Filter
BSc
Det Forenede Kongerige Studietype: Online Hastighed: Alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Bachelor of Science programmer er ideelt for enkeltpersoner, der søger at øge deres erfaring og viden i et bestemt område. Beslutter at tjene en bachelorgrad kan hjælpe studerende med at finde tilfredsstillende og erhvervsmæssige karriere efter endt uddannelse.

Undersøgelsen af ​​ernæring kan fokusere på, hvordan man forbereder sunde fødevarer, hvilke kostvaner kan forårsage sygdomme eller hvordan man opbevarer forskellige slags fødevarer. Undersøgelsen af, hvordan fødevarer påvirker mennesker kan være gavnlige for ernæringseksperter, sundhed bloggere eller personlige trænere.

Da alle klasser er online, vil de studerende ikke behøver at vises klasser. Tidsplaner kan ikke være så strenge, når du tager lektioner online. Eleverne kan arbejde på og udføre opgaver, når de er klar, og på deres personlige tempo. I flere online-uddannelser, er studerende forventes ikke at tage valgfrie klasser med mindre brug for deres store. Det giver eleverne mulighed for nul på og studere særlig hvad de har brug for at lære for deres virksomhed. For mange studerende, der har en passion for at lære oplysninger relevante for deres store, online grad programmer fungerer fremragende som denne fremgangsmåde vil spare tid og støtte studerende får deres grad hurtigere.

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Ernæringsvidenskab, Det Forenede Kongerige, Online

University of Greenwich

University of Greenwich er en førende institution for at studere ernæring og vores menneskelige ernæring programmet er et af en udvalgt gruppe af ernæring grader akkredit ... [+]

BSc Human Ernæring (Hons) University of Greenwich er en førende institution for at studere ernæring og vores menneskelige ernæring programmet er et af en udvalgt gruppe af ernæring grader akkrediteret af den britiske Association for Ernæring. Programmet undersøger sammenhængen mellem ernæring og sundhed, og hvordan et godt helbred kan fremmes ved at følge en sund kost. Desuden fokuserer programmet om virkningerne af fødevarer og specifikke næringsstoffer på fysiologi og stofskifte og forekomsten af ​​sygdommen. Vi er forpligtet til at forstå og vurdere de socioøkonomiske determinanter og adfærdsmæssige baggrund af ernæringsrelaterede spørgsmål for at fremme en bedre kost og sundhed for alle medlemmer af samfundet. På vores sydøstlige London campus i Kent vil du studere videnskaben om ernæring sammen med andre studerende i forskellige naturvidenskabelige relaterede områder såsom biomedicinsk, biologiske og idræt. Vores undervisning personale er højt kvalificerede have modtaget grader eller forskede her på Greenwich og i institutioner som Kings College London, University of Cambridge, University College London og University of Surrey. Vores kurser understøtte online læring samt deltids- og oversøisk undersøgelse.... [-]

Det Forenede Kongerige London
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 - 5 år
Online
Læs mere på dansk