BSc i fysioterapi

University of Bradford Undergraduate

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

BSc i fysioterapi

University of Bradford Undergraduate

Oversigt

Fysioterapi spiller en væsentlig rolle i den generelle sundhed og velvære hos en bred vifte af patienter. Fysioterapeuter arbejder med en varieret caseload på tværs af alle sundhedsinstitutioner, ofte som led i tværfaglige teams.

Som studerende i Bradford udvikler du de færdigheder, du har brug for til at spille en afgørende rolle i forvaltningen af ​​både akutte og langsigtede forhold, hjælper med at genoprette og opretholde funktion og aktivitet samt forebyggelse af skade eller sygdom.

Bradford-tilgangen lægger vægt på integration og anvendelse af teori og praksis for at skabe en tilpasningsbar, innovativ kandidat med fremragende faglige færdigheder, som kan anvende en forskningsbaseret, evaluerende, problemløsende tilgang til fysioterapi praksis.

Du vil udvikle stærke lederegenskaber, der gør det muligt for dig at styre og lede hold, der ofte arbejder i nye roller med nye udbydere.

Professionel akkreditering

Dette kursus er godkendt af Chartered Society of Physiotherapy (CSP) og Health and Care Professions Council (HCPC), det lovbestemte organ for Allied Health Professionals. Ved afslutningen af ​​dine studier vil du være berettiget til at ansøge om registrering hos HCPC og vil være berettiget til at ansøge om fuldt medlemskab af Chartered Society of Physiotherapy (CSP).

Hvad du vil studere

År 1 lægger vægt på praktisk læring; Du vil blive opfordret til at deltage i praktiske sessioner både som terapeut og model for at udvikle faglige færdigheder. Teorien læres på en integreret måde, så du kan sammenkæde teori og praksis. De studerende-ledede klinikker er en anden mulighed for at sætte dine færdigheder i praksis.

I år 2 lægges vægt på udvikling af mere avancerede og specialiserede færdigheder rettet mod de fælles områder af fysioterapi praksis. Din forskningskendskab og færdigheder vil blive udviklet i beredskab til år 3 moduler. Der er praktikforberedelser for at sikre, at du er så godt forberedt som muligt til arbejdsbaseret læring, som på dette niveau består af tre placeringer på i alt 540 timer.

I år 3 lægges vægt på selvstændig læring. Du vil færdiggøre et forskningsmodul, som tilbyder fire muligheder: en litteraturvurdering, et stykke primærforskning, et forskningsforslag eller en revision af et aspekt af praksis. Arbejdsbaserede læringsplaceringer på dette niveau er i alt 60 credits, og de samlede placeringer bidrager højst 46,7% til den samlede gradsklassifikation.

Bemærk venligst, at moduloplysningerne for 2019 kan ændres.

Placering

Du vil gennemføre seks placeringer med fem ugers varighed på tværs af en række kliniske områder i år to og tre. Inden der påbegyndes placeringer i år to, er der forberedelser til praksis sessioner for at sikre, at eleverne er så godt forberedt som muligt med hensyn til forventningerne til arbejdsbaseret læring. Der er en debrief session tilbage på universitetet i slutningen af ​​placeringen for at understøtte din integration af teori og praksis læring.

Din første placering er 'formativ', hvilket betyder, at den ikke er kreditvurderet, men er markeret på et pass / fail-grundlag. Denne placering vil give dig oplevelsen af ​​at arbejde i sundhed og plejeindstillinger og give dig mulighed for at øve de faglige og kommunikationsfærdigheder, der er nødvendige for at arbejde i sådanne miljøer, før du påbegynder kreditvurderede placeringer senere i andet år.

Placering placeres for dig af fakultetet. De forskellige placeringer kan medføre en vis grad af rejse- og / eller boligomkostninger, som er typisk for fysioterapiuddannelsen i Storbritannien. Vi forventer dog at kunne kilde mange af vores placeringer i Bradford / Airedale og Leeds områderne.

Placeringserfaring giver dig mulighed for at:

 • opleve professionelle kliniske miljøer
 • Problemet løses med rigtige mennesker og situationer
 • integrere teori i praksis
 • lære og forbedre praktiske færdigheder
 • konsolidere læring fra moduler
 • begynde at bruge refleksion i og om handling
 • erfaring multi-professionelle arbejde
 • udvikle dine faglige identitets- og kommunikationsevner

Placeringserfaringer afspejler fagets forskellige karakter og giver dig også mulighed for at arbejde med forskellige befolkninger og forskellige tværfaglige hold. Du kan forvente at arbejde i et miljø, hvor du vil finde en fysioterapeut. Du skal gennemføre mindst 1000 timers placeringsinlæring i løbet af de tre år af programmet.

Placeringerne bedømmes med karakterer, der bidrager til din samlede gradsklassifikation.

Læring og vurdering

Et væsentligt fokus på kurset er problemløsning og klinisk ræsonnement. Nogle stor gruppeundervisning bruger begrebet teambaseret læring (TBL), hvor noget videnbaseret indhold studeres uden for klassen og vurderes derefter ved at svare på multiple choice-spørgsmål individuelt, så som en lille gruppe eller 'team'.

Forelæsninger suppleres med små gruppearbejder og praktiske sessioner for at lette en aktiv og samarbejdsmæssig tilgang til læring. Case-baserede scenarier bruges til at lette udviklingen af ​​kliniske ræsonnementer. Refleksion er indlejret på alle niveauer. Disse færdigheder er i sidste ende vist i praksisindstillingen.

Programmet bruger en bred vifte af vurderingsstrategier, der rummer forskellige læringsstile. Disse omfatter:

 • En løbende vurdering af kompetencebaserede kliniske færdigheder
 • praktiske vurderinger, der er designet til at afspejle det kliniske miljø
 • vurderinger, der kræver, at du demonstrerer akademiske skrivefærdigheder
 • et fælles vurderingsværktøj til praktikplaceringer, der anvendes sammen med tre universiteter i regionen.

Karrierestøtte

Universitetet er forpligtet til at hjælpe eleverne med at udvikle og forbedre beskæftigelsesegnetheden, og dette er en integreret del af mange programmer. Specialunderstøttelse er tilgængelig i hele kurset fra Career and Employability Services, herunder hjælp til at finde deltidsarbejde under studietid, placeringer, feriearbejde og kandidat ledige stillinger. Studerende opfordres til at få adgang til denne støtte på et tidligt stadium og at bruge de omfattende ressourcer på Karrierewebstedet.

Diskutere muligheder med specialrådgivere hjælper med at afklare planer ved at udforske muligheder og raffineringskompetencer i jobjagt. I de fleste af vores programmer er der direkte input fra Career Development Advisers til læseplanen eller gennem specielt arrangerede workshops.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk


Sidst opdateret October 8, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Aug. 2019
Duration
Varighed
3 år
Fuldtid
Price
Pris
9,250 GBP
Hjem / EU | International: TBC
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - Bradford, England
Startdato : Aug. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Aug. 2019
Det Forenede Kongerige - Bradford, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen