle færdigheder med kritisk læsning, forståelse og analyse, numeracy og læsefærdighed. Disse færdigheder er både graduate attributter og væsentlige færdigheder for en kandidat sygeplejerske.

Kurset udnytter en række undervisnings- og læringserfaringer, herunder forelæsninger, gruppearbejde, færdigheder, simuleringslaboratorier og mundtlige præsentationer. Disse vil udstyre dig med en bred vifte af færdigheder til at forbedre dine evner som en dygtig sygeplejerske.

Fakultetet vedtager en lang række tilgange til undervisning og læring. Vores student-centrerede tilgang er central for dette og bruger små gruppeundervisning (forespørgselsbaseret læring eller EBL) i kombination med foredrag, seminarer, gruppearbejde og klinisk færdighedsundervisning.

Vurdering

Du vil blive vurderet ved en række metoder, herunder undersøgelser, essays, rapporter, kliniske færdighedsvurderinger, præsentationer og praktiske vurderinger. Du bliver nødt til at bestå hver semestervurdering, inden du går videre til næste semester.

Arbejdsplads muligheder

Dit kursus vil give dig erfaringer i praksis med at lære placeringer på en bred vifte af områder.

Disse vil primært ske i NHS Forth Valley-området, men der kan være muligheder for at få pladser hos andre sundhedsstyrelser.

Studere i udlandet

Du kan udnytte mulighederne for at studere i udlandet i de tre uafhængige studie uger i slutningen af ​​år 1 og 2. Vores nuværende partneruniversiteter omfatter:

 • University of South Florida, Tampa, USA
 • University of Navarra, Pamplona, ​​Spanien
 • Paracelsus Universitet, Østrig

Vi har også en praksisindlæringsaftale på plads med EMS Medical Center i Nazareth, Israel.

Kontakt

Studerende rekruttering og optagelser

44 (0) 1786 467046

admissions@stir.ac.uk

Kan jeg besøge universitetet?

Udvælgelsesprocessen er en del af en meget bredere ansøgerdag, som giver fuldstændig information om kurset og faciliteterne specielt designet til sygeplejersker. Læs mere om vores placering .

Gebyrer - 2018/2019

 • Oversøiske studerende (ikke-EU) £ 14.460,00
 • Skotske og EU-studerende £ 1.820,00
 • Studerende fra resten af ​​Storbritannien £ 9.250

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society.

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society. Minimer