Læs den officielle beskrivelse

Læring handicappleje involverer at arbejde i partnerskab med enkeltpersoner og familier for at forbedre autonomi, fremme sundhed og støtte inklusion. Dette omfatter også et reelt bidrag til at forbedre adfærd og livsstil, der hjælper med at opnå de bedste sundhedsresultater.

Dette program fokuserer på at opfylde de holistiske behov hos mennesker med indlæringsvanskeligheder. Du vil udforske centrale temaer inden for nutidige læringshæmmende praksis, herunder at opfylde sundhedsbehov, samfundsindsats, personcentreret planlægning, integration og integrering, håndtering af uligheder på sundhedsområdet, lovgivning, retsmedicinsk praksis, plejeplanlægning og vurdering, evidensbaseret praksis, forskningsmetoder og vurdering.

Du vil gennemføre en række praktiske læringserfaringer inden for en række sundheds- og socialplejeindstillinger.

GCUs virtuelle læringsmiljø og state-of-the-art inter-professionelle simuleringssuite giver fleksibelt, innovativt, hensigtsmæssigt og effektivt læringsdesign, indhold og vurdering. Der er mulighed for at gennemføre kliniske placeringer i en række NHS Health Boards og tredje sektor organisationer i hele vest og centrale Skotland.

Din karriere

Efter vellykket afslutning af uddannelsen er kandidater berettiget til registrering som en sygeplejerske hos Nursing and Midwifery Council (NMC).

Der er en bred vifte af beskæftigelsesmuligheder inden for både NHS og tredjepartsydelser, fx vurderings- og behandlingsenheder, samfundslærende handicaphold, hospitalsforbindelsestjenester, retsmedicinske tjenester, børne- og ungdomshospitalydelser og andre specialtjenester.

Hvad du vil studere

År 1

Værdier og rettigheder baseret sygepleje praksis, sundhed forbedring, nutidig sundhedspleje levering, introduktion til evidensbaseret praksis.

År 2

Arbejder i interprofessionelle hold. Fremme af personlige resultater for personer med indlæringsvanskeligheder, Optimering af sundhedsaktiver for personer med nedsat funktionsevne.

År 3

Anvendelse af bevisbaseret praksis. Fremme af ligestilling mellem mænd og kvinder med indlæringsvanskeligheder, Risikovilligelse i sygdomsuddannelse.

Adgangskrav

Alle adgangskrav, der er opført her, skal bruges som vejledning og repræsenterer det minimum, der skal betragtes for indrejse. Ansøgere, der er lavet et betinget tilbud på et sted, kan blive bedt om at opnå mere end angivet.

År 1

SQA Højere

BBC inklusive engelsk plus Nat 5 Maths på C

Et level

BC plus GCSE engelsksprog og matematik ved C / 4

ILC Højere

H3 H3 H3 inklusive engelsk plus almindelig niveau matematik på B1

IB Diploma

24 point

Kollegium

SWAP West Access til sygepleje fra partnerhøjskoler. HNC'er i en række forskellige emner vil blive overvejet. Ansøgere skal have læsefærdigheder og numeracy på nationalt 5 niveau.

BTEC Extended Diploma

MMP plus GCSE Maths og engelsk på C / 4

År 2

HNC Care and Administrative Practice med B i Graded Units, vellykket gennemførelse af 600 kliniske timer, men anbefales at opnå så tæt på 620 kliniske timer som muligt (i et udpeget klinisk område).

Kandidater skal opnå mindst 90% deltagelse i College og mindst 90% deltagelse i praksisplacering. Ansøgninger underlagt interview og steder og skal støttes af kollegepartneren.

Yderligere krav

Ansøgere forventes at have bevis for vurderet undersøgelse inden for de sidste 5 år. Udvalgte ansøgere vil blive inviteret til at deltage i en af ​​vores Ansøgningsdage som en del af optagelsesprocessen.

engelsk sprog

Ansøgere, hvis første sprog ikke er engelsk, vil normalt være forpligtet til at holde IELTS med 7,0 i hvert element eller tilsvarende.

