• Varighed (år): 4 år
 • Kvalifikation tildelt: Nursing (BSc, 4 år)
 • Kvalifikationsniveau: 1. cyklus (bachelorgrad)
 • Undervisningssprog: Engelsk og Græsk
 • Studieform: Heltid eller Deltid
 • Minimum ECTS Credits: 240

Profil af programmet

mål

Programmets vigtigste uddannelsesmæssige formål er følgende:

 1. At give intellektuelt udfordrende kurser, der opfylder den personlige udvikling af studerende og er baseret på stipendium og forskning.
 2. At forbedre deltagelse, vejledning, støtte læring og undervisningspolitikker, som opfylder behovene hos et forskelligartet studentemiljø ved høje standarder for præstation.
 3. At udvikle en blanding af viden, overførbare færdigheder og evner ved at indstille en læseplan og et intellektuelt miljø, der styrker deres beskæftigelsesevne og danner grundlaget for videre studier.

mål

Hovedformålene med dette program er:

 1. At give de studerende en forståelse af de vigtigste sundheds- og sygepleje begreber og deres anvendelse i en række sektorer og organisationer.
 2. At give en konceptuel ramme for sygepleje som en ledelsesproces, som sætter eleverne i stand til at sætte pris på roller og forhold i flere specialkurser.
 3. At sætte eleverne i stand til at forstå bestemte områder af nutidig interesse i sundhedspleje og sygepleje, herunder politiske og professionelle chauffører og etisk samfundsmæssigt ansvar, kommunikation, internationale aspekter, udvikling af sundhedsydelser, fremme af tværfaglige forhold og forbindelserne mellem sundhed og forbruger sundhed overbevisninger og adfærd.
 4. At udstyre eleverne med de færdigheder, viden og personlige kompetencer, som vil gøre dem i stand til at tage sygeplejestillinger og være i stand til at bidrage til organisationens arbejde, enten staten af ​​private sundhedsudbydere.
 5. At sætte eleverne i stand til at studere sygeplejersker inden for en fleksibel ramme.

Programmet har både en akademisk og en praktisk færdighedsorientering. Det fokuserer på at studere og analysere de seneste tendenser og udviklinger inden for sundhedsvæsenet og sygeplejeakademien, men samtidig afspejler de behov og krav hos de lokale udbydere og det nationale sundhedsvæsen.

Karriereudsigter

Pleje er et felt, der præget af løbende ændringer og udfordringer. Det er blandt de hurtigst voksende områder inden for sundhedspleje inden for statslige og almennyttige organisationer, både nationalt og internationalt. På grund af den meget konkurrencedygtige karakter af feltet og den hurtigt udviklende "karakter", er der et krav for kompetente kandidater. Karrieremuligheder på kandidatniveau spænder fra frontliniepleje i plejeområder, ledelses- og uddannelsesroller og forretningsudvikling. Kandidater kan finde et job inden for en række sektorer som: hospitalsvæsenet, professionelle tjenester (etik, sundhedsforsikring, juridiske osv.), Nonprofitorganisationer og videregående uddannelser.

Adgang til videre studier

Efter eksamen har de studerende direkte adgang til yderligere studier, dvs. optagelse til en anden cyklusgrad (kandidatuddannelse). Desuden er sygeplejeprogrammet blevet godkendt som en direkte overførbar europæisk kvalifikation, og kandidater kan ansøge om registrering hos Cyperns sygepleje- og midlifeforening og arbejde overalt i Europa, hvis de opfylder sproget i det pågældende land.

Vurdering

Kursusvurdering består normalt af en omfattende afsluttende eksamen og løbende vurdering. Kontinuerlig vurdering kan blandt andet omfatte mid-termer, projekter og deltagelse i klassen.

Bogstavkarakterer beregnes ud fra vægten af ​​den afsluttende eksamen og den løbende vurdering og de faktiske numeriske karakterer opnået i disse to bedømmelseskomponenter. Baseret på kursuskaraktererne beregnes den studerendes semesterkursusgennemsnit (GPA) og kumulativt pointgennemsnit (CPA).

Afgangskrav

Den studerende skal gennemføre 240 ECTS og alle programkrav.

Der kræves et minimum kumulativt kvalitetspoint (CPA) på 2,0. Således, selv om en 'D-' er en PASS-klasse, kræves der en gennemsnitsklasse på 'C' for at opnå en CPA på 2,0.

Derudover skal eleverne gennemføre 2300 timers praksis for at kunne aflægge og anmode om registrering hos Cyperns sygepleje- og midlifeforening.

Læringsresultater

Ved afslutningen af ​​programmet skal en kandidat kunne:

 1. Tilvejebringe effektiv, effektiv, individualiseret pleje ved hjælp af passende vurdering, diagnose, planlægning, implementering og evaluering af metoder.
 2. Analyser de effektive resultater af praksis ved brug af passende teori og forskning anvendt til praksis.
 3. Øv inden for rammerne af personlig og faglig kompetence og udvide dette anvendelsesområde efter behov.
 4. Praktiserer ansvarligt og ansvarligt i deres rolle som en professionel og en rollemodel for elever og jævnaldrende.
 5. Være tilpasningsdyktige og fleksible inden for deres praksis og rolle som professionel, så de vil være trygge og kompetente inden for en dynamisk sundhedsvæsen.
 6. Brug en problemløsende tilgang ved at tilbyde passende løsninger til pleje.
 7. Brug analytiske færdigheder til at demonstrere integration af viden og færdigheder, der er opnået gennem denne proces, til deres praksis og faglige udvikling.
 8. Arbejde som en partner inden for det inter-professionelle team og være et vigtigt medlem af teamet i forbindelse med andre agenturer.
 9. Kommuniker effektivt med alle enkeltpersoner.
 10. Udvikle som professionel med en filosofi om livslang læring.

Stipendier - Finansiel støtte

Universitetet tilbyder stipendier og finansiel støtte til fuldtidsstuderende, i form af akademiske merit stipendier, finansiel bistand, atletiske stipendier og på campus arbejdsstudier.

Program undervist i:
Engelsk
Græsk
University of Nicosia

Se 17 flere kurser fra University of Nicosia »

Senest opdateret November 22, 2018
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Contact school
Duration
4 år
Deltid
Fuldtid
Price
9,240 EUR
Lokale / EU-studerende årlige undervisning; € 9.420 International studerende årlig undervisning
Deadline
Contact school
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Contact school
End Date
Contact school
Ansøgningsfrist
Contact school

Contact school

Location
Ansøgningsfrist
Contact school
End Date
Contact school