Plejehjælp leveres i en række moderne sundhedssystemer. Registrerede sygeplejersker inden for ethvert fagområde skal være forberedt på at imødekomme patienters, brugernes og plejers behov, til et niveau, som offentligheden forventes at kunne reagere på udfordringer og for at imødekomme efterspørgslen efter pleje i en moderne og komplekse sundhedssystem.

Dette program giver en unik mulighed for studerende til at studere pleje levering inden for to områder af praksis, lærings handicap og barn og er struktureret til at give dig en række teori og praksis moduler på begge områder.

Dette er en ny og nyskabende Pathway og som en student sygeplejerske vil du lære gennem en række forskellige metoder. 50% af din erfaring vil være klinisk praksis stærke links og integreret praksisindlæring med lokale sundheds- og socialhjælpeleverandører giver dig mulighed for at sætte teori i praksis og udvikle en bred vifte af færdigheder.

Denne bred vifte af indstillinger giver mulighed for den bredest mulige oplevelse, der giver dig mulighed for at give den person og familiecentreret pleje, der understøttes af relevant og moderne viden.

Din karriere

Efter eksamen er du berettiget til at blive registreret hos Nursing and Midwifery Council (NMC) og søge beskæftigelse i en række forskellige plejeinstitutioner, der sørger for pleje på begge områder.

Dette kan forbedre dine karrieremuligheder og åbne døren for en bred vifte af eksisterende og nye karrieremuligheder på mange forskellige kliniske områder både i Storbritannien og globalt.

Hvad du vil studere

År 1

Værdier og rettigheder baseret sygepleje praksis, sundhed forbedring, nutidig sundhedspleje levering, introduktion til evidensbaseret praksis.

År 2

Arbejder i interprofessionelle hold. Fremme af personlige resultater for personer med indlæringsvanskeligheder.

År 3

Anvendelse af bevisbaseret praksis. Sammenhængen med pasning af børn / unge og deres familier.

År 4

Honours niveau afhandling, Lederskab i Interprofessionelle hold, Læringsvanskeligheder og børns og adolescent mental sundhed, Fremme anvendelsen af ​​værdibaseret sygepleje praksis i sundhed og social pleje.

Adgangskrav

År 1

SQA Højere

BBBB herunder engelsk og helst en videnskab og Nat 5 Maths på C

Et level

BCC med fortrinsvis et videnskabsfag, og GCSE engelsksprog og matematik ved C / 4

ILC Højere

H2 H2 H3 H3 inklusive engelsk og fortrinsvis et naturvidenskabeligt emne plus almindelig niveau matematik ved B1

IB Diploma

24 point inklusive en videnskab

BTEC Extended Diploma

Anvendt Videnskab, Biologisk / Biomedicinsk Videnskab eller Sundhedspleje relateret til DMM. GCSE-matematik og engelsk på C / 4 er også påkrævet.

Kollegium

SWAP West Access til Honours Nursing på partnerhøjskoler. HNC Care and Administrative Practice eller en videnskabsbaseret HNC med en A i den klassificerede enhed vil blive overvejet. Ansøgere skal have tal og læseværdighed svarende til National 5 niveau.

(BSc) År 2

HNC Care and Administrative Practice med B i Graded Units, vellykket gennemførelse af 600 kliniske timer, men anbefales at opnå så tæt på 620 kliniske timer som muligt (i et udpeget klinisk område). Kandidater skal opnå mindst 90% deltagelse i College og mindst 90% deltagelse i praksisplacering. Ansøgninger underlagt interview og steder og skal støttes af kollegepartneren.

engelsk sprog

Faglig IELTS-score på 6,0 (eller tilsvarende) uden element under 5,5.

Yderligere Information

Yderligere krav

Ansøgere forventes at have bevis for vurderet undersøgelse inden for de sidste 5 år. Udvalgte ansøgere vil blive inviteret til at deltage i en af ​​vores Ansøgningsdage som en del af optagelsesprocessen.

Gebyrer og finansiering

De studieafgifter, du betaler, bestemmes for det meste af din gebyrstatus. Hvad er min studieafgift status?

Undervisningsgebyrer 2018/19

  • Hjem: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • EU: 1820 £
  • International: £ 11.500

* Samlet studiegebyr for RUK-studerende, der gennemfører en tre- eller fireårig grad, er begrænset til 27.750 kr. Specifikke gebyrer er underlagt bekræftelse fra den skotske regering og kan ændres, når den er bekræftet.

Hvis du påbegynder dine studier i september 2018 eller januar 2019, er det de årlige eller modulafgifter, der gælder for varigheden af ​​dit kursus. gebyrer kan dog ændres. For detaljer om hvordan gebyrer kan ændres, læs vores gebyrer og refusionspolitik.

Ekstra omkostninger

Udover kursusafgifter, kan du støde på ekstraomkostninger i løbet af din tid på universitetet.

Stipendier

Vi leverer uddannelse af høj kvalitet til en rimelig pris; som universitetet for det fælles gode, er vi forpligtet til at tilbyde adgang til højere videregående uddannelser for dygtige studerende ved at holde vores studiegebyrer lave og give en generøs stipendiepakke på over 2,5 millioner kroner om året.

Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler vedrørende stipendier til rådighed for 2018/19, er du velkommen til at kontakte studienævnets team.

Internationale studentens startdatoer

For nye internationale studerende starter orienteringsbegivenheder den 14. september 2018 . Denne ekstra tid er specielt designet til at hjælpe nye internationale studerende med at bosætte sig i Storbritannien og GCU inden starten af ​​generel studerende induktion og undervisning.

Der vil være en masse sjove og informative aktiviteter, der finder sted i denne periode, herunder campus og byture samt velkomstbegivenheder, hvor du kan møde andre internationale studerende.

Vurderingsmetoder

Vi bruger en bred vifte af lærings- og undervisningsmetoder for at sikre, at du har både den nødvendige viden og forståelse for forretning og ledelse og en portefølje af intellektuelle og personlige færdigheder.

Hvert modul på programmet bruger sin egen lærings-, undervisnings- og evalueringsstrategi for at nå læringsmål. Vurderingsmetoder varierer mellem moduler og kan omfatte usynlige eksamener, klastest, essays, ledelsesrapporter, casestudier, præsentationer og gruppearbejde.

Undervisningsmetoder

De lærings- og undervisningsmetoder, vi bruger til at sikre, at vores program er både fagligt relevant og fagligt udfordrende. Vores tilgang er studentcentreret, praktisk, deltagende og relevant for arbejdsgivernes behov.

Vi har flyttet væk fra den traditionelle lærercentreret indlæring til en mere selvstændig læringsmetode, hvor du opfordres til at udvikle kritiske tænkningskompetencer.

Professionel akkreditering

Efter graduering vil du være berettiget til at blive registreret hos Nursing og Midwifery Council (NMC) og søge beskæftigelse i en række forskellige plejeinstitutioner, der sørger for pleje på begge områder.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 44 flere kurser fra Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
4 år
Fuldtid
Price
1,820 GBP
Hjem / EU-studerende; £ 9250 RUK studerende; 11.500 £ Internationale studerende
Deadline
Efter placeringer
Efter dato