Yderligere Information

Andre faglige og faglige kvalifikationer

Hver ansøgning til GCU behandles individuelt. Hvis du ikke har de typiske akademiske adgangskvalifikationer, men kan demonstrere relevant erhvervserfaring og / eller kreditter fra anerkendte faglige organer, kan du være berettiget til at deltage i dette kursus via universitetets anerkendelse af prior learning-ordningen.

Internationale Pathways

Hvis du ikke opfylder engelskspråklige krav, kan du være berettiget til engelsk til universitetet studieprogram.

Gebyrer og finansiering

De studieafgifter, du betaler, bestemmes for det meste af din gebyrstatus. Hvad er min studieafgift status?

Undervisningsgebyrer 2018/19

  • Hjem: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • EU: 1820 £
  • International: £ 11.500

* Samlet studiegebyr for RUK-studerende, der gennemfører en tre- eller fireårig grad, er begrænset til 27.750 kr. Specifikke gebyrer er underlagt bekræftelse fra den skotske regering og kan ændres, når den er bekræftet.

Hvis du påbegynder dine studier i september 2018 eller januar 2019, er det de årlige eller modulafgifter, der gælder for varigheden af ​​dit kursus. gebyrer kan dog ændres. For detaljer om hvordan gebyrer kan ændres, læs vores gebyrer og refusionspolitik.

Ekstra omkostninger

Udover kursusafgifter, kan du støde på ekstraomkostninger i løbet af din tid på universitetet.

Stipendier

Vi leverer uddannelse af høj kvalitet til en rimelig pris; som universitetet for det fælles gode, er vi forpligtet til at tilbyde adgang til højere videregående uddannelser for dygtige studerende ved at holde vores studiegebyrer lave og give en generøs stipendiepakke på over 2,5 millioner kroner om året.

Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler vedrørende stipendier til rådighed for 2018/19, er du velkommen til at kontakte studienævnets team.

Internationale studentens startdatoer

For nye internationale studerende starter orienteringsbegivenheder den 14. september 2018 . Denne ekstra tid er specielt designet til at hjælpe nye internationale studerende med at bosætte sig i Storbritannien og GCU inden starten af ​​generel studerende induktion og undervisning.

Der vil være en masse sjove og informative aktiviteter, der finder sted i denne periode, herunder campus og byture samt velkomstbegivenheder, hvor du kan møde andre internationale studerende.

Vurderingsmetoder

Vi bruger en bred vifte af lærings- og undervisningsmetoder for at sikre, at du har både den nødvendige viden og forståelse for forretning og ledelse og en portefølje af intellektuelle og personlige færdigheder.

Hvert modul på programmet bruger sin egen lærings-, undervisnings- og evalueringsstrategi for at nå læringsmål. Vurderingsmetoder varierer mellem moduler og kan omfatte usynlige eksamener, klastest, essays, ledelsesrapporter, casestudier, præsentationer og gruppearbejde.

Undervisningsmetoder

De lærings- og undervisningsmetoder, vi bruger til at sikre, at vores program er både fagligt relevant og fagligt udfordrende. Vores tilgang er studentcentreret, praktisk, deltagende og relevant for arbejdsgivernes behov.

Vi har flyttet væk fra den traditionelle lærercentreret indlæring til en mere selvstændig læringsmetode, hvor du opfordres til at udvikle kritiske tænkningskompetencer.

Professionel akkreditering

Efter vellykket afslutning af uddannelsen er kandidater berettiget til registrering som en sygeplejerske hos Nursing and Midwifery Council (NMC).

Program undervist i:
Engelsk

Se 44 flere kurser fra Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences »

Senest opdateret July 30, 2018
This course is Campusbaseret
Start Date
Aug. 2019
Duration
3 år
Fuldtid
Price
1,820 GBP
Hjem / EU-studerende; £ 9250 RUK studerende; 11.500 £ Internationale studerende
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Aug. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Aug. 2019