Filter
BSc
New Zealand Studietype: Online Hastighed: Alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En Bachelor of Science er en grad, der tager omtrent fire år for at tjene, kan leveres eleverne går i skole på fuld tid. Studerende, der opnår en bachelorgrad kan være kvalificeret til større ansvar og mulige forfremmelser inden for deres karriere.

Undersøgelsen af ​​ernæring kan fokusere på, hvordan man forbereder sunde fødevarer, hvilke kostvaner kan forårsage sygdomme eller hvordan man opbevarer forskellige slags fødevarer. Undersøgelsen af, hvordan fødevarer påvirker mennesker kan være gavnlige for ernæringseksperter, sundhed bloggere eller personlige trænere.

Online læring eller e-læring er den proces at lære at bruge forskellige typer af medier, der leverer tekst, lyd, billeder, animation og streaming video. Den eksisterer mange e-læreprocesser til at udbrede den viden og lære uden grænser.

New Zealand er et land med fantastisk og mangfoldigt naturlige skønhed. Kiwi er ikke kun en af ​​de nationale symboler - de andre er sølv bregne blade og Koru - men også navnet newzealænderne normalt kalder sig selv. Oversøiske studerende bliver nødt til at betale fuld studieafgift og deres egne leveomkostninger mens han studerede på en New Zealand institution.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Ernæringsvidenskab, New Zealand, Online

Massey University

Hvis du er lidenskabelig om mad og ernæring og ønsker at lære mere om videnskaben om, hvordan hvad du spiser påvirker sundhed, så er Massey's BSc (Human Nutrition) til di ... [+]

Hvad er der?

Ernæring er blevet et af de centrale spørgsmål for samfundet. Viden om menneskelig ernæring og anvendelsen af denne viden er vigtige elementer i at opretholde et sundt samfund.

Human ernæring er en progressiv, tværfaglig videnskab, der kræver viden, der spænder fra næringsstofforsyning og metabolisk behandling af kroppen til psykosociale og adfærdsmæssige faktorer, som påvirker diæt. Den menneskelige ernæring major er designet til at give dig en klar forståelse af grundlæggende næringsprincipper.

Områder omfattet af din Bachelor of Science (Human Nutrition) omfatter sammensætning af fødevarer, menneskelige krav til næringsstoffer, og hvordan kroppen behandler mad og næringsstoffer.... [-]

New Zealand Auckland Palmerston North
Marts 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
Online
Læs mere på dansk