BSc udmærkelse i biomedicinsk elektroniske og instrumentering engineering

University of Westminster - Faculty of Science and Technology

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

BSc udmærkelse i biomedicinsk elektroniske og instrumentering engineering

University of Westminster - Faculty of Science and Technology

Biomedical Engineering er et tværfagligt område med stadigt voksende jobmuligheder. Graden sigter mod at skabe kandidater, der vil spille en afgørende rolle i design og fremstilling af elektronisk udstyr til sundhedssektoren. Kurset er rettet mod de hastigt voksende og skiftende sundhedspleje industrier besat i tværfaglig specialisering i elektronik og computer engineering ekspertise til fremtrædende biomedicinske anvendelser.

Kurset giver en solid forståelse af de grundlæggende elementer i biomedicinske elektroniske principper og databehandling, til at levere løsninger til spørgsmål i forbindelse men ikke begrænset til design og udvikling af forskellige medicinsk udstyr diagnostiske og terapeutiske. De projektbaserede moduler, som er en integreret del af denne grad giver dig mulighed for at udvikle dine teamwork og projektledelse.

Den BSc Honours program i biomedicinsk Electronic og instrumentering Engineering er designet til at imødekomme efterspørgslen fra arbejdsgiverne for kandidater med praktiske, anvendelsesorienterede tekniske færdigheder og knowhow. Formålet er at give en solid forståelse af de grundlæggende elementer i biomedicinske elektroniske principper, så de studerende til at tilbyde løsninger til spørgsmål i forbindelse med design og udvikling af diagnostisk og terapeutisk medicinsk udstyr. Især er det rettet mod det hastigt voksende og skiftende sundhedsindustrien besat i tværfagligt specialisering i biomedicinske elektronik og instrumentering.

Ud over de mål, der er anført ovenfor, dette program specielt til formål at:

  • udstyre de studerende med viden og forståelse for analoge og digitale kredsløb, indlejrede computersystemer og signalbehandling til specifikationen, analyse, vedligeholdelse og design af diagnostisk og terapeutisk biomedicinsk instrumentering;
  • etablere et praktisk kendskab til de fysiske principper, algoritmer og sensor teknikker, der understøtter driften af ​​diagnostisk og terapeutisk biomedicinsk instrumentering;
  • udvikle de færdigheder, der kræves for at installere, vedligeholde og tilpasse elektroniske biomedicinske instrumentering systemer.
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Contact school
Duration
Varighed
3 år
Fuldtid
Price
Pris
9,250 GBP
Hjem / EU: £ 9250 - Overseas: £ 12.500
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - London, England
Startdato : Contact school
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Contact school
Det Forenede Kongerige - London, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen