Filter
BSc
Det Forenede Kongerige England London Studietype: Online Hastighed: Alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En Bachelor of Science er en grad, der ofte kræves for visse avancerede karriere. Afhængigt af hvor meget tid eleverne afsætte til deres uddannelse, kan det tage omkring tre til fire år for at tjene en bachelorgrad.

Ernæring er den videnskabelige gren, der beskæftiger sig med næringsstoffer, der er nødvendige for en passende menneskelig vækst. Studerende, der studerer ernæring, kan fortsætte med at blive diætister eller ernæringseksperter på medicinske institutioner eller i forskning, journalistik eller uddannelse.

Da alle klasser er online, vil de studerende ikke behøver at vises klasser. Tidsplaner kan ikke være så strenge, når du tager lektioner online. Eleverne kan arbejde på og udføre opgaver, når de er klar, og på deres personlige tempo. I flere online-uddannelser, er studerende forventes ikke at tage valgfrie klasser med mindre brug for deres store. Det giver eleverne mulighed for nul på og studere særlig hvad de har brug for at lære for deres virksomhed. For mange studerende, der har en passion for at lære oplysninger relevante for deres store, online grad programmer fungerer fremragende som denne fremgangsmåde vil spare tid og støtte studerende får deres grad hurtigere.

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

London er hovedstaden i England, den mest folkerige region, og hvor kongefamilien bor. Det har den største koncentration af videregående uddannelser i Europa med 412.000 studerende på 43 universiteter.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Ernæringsvidenskab, London, Online

University of Greenwich

University of Greenwich er en førende institution for at studere ernæring og vores menneskelige ernæring programmet er et af en udvalgt gruppe af ernæring grader akkredit ... [+]

BSc Human Ernæring (Hons) University of Greenwich er en førende institution for at studere ernæring og vores menneskelige ernæring programmet er et af en udvalgt gruppe af ernæring grader akkrediteret af den britiske Association for Ernæring. Programmet undersøger sammenhængen mellem ernæring og sundhed, og hvordan et godt helbred kan fremmes ved at følge en sund kost. Desuden fokuserer programmet om virkningerne af fødevarer og specifikke næringsstoffer på fysiologi og stofskifte og forekomsten af ​​sygdommen. Vi er forpligtet til at forstå og vurdere de socioøkonomiske determinanter og adfærdsmæssige baggrund af ernæringsrelaterede spørgsmål for at fremme en bedre kost og sundhed for alle medlemmer af samfundet. På vores sydøstlige London campus i Kent vil du studere videnskaben om ernæring sammen med andre studerende i forskellige naturvidenskabelige relaterede områder såsom biomedicinsk, biologiske og idræt. Vores undervisning personale er højt kvalificerede have modtaget grader eller forskede her på Greenwich og i institutioner som Kings College London, University of Cambridge, University College London og University of Surrey. Vores kurser understøtte online læring samt deltids- og oversøisk undersøgelse.... [-]

Det Forenede Kongerige London
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 - 5 år
Online
Læs mere på dansk