Søg her for bachelorer grader universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Canada.

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Canada tilbyder bachelorer programmer.

Master

Bachelor of Science programmer er ideelt for enkeltpersoner, der søger at øge deres erfaring og viden i et bestemt område. Beslutter at tjene en bachelorgrad kan hjælpe studerende med at finde tilfredsstillende og erhvervsmæssige karriere efter endt uddannelse.

Canadierne lægger stor vægt på at lære, og har udviklet en første-satsen uddannelsessystem med høje standarder. Ikke alene Canada giver et sikkert, rent miljø, men det har konsekvent været rangeret som en af ​​verdens bedste steder at bo i form af livskvalitet ved FN.

Universiteter for bachelorgrad i Canada. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Canada her.

Læs mere

Bachelor Of Science I Sygepleje

Parkland College
på universitet Fuldtid 4 år September 2018 Canada Yorkton

BSN er et fireårigt ikke-direkte indgangsprogram, der består af et pre-fagligt år (År 1) af forudsætninger på universitetsniveau, efterfulgt af tre års koncentreret sygeplejeuddannelse og klinisk praksis. Studerende vil udvikle kritisk tænkning færdigheder og forberede sig til at skrive den nationale licensure eksamen for at blive en registreret sygeplejerske (RN). [+]

Studerende, der ønsker at forfølge Bachelor of Science i sygepleje grad (BSN) fra University of Saskatchewan kan tage hele graden på Parkland College i Yorkton, SK.

BSN er et fireårigt ikke-direkte indgangsprogram, der består af et pre-fagligt år (År 1) af forudsætninger på universitetsniveau, efterfulgt af tre års koncentreret sygeplejeuddannelse og klinisk praksis. Studerende vil udvikle kritisk tænkning færdigheder og forberede sig til at skrive den nationale licensure eksamen for at blive en registreret sygeplejerske (RN).

Studerende begynder ved at ansøge på College of Arts & Sciences at tage et pre-professionelt første år. Dette første år er fundamentale for sygepleje programmet og vil omfatte kurser inden for humaniora, natur, samfund og sundhed. I løbet af det pre-professionelle år ansøger eleverne på sygeplejehøjskolen for at blive godkendt til at komme ind i år 2 på uddannelsen. Ansøgningsfristen er 31. marts hvert år. Acceptance er baseret på vellykket gennemførelse af kurserne i det pre-professionelle år og optagelse er konkurrencedygtig.... [-]


ærer Bachelor Of Science I Ernæringsmæssige Videnskaber

University of Toronto
på universitet Fuldtid 4 år September 2018 Canada Toronto

Ernæringsmæssige Sciences repræsenterer en spændende og udfordrende område af undersøgelsen af ​​en virkelig tværfaglig karakter. Forståelse af virkningerne af ernæring på sundheden og dens rolle i sygdom er baseret på en viden om de metaboliske involverede processer (krav og næringsstofudnyttelse), på den kemi fødevarer (fødevarer konservering, fødevareproduktion) og af sociale og adfærdsmæssige faktorer integreret i overvejelser om ... [+]

Honours Bachelor of Science i Nutritional Sciences

Ernæringsmæssige Sciences repræsenterer en spændende og udfordrende område af undersøgelsen af ​​en virkelig tværfaglig karakter. Forståelse af virkningerne af ernæring på sundheden og dens rolle i sygdom er baseret på en viden om de metaboliske involverede processer (krav og næringsstofudnyttelse), på den kemi fødevarer (fødevarer konservering, fødevareproduktion) og af sociale og adfærdsmæssige faktorer integreret i hensyntagen til de nationale og internationale mål om at opnå optimal sundhed gennem korrekt ernæring.

Major Program

For at opnå en større i Nutritional Sciences, den studerende følger et studieprogram, som definerer 8 af de 20 kurser, der kræves for en fireårig Honours Bachelor of Science (Hon.B.Sc.). For de andre kurser der ikke er defineret i programmet, skal den studerende være styret af de enkelte rente- og karrieremål. For eksempel vil en studerende opsat på at forfølge en kandidatgrad i ernæringsmæssig biokemi understrege biokemiske kurser, mens en studerende, der forventer beskæftigelse i marketing aspekter af fødevarer kan finde kurser i økonomi eller erhvervsøkonomi mere passende. Den studerende søger egnede kurser for at fuldføre den fireårige grad bør undersøge Faculty of Arts & Science Kalender lister af departementerne Antropologi, biokemi, biologi, botanik, kemi, økonomi, geografi, humaniora, Fysiologi og zoologi.... [-]