Interesseret i den "næste store ting i sundhedssektoren"? Det stadigt voksende område for befolkningsundhed er et godt karrieremuligheder for dem, der ønsker at være i spidsen for sundhedsplejeudvikling. Simpelthen, Befolkning Sundhed er bekymret over den brede vifte af faktorer, der kan bestemme sundhed og sundhed resultater af individer, grupper og befolkninger.

Det voksende pres på sundhedssystemerne globalt er veldokumenteret med kroniske sygdomme, aldrende befolkninger og øgede hændelser af mental sundhed. Forbedringer i medicin forbedrer sundhed for flere og flere mennesker, men uligheder i sundhedsplejen modtaget af mennesker baseret på hvor de er født, lever og arbejde er fremherskende. Befolkningens sundhed har til formål at imødegå disse uligheder ved at arbejde for bedre at forstå sundhedsbehovet hos grupper af mennesker, forbedre sundhedsmodellerne og tilbyde innovative løsninger til at opfylde folks sundhedsbehov.

Denne grad vil give dig en solid grundforbindelse inden for medicinsk og biovidenskab, samfundsvidenskab, epidemiologi, demografi, folkesundhed og sundhedsinformatik. Du vil også udvikle den faglige og faglige viden, der er nødvendig for at bestemme systematiske variationer i individers og befolkningers sundhed samt de færdigheder og erfaringer, der bruges til at anvende praktiske løsninger til forbedring af sundhed, trivsel og levering af sundhedsydelser.

Hvorfor Befolkning Sundhed og Medicinsk Sundhed i Swansea?

Vores BSc Population Health and Medical Sciences program er unik, da det bringer sammen en bred vifte af emner at give dig en holistisk forståelse af de sociale, økonomiske, medicinske og demografiske faktorer, der udgør befolkningens sundhed; fra forebyggelse og fremme til sundhedsbeskyttelse, diagnose, behandling og pleje. Med dine studier på tværs af en række discipliner vil du drage fordel af de nyeste faciliteter på Medical School og også det dynamiske forsknings- og læringsmiljø.

Denne grad er en del af vores 'Medical Science in Practice' Pathway til medicinprogram. Forudsat at du opfylder adgangskravene, og har fulgt denne Pathway , vil du blive garanteret et interview til vores flagskib Graduate Entry Medicine MBBCh kursus.

Vi er placeret 3. i Storbritannien for medicin og top i Wales (The Complete University Guide 2019). Vi er også rangeret 1 i Storbritannien for Research Environment og Joint 2nd for Research Quality (Research Excellence Framework 2014).


Din befolkning Sundhed og medicin viden erfaring

Vores akademiske medarbejdere på tværs af medicin, sundhed og samfundsvidenskab er aktive inden for en bred vifte af forskningsområder, der tilbyder en uovertruffen blanding af akademisk ekspertise og innovativ praksis. For eksempel er Swansea University Medical School hjemsted for National Center for Population Health and Wellbeing Research (www.healthandcareresearch.gov.wales/national-centre-for-population-health-andwellwell-research), der har til formål at gøre Wales til en verdens førende inden for folkesundhedsvidenskaben. Studerende vil have direkte adgang til denne innovative, verdensledende forskning, der er indlejret i de undervisede moduler på dette program.


Befolkning Sundhed og Medicinsk Beskæftigelse Opportunities

At studere befolkningens sundhed og medicin vil åbne dig for en lang række karriere inden for medicin og biovidenskab, herunder:

 • Forskning
 • Sundhedsuddannelse
 • NHS og Care management
 • Klinisk praksis
 • Sundhedsinformatik
 • Patientfortalelse (fx The Kings Fund, Verdenssundhedsorganisationen)
 • Politisk udvikling i sundheds- og regeringsinstitutioner (Lokalt, nationalt og internationalt)

Swansea University 's BSc Befolkning Sundheds- og Medicinsk Videnskab forbereder også berettigede studerende til yderligere faglig uddannelse såsom læge Associate Studies og Graduate Entry Medicine.

 • Sundhedsinformatik
 • Patientfortalelse
 • Politisk udvikling i sundheds- og regeringsinstitutioner

Swansea University 's BSc Befolkning Sundheds- og Medicinsk Videnskab forbereder også berettigede studerende til yderligere faglig uddannelse såsom læge Associate Studies og Graduate Entry Medicine.


Adgangskrav

 • A-niveauer / walisisk baccalaureat: AAB-BBB. Biologi afgørende
 • IB: 32-34. Højere niveau biologi afgørende i Grade 6 eller højere
 • BTEC: Typisk dobbeltfordeling med en stærk biologisk profil


Karriere og beskæftigelsesegnethed

Karriere og beskæftigelsesevne Swansea Employability Academy (SEA) vil støtte dig på hvert trin i din karrierejse, der hjælper dig med at skabe en lys fremtid.

Vores karrierestøttetjenester omfatter:

 • Arbejdsplads workshops, arbejdsgiverforedrag, skræddersyede arrangementer og karriere messer
 • Individuel rådgivning og vejledning fra professionelt kvalificerede karriere rådgivere
 • Hjælp med at finde job, praktikophold, praktikpladser og frivilligt arbejde
 • Adgang til informationsressourcer på en bred vifte af karriereforvaltningsemner
 • Rådgivning og vejledning om ph.d.-studie og finansiering
 • Finansiering til støtte for praktikophold og Studenterforeningen / Klub events.

Vi giver også hjælp og råd til Swansea University Alumni i op til to år efter du har afsluttet.

Program undervist i:
Engelsk

Se 7 flere kurser fra Swansea University »

Senest opdateret October 31, 2018
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
3 år
Fuldtid
Price
17,950 GBP
- Fuldtid internationale studerende; 9000 GBP - Heltid UK / EU
Deadline
Juli 31, 2019
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Juli 31, 2022
Ansøgningsfrist
Juli 31, 2019

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
Juli 31, 2019
End Date
Juli 31, 2022