BSc i befolkningens sundhed og medicin

Swansea University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

BSc i befolkningens sundhed og medicin

Swansea University

Befolkning Sundhed er en tværfaglig tilgang, der omfatter medicinske og biovidenskabelige, samfundsvidenskabelige, epidemiologiske, demografiske, folkesundhed og sundhedsinformatik. Vores BSc befolkning Sundhed og Medicinsk Videnskab samler denne mangfoldige emner, så vores studerende kan få en holistisk forståelse af de medicinske, sociale, økonomiske og demografiske faktorer, der udgør befolkningens sundhed.

Nøglefunktioner

I løbet af dine studier vil du også bygge på din viden og fokusere på en af ​​tre Medical Science Employability Strands: Forskning, Enterprise og Innovation, og Clinical Practice.

Dette kursus er en Pathway til medicin


*** Studerende, der tager bacheloruddannelsen Health and Medical Sciences, er garanteret et interview til Swansea University Graduate Entry Medicine MB BCh-program, forudsat at de har valgt den passende Pathway i BSc Population Health and Medical Sciences, udført tilfredsstillende på banen og mødes minimumskriterierne for MB BCh på det tidspunkt, de anvender til det. ***

Beskrivelse

Vores befolkning Health and Medical Sciences grad vil:

  • Udstyre de studerende med den faglige, praktiske og faglige viden og færdigheder, der kræves for at bestemme systematiske variationer i individers og befolkningers sundhed
  • Evnen til at anvende deres viden på en række sundhedsløsninger med det formål at forbedre befolkningens sundhed og trivsel og leveringen af ​​sundhedsvæsenet

I løbet af dine studier vil du også bygge på din viden og fokusere på en af ​​tre Medical Science Employability Strands: Forskning, Enterprise og Innovation, og Clinical Practice.

Adgangskrav

Et typisk tilbud vil være ABB-BBB på A Level, for at inkludere Biologi og et andet STEM-emne (dvs. videnskab, teknologi, teknik, matematik eller psykologi).

Ansøgere med alternative kvalifikationer skal opnå mindst 128 UCAS-tarifpunkter og bedømmes individuelt på deres egen fortjeneste.

Hvis du er en international studerende, kan du besøge vores internationale sider for mere information om adgangskrav.

Studieafgifter

Årlige studiegebyrer for indrejse i studieåret 2018/19 er som følger:

Gebyr på fuld tid Undergraduate UK / EU studerende kan øges i efterfølgende års studier af et inflationsbeløb bestemt af den walisiske regering.

Gebyrer for fuldtidsundervisning studerende på undervisere vil stige med 3% for hvert efterfølgende studieår.

Du kan finde yderligere oplysninger om gebyrer og hvordan du betaler på vores studieafgiftsside.

Du kan være berettiget til finansiering for at hjælpe med at støtte din undersøgelse. For at finde ud af om stipendier, stipendier og andre finansieringsmuligheder, der er tilgængelige, kan du besøge universitetets stipendier og stipendier side.

Nuværende studerende: Du kan finde yderligere oplysninger om dine gebyromkostninger på vores studiegebyr side.

Ekstra omkostninger

Undervisningsafgiften dækker ikke omkostningerne ved køb af bøger eller papirvarer, trykning, fagbinding eller fotokopiering.

Du skal købe et hvidt lab coat og beskyttelsesbriller før alle praktiske klasser. Disse kan købes ved ankomsten til universitetet.

Walisisk sprogbestemmelse

Der er mulighed for ikke-walisiske talende studerende at tilmelde sig på vores walisiske for medicin 1 2 kurser, der er unikt udviklet sammen med Swansea Bay-Learn Welsh, for at introducere grundlæggende walisiske lektioner til en sundhedspleje. Her vil der være støtte til enhver studerende, der ønsker at lære mere om walisisk sprog og kultur, da de bor og studerer her i Wales.

Welsh-talende studerende har mulighed for at studere et 50-kredit-modul i hvert år gennem Welsh - Doctor as Professional 1-4. Den walisiske bestemmelse inden for disse moduler omfatter:

  • En walisisk talende akademisk mentor
  • Walisiske medier vejledning sessioner
  • Kliniske placeringer med walisisk talende praktikere
  • Kliniske placeringer i områder med en høj procent af walisiske højttalere
  • Mulighed for at gennemføre lange projekter, herunder Family Case Study, Living med en diagnose og udvikling af professionel praksis på walisisk.

Eventuelle potentielle studerende kan anmode om at blive interviewet på walisisk.

Medicinsk skole arbejder på at forbedre og udvikle deres walisiske sprogbestemmelser.

Studerende, der vælger at studere mindst 40 kreditter om året på walisisk, er berettiget til at ansøge om et Coleg Cymraeg Incentive Scholarship på £ 500 om året - lukketidspunktet er i maj.

Academi Hywel Teifi tilbyder et internt stipendium på 300 £ om året til studerende, der vælger at studere mindst 40 kreditter om året på walisisk, eller et stipendium på 100 kr. Om året til studerende, der vælger at studere mindst 5 kr. Pr. År på walisisk. Disse kan ansøges om årligt, i begyndelsen af ​​hvert efterårssæson.

For yderligere information kontakt venligst Dr. Heledd Iago - hfiago@swansea.ac.uk

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret April 23, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
3 år
Fuldtid
Price
Pris
17,450 GBP
Information
Deadline
Juni 30, 2019
Locations
Det Forenede Kongerige - Swansea, Wales
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Juni 30, 2019
Slutdato Aug. 1, 2022
Dates
Sep. 2019
Det Forenede Kongerige - Swansea, Wales
Ansøgningsfrist Juni 30, 2019
Slutdato Aug. 1, 2022