Filter
BSc
Det Forenede Kongerige England Studietype: Online Hastighed: Alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En Bachelor of Science er en grad, der tager omtrent fire år for at tjene, kan leveres eleverne går i skole på fuld tid. Studerende, der opnår en bachelorgrad kan være kvalificeret til større ansvar og mulige forfremmelser inden for deres karriere.

Ernæring er undersøgelsen af, hvordan stoffer i fødevarer vedrører vækst, sundhed, sygdom, reproduktion og vedligeholdelse af menneskelivet. Studerende kan lære om katabolisme, assimilering, indtagelse, absorption, biosyntese og udskillelse under denne uddannelsesvej.

På tværs af Atlanten, har diskussionen om online kurser og deres potentiale til at omstrukturere højere uddannelse raset i nogen tid. Kurserne er struktureret som ugentlige online-konferencer, kommunikation med kurset vejleder og andre elever foregår i et virtuelt læringsmiljø. Den online kurser er beregnet til at passe omkring din kalender, du får adgang til kurset, når det er egnet til dig.

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Ernæringsvidenskab, England, Online

University of Greenwich

University of Greenwich er en førende institution for at studere ernæring og vores menneskelige ernæring programmet er et af en udvalgt gruppe af ernæring grader akkredit ... [+]

BSc Human Ernæring (Hons) University of Greenwich er en førende institution for at studere ernæring og vores menneskelige ernæring programmet er et af en udvalgt gruppe af ernæring grader akkrediteret af den britiske Association for Ernæring. Programmet undersøger sammenhængen mellem ernæring og sundhed, og hvordan et godt helbred kan fremmes ved at følge en sund kost. Desuden fokuserer programmet om virkningerne af fødevarer og specifikke næringsstoffer på fysiologi og stofskifte og forekomsten af ​​sygdommen. Vi er forpligtet til at forstå og vurdere de socioøkonomiske determinanter og adfærdsmæssige baggrund af ernæringsrelaterede spørgsmål for at fremme en bedre kost og sundhed for alle medlemmer af samfundet. På vores sydøstlige London campus i Kent vil du studere videnskaben om ernæring sammen med andre studerende i forskellige naturvidenskabelige relaterede områder såsom biomedicinsk, biologiske og idræt. Vores undervisning personale er højt kvalificerede have modtaget grader eller forskede her på Greenwich og i institutioner som Kings College London, University of Cambridge, University College London og University of Surrey. Vores kurser understøtte online læring samt deltids- og oversøisk undersøgelse.... [-]

Det Forenede Kongerige London
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 - 5 år
Online
Læs mere på dansk