BSc i diætetik
University of Pécs
Nøgleinformation
Campus placering
Pécs, Ungarn
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
4 år
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
EUR 2.900 / per semester *
Ansøgningsfrist
31 Jul 2024
Tidligste startdato
Sep 2024
* pr. semester
Introduktion
" University of Pécs lærer dig ikke kun at blive en professionel inden for dit valgte felt, det bringer også det bedste ud i dig - overfloden af fritidsfaglige aktiviteter, som skolen tilbyder, opfordrer eleverne til at udforske og forfølge deres ekstra talenter. Skolen styrer begge områder ekstremt godt, og studerende befinder sig altid i en pulje af uendelige muligheder. Du ville være glad for, at du valgte Pécs! " Samuel Akinola (Nigeria, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet) |
Overvægtige mennesker skal bekæmpe flere sygdomme, der er i forbindelse med deres vægt (hjerte-kar-sygdomme, diabetes, kræft). Hvis du har drevet til at hjælpe dem, vil diætetik give dig den nødvendige viden. Sund spisning - og dermed viden om en diætetiker - er vigtig for at forebygge og med succes behandle flere sygdomme, da medicin eller kirurgi sjældent giver komplet løsning. Patienter tvinges ofte til at stoppe med at spise deres foretrukne godbidder, og en diætetiker kan i vid udstrækning bidrage til patienternes behandling, balance og velvære ved at tilbyde fornøjelige, men sunde diætmuligheder.
Ansøgningsprocedure
Eksempler på emner under undersøgelserne
- Klinisk Dietetik til intern medicin
- Dietetics of Childhood and Childhood Diseases
- Ernæringsstyring
- Teknisk viden vedrørende catering institutioner
- Fødevareproduktkemi og biokemi
- Fødevarekundskab og teknologi
- Fødevareforberedende teknologi og kolloider
- Praktiske diætetik
- Economics of Housekeeping
- Offentlig ernæring
- økonomi
- Kirurgisk Klinisk Dietetik
- Specialiseret Klinisk Dietetik
- Ernæringspsykologi
- Ernæringsvidenskab, Politik og Epidemiologi
Indlæggelser
Læreplan
Eksempler på forsøgspersoner under undersøgelserne
- Klinisk diætetik for intern medicin
- Diætetik i forbindelse med spædbørn og børnesygdomme
- Ernæringsstyring
- Teknisk viden om cateringinstitutioner
- Fødevarekemi og biokemi
- Viden og teknologi om fødevarer
- Teknologi til tilberedning af fødevarer og kolloider
- Praktisk diætetik
- Økonomi i husholdningen
- Offentlig ernæring
- Økonomi
- Kirurgisk klinisk diætetik
- Specialiseret klinisk diætetik
- Ernæringspsykologi
- Ernæringsvidenskab, politik og epidemiologi