Filter
BSc
Nordamerika Studietype: Online Hastighed: Alle

En Bachelor of Science er en grad, der tager omtrent fire år for at tjene, kan leveres eleverne går i skole på fuld tid. Studerende, der opnår en bachelorgrad kan være kvalificeret til større ansvar og mulige forfremmelser inden for deres karriere.

Ernæring er undersøgelsen af, hvordan stoffer i fødevarer vedrører vækst, sundhed, sygdom, reproduktion og vedligeholdelse af menneskelivet. Studerende kan lære om katabolisme, assimilering, indtagelse, absorption, biosyntese og udskillelse under denne uddannelsesvej.

Online læring refererer til brug af elektroniske medier og informations-og kommunikationsteknologi (IKT) i undervisningen. Med online-læring man har fleksibilitet til at få adgang til deres studier på ethvert tidspunkt og fra hvor som helst de kan logge på.

De USA kaldet USA, er en føderal republik bestående af halvtreds stater og et føderalt distrikt. De 48 sammenhængende stater og den føderale distrikt af Washington DC er i første Nordamerika mellem Canada og Mexico. Staten Alaska ligger i det nordvestlige Nordamerika, vest for Canadas og øst for Rusland over Beringstrædet, og staten Hawaii er en øgruppe i midten af ​​nordlige Stillehav. Landet har også fem befolkede og ni ubefolkede områder i Stillehavet og Caribien.

Læs mere Minimer

1 Resultater i Ernæringsvidenskab, Nordamerika, Online

Kansas State University Global Campus

Online-bachelorgrad ernæring og sundhed tilbyder professionelle kurser inden for sundhedsfremme, human ernæring og sundhed. ... [+]

Oversigt

Online-bachelorgrad ernæring og sundhed tilbyder professionelle kurser inden for sundhedsfremme, human ernæring og sundhed. Sundheds ernæringseksperter udvikler samfundsprogrammer til fremme af ernæring og godt helbred; uddanne folk om forholdet mellem diæt og helbred; udføre forskning på de psykologiske, kulturelle, sociale, økonomiske og miljømæssige spørgsmål i forbindelse med ernæring og sundhed; eller arbejde med specielle grupper, der er i fare for ernæringsrelaterede sundhedsmæssige problemer, såsom gravide kvinder, spædbørn og ældre.

Karriere

Mange sundhedsernæringsfysiologer har karrierer hos organisationer som:

lokale sundhedsafdelingersamfundets wellness-programmeragenturer involveret i international udviklingAkkreditering... [-]
USA USA Online
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
Online
Læs mere på dansk