BSc (Hons) i sygepleje

Generelt

Program beskrivelse

Oversigt

The British University in Egypt (BUE) blev oprettet i 2005 under et præsidentdekret og blev indviet i 2006, så det kunne give kandidater af britiske standarder til at komme ind i nøglesektorer i den egyptiske økonomi. BUE styres af en bestyrelse, hvis medlemmer omfatter senior akademikere, fagfolk og forretningsledere fra Egypten og Det Forenede Kongerige (Storbritannien).

BUE er et privat egyptisk universitet med en blanding af egyptisk, britisk og internationalt akademisk og administrativt personale, der opererer inden for rammerne af det britiske kvalitetssikringsagentur for videregående uddannelse og giver grader i en lignende stil og en tilsvarende standard til britiske programmer . Den britiske uddannelsesform ved BUE fokuserer på at sætte eleverne i stand til at lære at tænke, ikke hvad de skal tænke og opmuntre eleverne til at udvikle problemløsningskompetencer gennem en personlig og uafhængig tilgang til læring.

Missionen, uddannelsesfilosofien og målsætningerne for BUE er tæt på linje med de af Queen Margaret University (QMU), især vægt på levering af højkvalitetsuddannelse, udvidelse af deltagelse og studentfokuseret læring. BUE's forskrifter og politikker er i overensstemmelse med britisk praksis, og dens kvalitetssikrings- og forbedringsprocesser sikrer, at QAA-normer og standarder sikres. Inden for den egyptiske kontekst opfylder sygeplejerskeprogrammet også kravene i forskellige lovgivningsmæssige og lovgivende organer, herunder Det Højeste Råd for Universiteter (SCU), Den Nationale Myndighed for Kvalitetssikring og Akkreditering af Uddannelse (NAQAAE), Sundhedsministeriet ( MHP) og Nursing Syndicate (NS).106985_auditorium3.png

BSc Honours in Nursing er et moderne sygepleje program, der støtter eleverne udvikle og nå deres fulde potentiale. Det gør det muligt for dem at blive højt kvalificerede sygeplejersker, der er selvstændige og selvstyrede fagfolk, der er engageret i udviklingen af ​​sygeplejerskerhvervet i Egypten. Det overordnede mål med sygeplejeprogrammet er at gøre det muligt for bacheloruddannere at udvikle de intellektuelle, faglige og personlige færdigheder, der er nødvendige for at fremme sundhed, forebygge sygdom og sørge for pleje nationalt og internationalt. Kandidater bidrager til udviklingen af ​​erhvervet gennem ledelse, evidensbaseret praksis og overførsel af viden til praksis.

Bacheloruddannelsen er et modulprogram på Scottish Credit and Qualification's Framework (SCQF) Niveau 7-10. Det er designet til at give et studieprogram for studerende i sygepleje at udvikle deres faglige og faglige viden og færdigheder gennem en fleksibel struktur designet til at imødekomme individuelle såvel som de praktiske behov i det bredere samfund. Programmet giver en akademisk pris, mens berettigelse til en professionel pris kræver, at eleverne gennemfører sygepleje krav til registrering i henhold til landespecifikke regler.

Faktorer der informerer programudvikling

Formålet med dette program er udviklingen af ​​kvalificeret faglig sygeplejerske, der kan levere universelle standarder og støtte udviklingen af ​​sundhedssektoren i Egypten. Inden for den egyptiske kontekst ses sygepleje som rygraden for udviklingen af ​​sundhedsvæsenet, og den spiller en afgørende rolle for fremme af sundhed og livskvalitet. Professionelle graduate sygeplejersker er påkrævet, som er kompetente og kyndige praktiserende læger i stand til at yde plejehjælp i enhver sundhedsstilling på tre niveauer af forebyggelse - primær, sekundær og tertiær.

Den egyptiske regerings strategi er, at sygeplejepersonalet skal levere standardiseret pleje baseret på en vurdering af de nationale behov, samtidig med at der tages hensyn til nationale, regionale og internationale ændringer. Derudover forventer det, at sygeplejerskerne skal løse faglige problemer og udvikle sygeplejesektoren gennem videnskabelige og holistiske tilgange. Den nationale strategi forventer også, at graduate sygeplejersker aktivt vil deltage i udviklingen af ​​sundhedsfremme strategier. For at understøtte denne strategi er det vigtigt, at graduate sygeplejersker skal have nøglekompetencer og egenskaber. Udviklingen af ​​kandidaternes egenskaber vil blive opnået gennem hele studietiden af ​​dette program ved at gennemføre programmernes målrettede læringsresultater relateret til viden og forståelse, intellektuelle færdigheder, praktiske og kliniske evner samt generelle og overførbare færdigheder.106986_626A3059.png

Men da sygeplejesektoren og sundhedssystemet hurtigt udvikler sig, søger programmet også at sikre, at kandidater har bevidsthed og færdigheder for at sikre deres løbende personlige og faglige vækst og er i stand til effektivt at udnytte praksisbaseret forskning for at forbedre plejen og at reagere på udviklingen i sundhedsvæsenet. Det søger at udvikle kandidater, der vil have de nødvendige færdigheder, viden og egenskaber til at påtage sig ansvaret for forbedring af folkesundheden, udviklingen af ​​sygepleje som et erhverv og en bæredygtig udvikling af deres land.

Programfilosofi

Programholdet mener, at sygepleje er et erhverv, der skal anerkende vigtigheden af ​​den fysiske, sociale, kulturelle, åndelige, kognitive og politiske sammenhæng, hvor sundhed og sygdom oplever. Sygepleje menes at værdsætte individets ret til selvbestemmelse og behovet for at opnå, opretholde eller bevare et maksimalt uafhængighedsniveau. Det er en omsorgsfuld, terapeutisk og kreativ proces, som er centralt for fremme af trivsel og uafhængighed for alle aldersgrupper i forskellige indstillinger og omstændigheder. Desuden mener den, at essensen af ​​sygepleje er anerkendelsen af ​​individets entydighed; den begrundede anvendelse af et særskilt kendskab til viden og færdigheder og ansættelse af informeret dom i ansvarlig praksis.

For sygepleje at udvikle sig professionelt og klinisk, skal sygeplejersker have evnen til at lede, foregribe og reagere på forandringer. Programmet anerkender centraliteten af ​​behovet for effektiv integration af teori med praksis, refleksion og afprøvning af undersøgelse gennem processer for formidling. Gennem denne proces søger programteamet at forberede kandidater, der er rustet til ekspertise i praksis og potentialet for fremtidens lederskab.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

BUE is Egypt’s major university delivering British Higher Education with students graduating with both Egyptian and UK degrees. It is the largest face-to-face provision of British Transnational Higher ... Læs mere

BUE is Egypt’s major university delivering British Higher Education with students graduating with both Egyptian and UK degrees. It is the largest face-to-face provision of British Transnational Higher Education in the Middle East, leading in Educational Quality, the Student Experience, and Research and Enterprise. Minimer